Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ειλικρινα ποιος  χρησιμοποιει τον μεσσεντζερ για μηνυματα ειναι να απορεις

οτι χειροτερο υπαρχει στο γαλαξια μας καταφερνει ακομα και να χανει μηνυματα ή απλως να σου απαγορευει !!!111!! να διαβαζεις μηνυματα που σου εχουν στειλει

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kinitos είπε

αυτό ήθελα να πω και βέβαια το έντυπο είναι ότι σχεδόν όλοι ξέρουμε για το πόσο άθλια είναι όλα αυτα και απλά τα χρησιμοποιούμε μανιωδώς.

καλά μας κάνουν

Υπάρχει λύση. Να μπαίνεις απο Browser.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Υπάρχει λύση. Να μπαίνεις απο Browser.

ναι αυτό κάνω και εγώ. Με yandex browser σε desktop version. Και αν κάποια στιγμή δεν δείχνει σωστά ότι υπάρχουν μηνύματα κλπ, κάνουμε διαγραφή των cookies :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dieksodo είπε

ειλικρινα ποιος  χρησιμοποιει τον μεσσεντζερ για μηνυματα ειναι να απορεις

οτι χειροτερο υπαρχει στο γαλαξια μας καταφερνει ακομα και να χανει μηνυματα ή απλως να σου απαγορευει !!!111!! να διαβαζεις μηνυματα που σου εχουν στειλει

Πρέπει γενικά να εχει βίτσια κάποιος για να ανέχεται την ακραία λογοκρισία και τον ελεγχο της Μeta που αποφασίζει τι θα βλέπεις, τι θα γράφεις, τι πολιτικές απόψεις πρεπει να εχεις και πόσο συχνα να αναπνέεις. 

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ.

Σου δινω δηλαδη το αυτοκινητο μου οσο και οποτε το θελεις χωρις να σε αναγκαζω, το κανω σερβις, το αναβαθμιζω, το υποβαθμιζω, το βελτιωνω οπως εγω θελω, πληρωνω τα τελη και σου λεω βαλε την βεζινη εσυ οποτε το χρησιμοποιεις..

Εσυ γκρινιαζεις γιατι βαζω το ραδιο να παιζει μονο την μουσικη που αρεσει σε μενα και γιατι οι αλλαγες που κανω αυξανουν την καταναλωση....

ΓΚΕΤ Α ΛΑΗΦ ΓΙΟΥ Φ@&!ΝΓΚ ΓΟΥΑΗΝΕΡΣ....

• Confused 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nkarafo είπε

ναι αυτό κάνω και εγώ. Με yandex browser σε desktop version. Και αν κάποια στιγμή δεν δείχνει σωστά ότι υπάρχουν μηνύματα κλπ, κάνουμε διαγραφή των cookies :-)

Τη καλύτερη δουλειά κάνεις και ας σπάει μπάλες με τα κολλήματα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Miaou7 είπε

Σου δινω δηλαδη το αυτοκινητο μου οσο και οποτε το θελεις χωρις να σε αναγκαζω, το κανω σερβις, το αναβαθμιζω, το υποβαθμιζω, το βελτιωνω οπως εγω θελω, πληρωνω τα τελη και σου λεω βαλε την βεζινη εσυ οποτε το χρησιμοποιεις..

Εσυ γκρινιαζεις γιατι βαζω το ραδιο να παιζει μονο την μουσικη που αρεσει σε μενα και γιατι οι αλλαγες που κανω αυξανουν την καταναλωση....

ΓΚΕΤ Α ΛΑΗΦ ΓΙΟΥ Φ@&!ΝΓΚ ΓΟΥΑΗΝΕΡΣ....

Για την ψυχή της μάνας του δηλαδή νομίζεις εσυ οτι σου παρέχει τις υπηρεσίες του o Ζuckerberg, οχι για τα δισεκατομμύρια που βγάζει απο τις διαφημίσεις, και για την τεραστια ισχύ που αποκτά απο την μαζική επιρροη στα 2/3 του πληθυσμού του πλανήτη. 

Και ναι, έχεις δικαίωμα να "γκρινιάζεις" και να απαιτείς οταν χρησιμοποιείς ενα προιον , αλλά που να το καταλαβουν αυτό στην Ελλαδίτσα που κυριαρχει η νοοτροπία του ωχαδερφισμού και της μηδενικης επιγνωσης των βασικών δικαιωματων.

Επεξ/σία από fragma
  • Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fragma είπε

Οι σοβαροί άνθρωποι χρησιμοποιούν Viber - Whatsapp  για την επικοινωνία τους.  Το messenger ειναι για να καυλαντίζουν οι γυπαετοί. 

Και το Whatsapp της Meta είναι, και μάλιστα αυτή τη περίοδο τρέχει ενα δικαστήριο σχετικό με κατασκοπεία συγκεκριμένων χρηστών του https://www.malwarebytes.com/blog/news/2023/01/whatsapp-lawsuit-against-nso-group-greenlit-by-supreme-court-

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

εχω αντικαταστησει τις μαμα εφαρμογες του fb χρονια τωρα γιατι οντως πινουν μπαταρια σαν αλκοολικια

Simple for Facebook το οποιο συχνα το δινουν δωρεαν

Όσες φορές το επιχείρησα, γύρισα πίσω. 

Καθόλου καλή εμπειρία. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα κακο παιδι εδω μεσα που λεει για χρηση εφαρμογων τριτων ενω στο αντιστοιχο θεμα με το twitter εγραφε "ποιος ο λογος για εφαρμογες τριτων; μονο η επισημη εφαρμογη του twitter χρειαζεται" κτλ...

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fragma είπε

Για την ψυχή της μάνας του δηλαδή νομίζεις εσυ οτι σου παρέχει τις υπηρεσίες του o Ζuckerberg, οχι για τα δισεκατομμύρια που βγάζει απο τις διαφημίσεις, και για την τεραστια ισχύ που αποκτά απο την μαζική επιρροη στα 2/3 του πληθυσμού του πλανήτη. 

Και ναι, έχεις δικαίωμα να "γκρινιάζεις" και να απαιτείς οταν χρησιμοποιείς ενα προιον , αλλά που να το καταλαβουν αυτό στην Ελλαδίτσα που κυριαρχει η νοοτροπία του ωχαδερφισμού και της μηδενικης επιγνωσης των βασικών δικαιωματων.

Το για την ψυχη της μανας του που κολλαει καπετανιο? Και εγω το αμαξι για να μην καθετε και σαπιζει σου το δινω, το κανεις και διαφημιση ενω το κυκλοφορεις κιολας.

Σημασια εχει οτι εσυ μπορεις να μην το παρεις η να το αφησεις αν θελεις. Απο την στιγμη που το δεχεσαι θα δεχεσαι και οτι θελω να το κανω εγω.
Μηπως ειστε εσεις πιο εξυπνοι απο εμας που δεν το παιρνουμε χαμπαρι οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ?

Επεξ/σία από Miaou7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nkarafo είπε

Τι το καλό έχει ο yandex ?

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, fragma said:

Οι σοβαροί άνθρωποι χρησιμοποιούν Viber - Whatsapp  για την επικοινωνία τους.  Το messenger ειναι για να καυλαντίζουν οι γυπαετοί. 

ειδικά το Viber είναι το επίσημο app για επικοινωνίες στο CERN...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...