aces Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Keith1404 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.. Κ η τιμή είναι αυτή που δείχνει όταν βλέπω το nord 2?η έχει κάποια προσαύξηση λόγω ελληνικής φορολογίας αν υπάρχει διαφορά με αυτό του γαλλικού πχ.. + μεταφορικά θα εχει καποιο ποσο + διαφορα φπα με ελληνικο φπα ρωτησε τους ιδιους για να παρεις τελικη απαντηση απο την ιδια την OnePlus εναλλακτικα απο amazon.de καλυτερα απο OnePlus https://www.oneplus.com/gr/oneplus-nord-2-5g κ οι 2 επιλογες ειναι safe μπορεις και με χρεωστικη καρτα εφοσον μιλαμε για αξιοπιστες σελιδες ή paypal αν στελνουν απο Ευρωπη δεν εχει επιπλεον χρεωση εντος ΕΕ ετσι ητανε παλαιοτερα μεσω OnePlus to ebay το ξεχνας μονο amazon.de εναλλακτικη αλλα αφου εχεις επιλογη το παιρνεις απο την ιδια την εταιρεια απευθειας Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από aces 1
panosntok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Στις 5/2/2023 στις 1:14 ΜΜ, Xristaras12 είπε service oneplus είναι το ευρωπαικό στην πολωνία. Δεν το επισκευάζει κανείς εντός εγγύησης στην χώρα μας. ¨Αν χρειαστεί κάτι, σου στέλνει η oneplus κουριερ στο σπίτι παραλαμβάνει το τηλέφωνο και σε μια βδομάδα το έχεις πίσω. Χωρίς κανένα κόστος. Το εχω κάνει με το oneplus 3 που το έχω ακόμη από το 2016 και είναι σαν καινούριο, μόνο μπαταρία άλλαξα 1
life is music Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Στις 31/1/2023 στις 10:01 ΜΜ, Keith1404 είπε Μου κλέψανε του κινητό οπότε πρέπει να πάρω άμεσα τηλέφωνο.. Είμαι ανάμεσα σε oneplus nord 2 k realme gt2.. Με ενδιαφέρει κυρίως η οθόνη, σχετικά γρήγορο τηλέφωνο, αξιοπρεπή κάμερες και μπαταρία με νορμάλ χρήση (δν παίζω παιχνίδια) να βγάζει την μέρα.. Μου έχουν προτείνει το τηλέφωνο της oneplus ((ήθελα να πάρω κάποια στιγμή oneplus με τα καλά λόγια που άκουγα) ποιο από τα 2 θα λέγατε; ή μήπως να κάνω υπομονή να πάω σε ένα καλύτερο oneplus όπως 9pr0, 10t? Δν είμαι κ απαιτητικός χρήστης αλλά το σκέφτομαι αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για τα 2 ακριβά μοντέλα.. Αν έχουν αισθητή διαφορά από τα 2 midrange, (πέρα από τις μεγαλύτερες οθόνες που είναι το μόνο που βρίσκω να με χαλάει στο nord 2 από τα λίγα που ξέρω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια πληροφορία-άποψη 🙏🙏🤳🤳 Samsung a52s 5g κινηταρα και πάνω από όλα έχεις και δύο χρόνια εγγύηση της samsung !
laserjesus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, life is music είπε Samsung a52s 5g κινηταρα και πάνω από όλα έχεις και δύο χρόνια εγγύηση της samsung ! Ότι καλύτερο ειπώθηκε.. όχι αλλά Realme με το ανύπαρκτο support και τα nofix σε bugs. Το GT2 είναι και 1 χρόνο παλιό, κάθε 6μηνο και αν τα updates
Kag1ante Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 A52s πλέον είναι ασύμφορο στη τιμή που πωλείται... και το λέω σαν κάτοχος A52s όταν η τιμή ήταν χώμα (<300)😅
vargas77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, laserjesus είπε Ότι καλύτερο ειπώθηκε.. όχι αλλά Realme με το ανύπαρκτο support και τα nofix σε bugs. Το GT2 είναι και 1 χρόνο παλιό, κάθε 6μηνο και αν τα updates Δεν ισχύει αυτό για τα realme κάθε μήνα update είχε κ έχει . Με καλύτερη κάμερα και soc. Αλλά θέματα έχει . Όπως την τραγικη μπαταρία. Αλλά το a52 πλέον είναι παμπάλαιο και με επεξεργαστή χώμα για αυτά τα λεφτά
laserjesus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, vargas77 είπε Δεν ισχύει αυτό για τα realme κάθε μήνα update είχε κ έχει . Με καλύτερη κάμερα και soc. Αλλά θέματα έχει . Όπως την τραγικη μπαταρία. Αλλά το a52 πλέον είναι παμπάλαιο και με επεξεργαστή χώμα για αυτά τα λεφτά Μια χαρά ισχύει, το GT2 pro που έχω 2ο έχει να πάρει update 2+ μήνες
vargas77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 40 λεπτά πριν, laserjesus είπε Μια χαρά ισχύει, το GT2 pro που έχω 2ο έχει να πάρει update 2+ μήνες Όντως; τι να σου πω εγώ το ίδιο το πούλησα πριν 2 εβδομάδες και σε , update δεν έπασχε
AntiCambeR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, Kag1ante είπε A52s πλέον είναι ασύμφορο στη τιμή που πωλείται... και το λέω σαν κάτοχος A52s όταν η τιμή ήταν χώμα (<300)😅 Σε λίγο θα ξεπεράσει και την τιμή του S21 FE.Οσοι το πήραν με επιστροφή καλά ήταν, στα 370€ το 6/128 GB είναι λίγο ακριβό, είναι και ότι έχει παλιώσει ως μοντέλο.Το 8/256 GB είναι ακόμα πιο ακριβό και δεν υπάρχει διαθέσιμο, μάλλον δεν πουλούσε. Απο την άλλη, το S21 FE είναι καλύτερο, έχει μεγαλύτερη υποστήριξη αλλά κακή αυτονομία λόγω του Snapdragon 888.Στα 389€ ήταν καλή περίπτωση που είχε μπει σε προσφορά για όποιον το ήθελε.
life is music Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Σε λίγο θα ξεπεράσει και την τιμή του S21 FE.Οσοι το πήραν με επιστροφή καλά ήταν, στα 370€ το 6/128 GB είναι λίγο ακριβό, είναι και ότι έχει παλιώσει ως μοντέλο.Το 8/256 GB είναι ακόμα πιο ακριβό και δεν υπάρχει διαθέσιμο, μάλλον δεν πουλούσε. Απο την άλλη, το S21 FE είναι καλύτερο, έχει μεγαλύτερη υποστήριξη αλλά κακή αυτονομία λόγω του Snapdragon 888.Στα 389€ ήταν καλή περίπτωση που είχε μπει σε προσφορά για όποιον το ήθελε. εγω παντως πηρα το redmi note 10 pro 8/256gb ...φοβερο κινητο και πολυ γρηγορο!
Ioannis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Καλησπερα παιδια, εχει αγορασει κανενας το gt2 απο το e-shop ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα