Γιώργος Πολίτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα σας. Αγόρασα χθές απο ενα "σκρουτζομάγαζο" το Xiaomi Redmi 10C (την απλή έκδοση). Το κουτί ήταν σφραγιστό κανονικά με τις official ταινίες της Xiaomi κλειστό και την ζελατίνα πάνω στο κινητό. Όταν άνοιξα το κινητό το κινητό μου φαινόταν να κολλάει λίγο και τσέκαρα online τρόπους με τους οποίους μπορείς να δεις αν το κινητο σου είναι μεταχειρισμένο ή καινούριο. Στο youtube με εβγαλε να τσεκάρω το IMEI SV και αν ειναι 00 δεν έχει επαναχρησιμοποιηθεί. Το δικό μου ήταν 57, αυτο σημαίνει ότι έχει επαναχρησιμοποιηθεί; Επίσης μετα απο 2 ενημερώσεις του λογισμικού το IMEI SV πήγε στο 59. Δηλαδη αυτός ο αριθμός μας δείχνει τις φορές τις οποίες έχει γίνει αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό;
GATE123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το κινητό πρώτου σφραγιστεί και διανεμηθεί από την εταιρεία γίνονται κάποιες δοκιμές. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες. Όταν λες κολλάει? Γιατί βλέπω ότι φοράει τον 680 που είναι σχετικά καλός για φτηνά κινητά. Επίσης εάν έγινε ενημέρωση ή αναβάθμιση του λογισμικού πρέπει να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,αφού πρώτα κάνεις ένα backup. Συνήθως(όχι πάντα )μετά από αναβαθμίσεις ενδέχεται να μην είναι και τόσο καλές και δημιουργούν κάποια προβλήματα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από GATE123
Γιώργος Πολίτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Το κινητό πρώτου σφραγιστεί και διανεμηθεί από την εταιρεία γίνονται κάποιες δοκιμές. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες. Όταν λες κολλάει? Γιατί βλέπω ότι φοράει τον 680 που είναι σχετικά καλός για φτηνά κινητά. Απλα μου φάνηκε ότι κολλούσε λίγο για καινούριο κινητό, μη φανταστείς κάτι τρελό και μου κίνησε την περιέργεια να ψάξω μήπως είναι μεταχειρισμένο (ή εκθεσιακό).
GATE123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Γιώργος Πολίτης είπε Απλα μου φάνηκε ότι κολλούσε λίγο για καινούριο κινητό, μη φανταστείς κάτι τρελό και μου κίνησε την περιέργεια να ψάξω μήπως είναι μεταχειρισμένο (ή εκθεσιακό). Το 4/64 είναι πλέον οριακό για να κάνεις τα απαραίτητα. Τώρα εάν το "φορτώσεις" σίγουρα θα κολλάει. Μην ξεχνάμε ότι η Miui που φοράει το Xiaomi έχει τα προβληματάκια τις.
Γιώργος Πολίτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Το 4/64 είναι πλέον οριακό για να κάνεις τα απαραίτητα. Τώρα εάν το "φορτώσεις" σίγουρα θα κολλάει. Μην ξεχνάμε ότι η Miui που φοράει το Xiaomi έχει τα προβληματάκια τις. Σχετικά με το IMEI SV μας δείχνει πόσες φορές έχει πάρει αναβάθμιση λογισμικού το κινητό. Το προηγούμενο που είχα, είχε πάρει και αρκετές ενημερώσεις συνέχισε να δείχνει 00.
GATE123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει ποτέ αυτό γιατί είναι κάτι ανούσιο. Αλλά είναι που πρέπει να κοιτάς. Αφού είχε ταινία ασφαλείας, ζελατίνες κλπ είσαι οκ. Το θέμα εγγύησης και service των Xiaomi με τα σκρουτζαδικα πιστεύω να το γνωρίζεις!! Όπως επίσης να είναι Global και όχι κανένα από Κίνα ή Ινδία. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από GATE123
Γιώργος Πολίτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, GATE123 είπε Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει ποτέ αυτό γιατί είναι κάτι ανούσιο. Αλλά είναι που πρέπει να κοιτάς. Αφού είχε ταινία ασφαλείας, ζελατίνες κλπ είσαι οκ. Το θέμα εγγύησης και service των Xiaomi με τα σκρουτζαδικα πιστεύω να το γνωρίζεις!! Όπως επίσης να είναι Global και όχι κανένα από Κίνα ή Ινδία. Δεν είναι global τωρα που το έψαξα με το SN, είναι απο Κίνα
GATE123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Οπότε ούτε εγγύηση αντιπροσωπείας έχεις αλλά ούτε και service. Ότι πάθει απευθύνεσαι στο κατάστημα. Τώρα δεν ξέρω εάν έχεις και θέμα με τις αναβαθμίσεις/ενημερώσεις......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα