Marios Rios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Καλημερα κόσμε Χθες παρέλαβα τη smart tv μου! Είναι η πρώτη έξυπνη τηλεόραση που αγοράζω και δεν είχα ποτέ ξανά οπότε όντας ασχετος θέλω να ρωτήσω.... Αρχικά πως μπορώ να κατεβάσω το Youtube Vanced δεδομένου ότι δεν με αφήνει ο browser να κατεβάσω αρχεία? Δεύτερον θα ήθελα να μου προτείνετε γενικά πως θα γίνει η εμπειρία μου με τη tv καλύτερη! Ευχαριστωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Marios Rios είπε Καλημερα κόσμε Χθες παρέλαβα τη smart tv μου! Είναι η πρώτη έξυπνη τηλεόραση που αγοράζω και δεν είχα ποτέ ξανά οπότε όντας ασχετος θέλω να ρωτήσω.... Αρχικά πως μπορώ να κατεβάσω το Youtube Vanced δεδομένου ότι δεν με αφήνει ο browser να κατεβάσω αρχεία? Δεύτερον θα ήθελα να μου προτείνετε γενικά πως θα γίνει η εμπειρία μου με τη tv καλύτερη! Ευχαριστωωωωωω αν ηθελες τετοια κολπα επρεπε να παρεις τηλεοραση android tv, το οτι ειναι smart δεν λεει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, manoskost είπε αν ηθελες τετοια κολπα επρεπε να παρεις τηλεοραση android tv, το οτι ειναι smart δεν λεει τιποτα. Θες να μου πεις ότι στη 55QNED826QB δε μπορώ να βάλω πχ Vanced? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ΣΕ LG ΜΕ WEB os οχι.Μονο οτι εχεi το στορε της LG.Μονο με chromecast. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Marios Rios είπε Θες να μου πεις ότι στη 55QNED826QB δε μπορώ να βάλω πχ Vanced? αν ηταν ολες οι τηλεορασεις να βαζεις οτι εφαρμογη θελεις, τοτε δεν θα υπηρχε η εννοια android tv και ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι, αν ορισμενοι κατασκευαστες δεν προτιμουν το android tv, δεν πληρωνουν δικαιωματα για dts, δεν πληρωνουν δικαιωματα για netflix, κακο του κεφαλιου τους κανουν, θα μου πεις θα παρω ενα tvbox και θα κανω την δουλεια μου, δες ομως τι εικονα θα σου δειξει η εφαρμογη που ειναι ενσωματωμενη στην τηλεοραση και αυτη που θα παρεις απο το tvbox μεσω hdmi και μετα θα λες γιατι δεν πηρα τηλεοραση android tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, filipprin είπε ΣΕ LG ΜΕ WEB os οχι.Μονο οτι εχεi το στορε της LG.Μονο με chromecast. 8 ώρες πριν, manoskost είπε αν ηταν ολες οι τηλεορασεις να βαζεις οτι εφαρμογη θελεις, τοτε δεν θα υπηρχε η εννοια android tv και ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι, αν ορισμενοι κατασκευαστες δεν προτιμουν το android tv, δεν πληρωνουν δικαιωματα για dts, δεν πληρωνουν δικαιωματα για netflix, κακο του κεφαλιου τους κανουν, θα μου πεις θα παρω ενα tvbox και θα κανω την δουλεια μου, δες ομως τι εικονα θα σου δειξει η εφαρμογη που ειναι ενσωματωμενη στην τηλεοραση και αυτη που θα παρεις απο το tvbox μεσω hdmi και μετα θα λες γιατι δεν πηρα τηλεοραση android tv. Ερώτηση και προς τους δύο... Αν πάρω το Chromecast Ultra θα αποδίδει σε πραγματικές αναλύσεις ή πάλι θα χάνει λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Ερώτηση και προς τους δύο... Αν πάρω το Chromecast Ultra θα αποδίδει σε πραγματικές αναλύσεις ή πάλι θα χάνει λίγο? μονο το youtube vanced σε ενδιαφερει? γιατι δεν παιρνεις το xiaomi tv stick που παιρνει τα παντα? αποδοση θα εχεις πολυ καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Noμιζω οτι μεσω του Chromecast μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες στην ΙΔΙΑ την τηλεοραση.Ψαχτο στο ιντερνετ να δεις Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, manoskost είπε μονο το youtube vanced σε ενδιαφερει? γιατι δεν παιρνεις το xiaomi tv stick που παιρνει τα παντα? αποδοση θα εχεις πολυ καλη. Xiaomi mi box λες καλύτερα ή το στικ που προτείνεις? Βασικά ποιες οι διαφορές? έχω ψιλομπερδευτει 8 ώρες πριν, filipprin είπε Noμιζω οτι μεσω του Chromecast μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες στην ΙΔΙΑ την τηλεοραση.Ψαχτο στο ιντερνετ να δεις Αυτό θα είναι σωτήριο βασικά! Θα ψάξω -----------edit----------- Το έψαξα τώρα και θα πάω σε αυτό Mecool TV Box KM2 Plus! Νομιζω είναι ότι ακριβώς χρειάζομαι και σε κομπλέ τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 9 hours ago, filipprin said: Noμιζω οτι μεσω του Chromecast μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες στην ΙΔΙΑ την τηλεοραση. Nope. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Marios Rios είπε Xiaomi mi box λες καλύτερα ή το στικ που προτείνεις? Βασικά ποιες οι διαφορές? έχω ψιλομπερδευτει Αυτό θα είναι σωτήριο βασικά! Θα ψάξω -----------edit----------- Το έψαξα τώρα και θα πάω σε αυτό Mecool TV Box KM2 Plus! Νομιζω είναι ότι ακριβώς χρειάζομαι και σε κομπλέ τιμή πολυ καλη επιλογη, καλοριζικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, manoskost είπε πολυ καλη επιλογη, καλοριζικο. Η αλήθεια είναι πως τα έχει όλα από ότι είδα... Μπορώ να συνδέσω ακόμα και ποντίκι και πληκτρολόγιο! Συν ενσωματωμένο Chromecast! Πολύ καλή λύση.... Αλλά το ότι καταργώ ουσιαστικά το λογισμικό της Lg και την κάνω android δεν έχει μειονεκτήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Marios Rios είπε Η αλήθεια είναι πως τα έχει όλα από ότι είδα... Μπορώ να συνδέσω ακόμα και ποντίκι και πληκτρολόγιο! Συν ενσωματωμένο Chromecast! Πολύ καλή λύση.... Αλλά το ότι καταργώ ουσιαστικά το λογισμικό της Lg και την κάνω android δεν έχει μειονεκτήματα? δεν καταργεις κανενα λογισμικο, το android tv ειναι ενα ξεχωριστο κομματι που δουλευει αυτονομα και δεν επηρεαζει καμμια τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, manoskost είπε δεν καταργεις κανενα λογισμικο, το android tv ειναι ενα ξεχωριστο κομματι που δουλευει αυτονομα και δεν επηρεαζει καμμια τηλεοραση. Οκ ψιλοκαταλαβα! Ευχαριστώ Τελικά θα παίζει πραγματικό 4Κ ή χάνει όσο ναναι άμα βάλω το box που επέλεξα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Οκ ψιλοκαταλαβα! Ευχαριστώ Τελικά θα παίζει πραγματικό 4Κ ή χάνει όσο ναναι άμα βάλω το box που επέλεξα? Θα παιζει 4κ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα