Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από μια δεκαετία το VR έπρεπε να δείχνει τα δόντια του. Ομως έχει ακόμη ατέλειες , οι εταιρίες επενδύουν συντηρητικά , οι καταναναλωτές είναι επιφυλακτικοί. Κατα την άποψη μου το hardware ακόμη και σήμερα δεν είναι "έτοιμο" να προσφέρει υψηλής ανάλυσης εικόνα , υψηλό frame rate και χαμηλή κατανάλωση (αυτονομία χωρίς καλώδια & ποιοτική εικόνα να μην ζαλίζει) ώστε να επιταχυνθεί η ανάπτυξη/υιοθέτηση του. Νομίζω ότι το hardware είναι ακόμη 5-6 χρόνια "πίσω" και θα φτάσει να είναι ικανοποιητικό σε 2 γενιές. Ισως το αντίστοιχο προιόν που θα βγει σε 5-6 χρόνια και θα βασίζεται στο ps6 να είναι πραγματικά καλό. Θεωρώ πολύ πιθανό η εξέλιξη του VR να είναι πραγματικά το μέλλον απλά ακόμη να είναι ανώριμη τεχνολογία.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, michael92 είπε

Να το κάνεις τι; Να παίξεις καμιά 15αριά ώρες και μετά να το χώσεις σε κανένα ντουλάπι;

και πολλές βάζεις μη σου πω εγώ... εγώ που είχα και hololens και microsoft lens ar στη διάθεσή μου για ένα διάστημα λόγω δουλειάς τα παράτησα και τα δύο μετά από 5 λεπτά. λες ένα γουάου τα πρώτα 2-3 λεπτά και μετά το βγάζεις

12 ώρες πριν, NickTG είπε

Η Sony πάντως διαφωνεί:

https://www.gamesindustry.biz/sony-we-have-not-cut-ps-vr-2-production-numbers

PlayStation says it has "not cut PlayStation VR2 production numbers", following a report from Bloomberg.

λέγεται damage control ο κόσμος το αγοράζει επειδή νομίζει ότι οι άλλοι το αγοράζουν. αν αλλάξει αυτό τελείωσε το παιχνίδι

Επεξ/σία από klaftop
Δημοσ.

Εχω πολλα χρονια στο VR και 3D εποχες σε Μονιτορ Nvidia και μετα Σε Passive Active TV ....

Ναι ολα αυτα ειναι gadget κατα την γνωμη μου και δεν θα αντικαταστησουν το κλασικο Πανελ 2D.

Παρολα αυτα ομως μονο θετικα το βλεπω , η αισθηση σε racing sims ειναι απιστευτη , Οι ταινιες 3D Εχουν ξανα νοημα , ο ονλινε κοσμος που επιδρας και γνωριζεις επισης ειναι κατι ομορφο , Τα παζλ games σε εναν 3d χωρο ειναι απιστευτα, οπως και το να Σχεδιαζεις η να Ζωγραφιζεις . 

Η αναλυση πλεον και το Comfort ειναι κλασεις ανωτερο, επισης το οτι μπορεις να τα εχεις ολα αυτα χωρις καλωδια (quest2 πχ.) ειναι μεγαλο + . 

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα το χειρότερο σφάλμα τους είναι ότι δεν είναι συμβατό με τα παιχνίδια προηγούμενης γενιάς. Και όπως είπαν και οι προλαλήσαντες θα παίξουμε πάλι μερικές ώρες άλλους Θα τους ζαλίζει άλλους Θα τους κουράζει και στο τέλος θα καταλήξουν στο ντουλάπι και στις αγγελίες του Insomnia σε εξευτελιστικές τιμές όπως έγινε και με το ένα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Μετά από μια δεκαετία το VR έπρεπε να δείχνει τα δόντια του. Ομως έχει ακόμη ατέλειες , οι εταιρίες επενδύουν συντηρητικά , οι καταναναλωτές είναι επιφυλακτικοί. Κατα την άποψη μου το hardware ακόμη και σήμερα δεν είναι "έτοιμο" να προσφέρει υψηλής ανάλυσης εικόνα , υψηλό frame rate και χαμηλή κατανάλωση (αυτονομία χωρίς καλώδια & ποιοτική εικόνα να μην ζαλίζει) ώστε να επιταχυνθεί η ανάπτυξη/υιοθέτηση του. Νομίζω ότι το hardware είναι ακόμη 5-6 χρόνια "πίσω" και θα φτάσει να είναι ικανοποιητικό σε 2 γενιές. Ισως το αντίστοιχο προιόν που θα βγει σε 5-6 χρόνια και θα βασίζεται στο ps6 να είναι πραγματικά καλό. Θεωρώ πολύ πιθανό η εξέλιξη του VR να είναι πραγματικά το μέλλον απλά ακόμη να είναι ανώριμη τεχνολογία.

Συμφωνώ αλλά θέλω να πιστέψω ότι θα είναι παρά πόλη καλό το psvr2 απτά τα preview φαίνεται πως ο κόσμος Μενει με το στόμα ανοιχτό.ελπιζω να στέκει .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexpap είπε

Αγορασε εσυ ξιαομι

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ashvill είπε

Συμφωνώ αλλά θέλω να πιστέψω ότι θα είναι παρά πόλη καλό το psvr2 απτά τα preview φαίνεται πως ο κόσμος Μενει με το στόμα ανοιχτό.ελπιζω να στέκει .

Με το σημερινό hardware δεν νπορούμε να επιτύχουμε αυτό που είπα και η πλειονότητα ζαλίζεται όταν το χρησιμοποιήσει πολύ ώρα. Χρειαζόμαστε υψηλή ανάλυση με διπλάσια frame rates.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mansa2k είπε

Τουλάχιστον εξαλείφθηκε η άποψη πως "το VR είναι το μέλλον".

Το ΑR είναι με γυαλιά να πετάνε ολογράμματα μπριστα στα μάτια σου. Να σκαναρει ανθρώπους να σου λέει τα προφίλ που έχει στα σοσιαλ, ηλικία, τι δουλειά κάνει κτλπ. Αρκεί να το έχεις ενεργοποιημένο σε privacy. Να σου βγάζει γραμμές κόκκινες, πράσινες σαν το νοσοκομείο όπου θες να πας, σαν Google maps, να σου λέει καιρό και διάφορα άλλα.

Είμαι πολύ μπροστά. Που υπογράφω για CEO? 🤑🤑🤑

Δημοσ.

Πάντος ακόμα και στο πάλιο ps vr, πχ resident evil 7 το προτιμό 100 φορές να παίξω σε vr παρά  original απογειώνει το παιχνίδι κυριολεκτικά , αλλο παράδειγμα to astro bot αν δεν ήταν vr θα ήταν αλλο ενα βαρετό platform, η εμπειρία αξίζει 100% ειδικά με psvr 2  resident evil village , horizon κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι απο αυτους που πετυχα το PSVR V1 με τα χειριστηρια move και το vr worlds με 120ευρω.
Σε αυτη την τιμη σιγουρα αξιζαν. Στην κανονικη που προσπαθουν να τα πουλησουν οχι.
Δυσκολο να παει καλα αυτο στην Ελλαδα με βασικο μισθο τοσο χαμηλα.

Επεξ/σία από safridia
Δημοσ.

πιστεύω ότι ο κόσμος δεν προαγοράζει VR για διάφορους λόγους που οι προλαλήσαντες είπαν, να προσθέσω ότι μπορεί να πάει πολύ καλά με το που το βιώσει κάποιος ζωντανά σε ένα πάγκο στο The Mall Athens ή οπουδήποτε, συν να βγουν μερικά πολύ καλά παιχνίδια, demo, εφαρμογές. Εκεί πιστεύω θα παιχτεί το παιχνίδι!!! και πιστεύω με την δύναμη του ps5 και με την σχετικά καλή τιμή (σε σχέση με άλλα VR headset) και το οπτιμαζατιον που πέφτει στο PS5!

άμα το βιώσω Live εγώ προσωπικά δυο τρεις φορές (να μην πάθω πλάκα με την πρώτη και κάνω Impulse buy) θα ήταν ωραία λύση για VR με όσα προείπα.

βέβαια υπάρχουν και προβλήματα, μπορεί πολλοί να ζαλιστούν στην αρχή που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ VR ειδικά αν το showcase που θα δοκιμάσουν θα είναι unoptimised και έχει stutters και low dips...

και όπως πολλοί προείπαν το VR δεν είναι αντικαταστάτης του 2D monitor αλλά τελείως καινούργιος τομέας και τα VR exclusives μπορεί να είναι το κάτι άλλο!!!

Δημοσ.

To PSVR είναι ένα φοβερό περιφερειακό μεν, αλλά προσφέρει τόσα λίγα με τα παιχνίδια του και είναι πολύ ακριβότερο σε σχέση με την κονσόλα.

Για να επενδύσεις σε αυτό θα πρέπει η Sony να προσφέρει πολλές περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια ή να ρίξει την τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...