Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πουλήσω για ανταλλακτικά ένα γκολφακι μκ2 του 89. Με ρωτάει ένας τύπος, αν έχει καταλύτη το αμάξι. Επειδή δεν γνωρίζω από αμάξια και επειδή ο μάστορας δεν μου έδωσε ακριβή απάντηση μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε αν έχει ή όχι; Ευχαριστω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ZackAlex είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πουλήσω για ανταλλακτικά ένα γκολφακι μκ2 του 89. Με ρωτάει ένας τύπος, αν έχει καταλύτη το αμάξι. Επειδή δεν γνωρίζω από αμάξια και επειδή ο μάστορας δεν μου έδωσε ακριβή απάντηση μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε αν έχει ή όχι; Ευχαριστω

Είναι καταλυτικό;Τι βενζίνη του βάζεις ,αμόλυβδη ή "σούπερ" ?Στην άδεια τι γράφει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZackAlex είπε

Αμόλυβδη βάζω. Στην άδεια γράφει αν είναι καταλυτικό;

Το γράφει, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει ή δεν έχει πάνω καταλύτη.

Ούτως ή άλλως για ανταλλακτικά το δίνεις, συνεπώς αδιάφορο τι γράφει η άδεια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το γράφει, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει ή δεν έχει πάνω καταλύτη.

Ούτως ή άλλως για ανταλλακτικά το δίνεις, συνεπώς αδιάφορο τι γράφει η άδεια.

Το λογικό αυτό είναι. Αλλά με ρωτάει ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε αν έχει καταλύτη και δεν ήξερα τι να του πω

Δημοσ.

Από το 1990 είχαν τα golf 2 κανονικό ρυθμιζόμενο καταλύτη.

Πιο πριν,είχαν έναν μη ρυθμιζόμενο καταλύτη.

Όποτε,ναι ένα είδος καταλύτη έχει το όχημα του TS.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, jmmys είπε

Οκέι. Με βοήθησε το σχόλιο. Σ ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZackAlex είπε

σε περιπτωση που σε ενδιαφερει να μαθεις, τα ευγενη μεταλλα που περιεχει ο καταλυτης ειναι πολυ ακριβα και αυτο καθοριζει τι τιμη θα σου δωσει η μαντρα.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, jmmys είπε

Αυτά που είχαν πουληθεί από ελληνικές αντιπροσωπείες πριν το 1990 δεν πρέπει να είχαν, μόνο κάποια που πουλήθηκαν στην Γερμανία πχ και ήρθαν μετά εδώ ως μεταχειρισμένα έχουν.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, tzotzo είπε

σε περιπτωση που σε ενδιαφερει να μαθεις, τα ευγενη μεταλλα που περιεχει ο καταλυτης ειναι πολυ ακριβα και αυτο καθοριζει τι τιμη θα σου δωσει η μαντρα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...