jimis98 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 υπαρχει και δυνατοτητα να τα βαλεις σε αδρανεια
dieksodo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 ειλικρινα ποιος χρησιμοποιει τον μεσσεντζερ για μηνυματα ειναι να απορεις οτι χειροτερο υπαρχει στο γαλαξια μας καταφερνει ακομα και να χανει μηνυματα ή απλως να σου απαγορευει !!!111!! να διαβαζεις μηνυματα που σου εχουν στειλει 1
nikosgnr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, kinitos είπε αυτό ήθελα να πω και βέβαια το έντυπο είναι ότι σχεδόν όλοι ξέρουμε για το πόσο άθλια είναι όλα αυτα και απλά τα χρησιμοποιούμε μανιωδώς. καλά μας κάνουν Υπάρχει λύση. Να μπαίνεις απο Browser. 1
nkarafo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Υπάρχει λύση. Να μπαίνεις απο Browser. ναι αυτό κάνω και εγώ. Με yandex browser σε desktop version. Και αν κάποια στιγμή δεν δείχνει σωστά ότι υπάρχουν μηνύματα κλπ, κάνουμε διαγραφή των cookies
fragma Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dieksodo είπε ειλικρινα ποιος χρησιμοποιει τον μεσσεντζερ για μηνυματα ειναι να απορεις οτι χειροτερο υπαρχει στο γαλαξια μας καταφερνει ακομα και να χανει μηνυματα ή απλως να σου απαγορευει !!!111!! να διαβαζεις μηνυματα που σου εχουν στειλει Πρέπει γενικά να εχει βίτσια κάποιος για να ανέχεται την ακραία λογοκρισία και τον ελεγχο της Μeta που αποφασίζει τι θα βλέπεις, τι θα γράφεις, τι πολιτικές απόψεις πρεπει να εχεις και πόσο συχνα να αναπνέεις. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από fragma
Miaou7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Σου δινω δηλαδη το αυτοκινητο μου οσο και οποτε το θελεις χωρις να σε αναγκαζω, το κανω σερβις, το αναβαθμιζω, το υποβαθμιζω, το βελτιωνω οπως εγω θελω, πληρωνω τα τελη και σου λεω βαλε την βεζινη εσυ οποτε το χρησιμοποιεις.. Εσυ γκρινιαζεις γιατι βαζω το ραδιο να παιζει μονο την μουσικη που αρεσει σε μενα και γιατι οι αλλαγες που κανω αυξανουν την καταναλωση.... ΓΚΕΤ Α ΛΑΗΦ ΓΙΟΥ Φ@&!ΝΓΚ ΓΟΥΑΗΝΕΡΣ.... 4
nikosgnr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, nkarafo είπε ναι αυτό κάνω και εγώ. Με yandex browser σε desktop version. Και αν κάποια στιγμή δεν δείχνει σωστά ότι υπάρχουν μηνύματα κλπ, κάνουμε διαγραφή των cookies Τη καλύτερη δουλειά κάνεις και ας σπάει μπάλες με τα κολλήματα του.
fragma Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Miaou7 είπε Σου δινω δηλαδη το αυτοκινητο μου οσο και οποτε το θελεις χωρις να σε αναγκαζω, το κανω σερβις, το αναβαθμιζω, το υποβαθμιζω, το βελτιωνω οπως εγω θελω, πληρωνω τα τελη και σου λεω βαλε την βεζινη εσυ οποτε το χρησιμοποιεις.. Εσυ γκρινιαζεις γιατι βαζω το ραδιο να παιζει μονο την μουσικη που αρεσει σε μενα και γιατι οι αλλαγες που κανω αυξανουν την καταναλωση.... ΓΚΕΤ Α ΛΑΗΦ ΓΙΟΥ Φ@&!ΝΓΚ ΓΟΥΑΗΝΕΡΣ.... Για την ψυχή της μάνας του δηλαδή νομίζεις εσυ οτι σου παρέχει τις υπηρεσίες του o Ζuckerberg, οχι για τα δισεκατομμύρια που βγάζει απο τις διαφημίσεις, και για την τεραστια ισχύ που αποκτά απο την μαζική επιρροη στα 2/3 του πληθυσμού του πλανήτη. Και ναι, έχεις δικαίωμα να "γκρινιάζεις" και να απαιτείς οταν χρησιμοποιείς ενα προιον , αλλά που να το καταλαβουν αυτό στην Ελλαδίτσα που κυριαρχει η νοοτροπία του ωχαδερφισμού και της μηδενικης επιγνωσης των βασικών δικαιωματων. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από fragma 6
huh112h Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, fragma είπε Οι σοβαροί άνθρωποι χρησιμοποιούν Viber - Whatsapp για την επικοινωνία τους. Το messenger ειναι για να καυλαντίζουν οι γυπαετοί. Και το Whatsapp της Meta είναι, και μάλιστα αυτή τη περίοδο τρέχει ενα δικαστήριο σχετικό με κατασκοπεία συγκεκριμένων χρηστών του https://www.malwarebytes.com/blog/news/2023/01/whatsapp-lawsuit-against-nso-group-greenlit-by-supreme-court- 1
stivaks72 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Neural_handshake είπε εχω αντικαταστησει τις μαμα εφαρμογες του fb χρονια τωρα γιατι οντως πινουν μπαταρια σαν αλκοολικια Simple for Facebook το οποιο συχνα το δινουν δωρεαν Όσες φορές το επιχείρησα, γύρισα πίσω. Καθόλου καλή εμπειρία. 1
Clytoceyx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα κακο παιδι εδω μεσα που λεει για χρηση εφαρμογων τριτων ενω στο αντιστοιχο θεμα με το twitter εγραφε "ποιος ο λογος για εφαρμογες τριτων; μονο η επισημη εφαρμογη του twitter χρειαζεται" κτλ... 1
Miaou7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fragma είπε Για την ψυχή της μάνας του δηλαδή νομίζεις εσυ οτι σου παρέχει τις υπηρεσίες του o Ζuckerberg, οχι για τα δισεκατομμύρια που βγάζει απο τις διαφημίσεις, και για την τεραστια ισχύ που αποκτά απο την μαζική επιρροη στα 2/3 του πληθυσμού του πλανήτη. Και ναι, έχεις δικαίωμα να "γκρινιάζεις" και να απαιτείς οταν χρησιμοποιείς ενα προιον , αλλά που να το καταλαβουν αυτό στην Ελλαδίτσα που κυριαρχει η νοοτροπία του ωχαδερφισμού και της μηδενικης επιγνωσης των βασικών δικαιωματων. Το για την ψυχη της μανας του που κολλαει καπετανιο? Και εγω το αμαξι για να μην καθετε και σαπιζει σου το δινω, το κανεις και διαφημιση ενω το κυκλοφορεις κιολας. Σημασια εχει οτι εσυ μπορεις να μην το παρεις η να το αφησεις αν θελεις. Απο την στιγμη που το δεχεσαι θα δεχεσαι και οτι θελω να το κανω εγω. Μηπως ειστε εσεις πιο εξυπνοι απο εμας που δεν το παιρνουμε χαμπαρι οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από Miaou7
andreoulios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, nkarafo είπε ναι αυτό κάνω και εγώ. Με yandex browser σε desktop version. Και αν κάποια στιγμή δεν δείχνει σωστά ότι υπάρχουν μηνύματα κλπ, κάνουμε διαγραφή των cookies Τι το καλό έχει ο yandex ? 1
sotirisl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 3 hours ago, fragma said: Οι σοβαροί άνθρωποι χρησιμοποιούν Viber - Whatsapp για την επικοινωνία τους. Το messenger ειναι για να καυλαντίζουν οι γυπαετοί. ειδικά το Viber είναι το επίσημο app για επικοινωνίες στο CERN...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα