Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα αξεσουάρ είναι για αυτούς που έχουν χρήμα.

Ο λαουτζίκος θα περιορίζεται σε σχόλια για βασικούς μισθούς , νεφρά και κλάψες περί τιμών και μου φάγανε το μπιφτέκι μου και τι άδικη είναι η ζωή.

Βαρετό.... 

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Godaemon είπε

Αυτά τα αξεσουάρ είναι για αυτούς που έχουν χρήμα.

Ο λαουτζίκος θα περιορίζεται σε σχόλια για βασικούς μισθούς , νεφρά και κλάψες περί τιμών και μου φάγανε το μπιφτέκι μου και τι άδικη είναι η ζωή.

Βαρετό.... 

Να είσαι σίγουρος. Το πρώτο στη λίστα μας, εμάς στους λαουτζικους είναι το VR, φταίει ο βασικός για αυτό...

Spoiler

ΝΟΤ

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς η τιμή του είναι στο Θεό.. 

Ελπίζω ναμην γίνει ότι και με το 3d στις τηλεοράσεις το οποίο μου άρεσε πολύ κ θα ήθελα να υπάρχει..    Κ δεν ξέρω γιατί μάλλον δεν έχει ούτε το vr 2  ενώ άλλα vr έχουν..  

Το vr και εγώ το θεωρώ το μέλλον των video games αλλά με 10- 15 παιχνίδια το πολύ ..    Αν το έβαζαν 400 αρχική αντί για 600+ ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, babisz είπε

Το μέλλον του gaming είναι ξεκάθαρα το VR , θα βρει τη θέση του στην αγορά άσχετα με τις προπαραγγελίες. 

Ούτε καν καθώς τα περισσότερα genre δεν μπορούν να υποστηρίξουν vr. 

Δημοσ.

Δεν είχα δει ποτέ πως είναι το VR και η αλήθεια είναι πως με αυτά που διάβαζα για το V2 ψήθηκα άσχημα , έβαλα λοιπόν με το adapter στο ps5 ένα PSVR ενός φίλου και ξε-ψήθηκα αμέσως ! Στο τέταρτο ήθελα να βγάλω τα άντερα μου .

Δεν ξέρω αν θέλει προπόνηση για να αντέξεις αλλά αποκαρδιώθηκα !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Σοκαριστικό…

Με κάτω του μετρίου παιχνίδια , εξαιρετικά περιορισμένη βιβλιοθήκη και τιμή ψηλότερη της κονσόλας απορώ γιατί δεν πουλάει σαν ζεστό ψωμί… 

Και εγώ απορώ γιατί απορείς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Να είσαι σίγουρος. Το πρώτο στη λίστα μας, εμάς στους λαουτζικους είναι το VR, φταίει ο βασικός για αυτό...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ΝΟΤ

Κλασσικά το κινητό όμως θα ναι κάνα I phone 1500 ευρώ .

Δημοσ.

Η Sony ας λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα και τώρα με τη διαθεσιμότητα του ps5 και μετά να πάει να πουλήσει VR συμβατό μόνο με ps5. Ποιός θα πάρει το VR χωρίς να έχει την κονσόλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλοι κάνουν εγχειρήσεις λέιζερ στα μάτια και άλλοι φοράνε φακούς επαφής, για να γλυτώσουν από τα γυαλιά...

...αλλά ας βάλουμε μία κάσκα στο κεφάλι όσο θα παίζουμε με τις ώρες...

Επεξ/σία από fwtonio
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ashvill είπε

Άμα έχετε παίξει vr half life vr και είστε gamers θα καταλάβετε το επόμενο στάδιο .Το psvr 2 θα είναι απίστευτο η Σόνυ ξέρει τι κάνει το ps5 ανέβηκε σε τιμή και πάλι όλοι λύσανε να το πάρουν .χωριs το psvr 2 το  δε προχωράει το vr market .απλά .

να στείλουμε ασθενοφόρο;

1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Ούτε καν καθώς τα περισσότερα genre δεν μπορούν να υποστηρίξουν vr. 

ΠΟΙΑ genre δεν υποστηριζουν vr?

Rpg, simulation,fps, arcade, platform,horror,ποια ρε παιδι μου;Τι δεν ανέφερα;

50 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Και εγώ απορώ γιατί απορείς.

είναι να τρελενεσαι..

11 λεπτά πριν, fwtonio είπε

Άλλοι κάνουν εγχειρήσεις λέιζερ στα μάτια και άλλοι φοράνε φακούς επαφής, για να γλυτώσουν από τα γυαλιά...

...αλλά ας βάλουμε μία κάσκα στο κεφάλι όσο θα παίζουμε με τις ώρες...

τα γυαλια και οι φακοι δεν βαζουν ενα σπαθι στο χερι μου και ενα δράκο μπροστά μου.

Άλλοι παίρνουν χαπια αγνωστης προελευσης απο αγνωστα ατομα,για να δουν δρακους.

Καλό ντιλ και τα δύο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το 90% των αρχικών τίτλων του psvr2 είναι μεταφορές από πισι και quest 2 το οποίο οποίος το ήθελε το είχε πάρει εδώ και δυο χρόνια με 350€. Και χωρίς καλώδια. Η σονυ δεν εξασφάλισε καν μία μεταφορά του half-life alyx της κορυφαίας VR εμπορίας.

Οι gamers δεν είναι γκατζετακηδες, δεν λατρεύουν την νέα τεχνολογια, λατρεύουν τα νέα παιχνίδια. Νο παιχνίδια νο πωλήσεις.

Ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση γιατί το psvr δεν είναι ps5 να τρέξει να το πάρει ο κοσμος χωρίς πολλά παιχνίδια και να περιμένει, εδώ πρέπει η σονυ να δείξει υλικό πριν εμπιστευτεί ο κοσμος να χώσει άλλο ένα 500ρικο.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...