Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το Late Night With The Devil. Μην το χασετε αρκετα πρωτοτυπο για νεο horror και οι fans θα το αγαπησουν επειδη βγαζει vibes παλιων κλασικων ταινιων αλλα και επειδη το εξελισσει με εναν αρκετα εξυπνο και ευφανταστο τροπο. 

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, Arkin said:

Μολις τελειωσα το Late Night With The Devil. Μην το χασετε αρκετα πρωτοτυπο για νεο horror και οι fans θα το αγαπησουν επειδη βγαζει vibes παλιων κλασικων ταινιων αλλα και επειδη το εξελισσει με εναν αρκετα εξυπνο και ευφανταστο τροπο. 

Δείχνει καλό. Το σημειώνω...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Arkin είπε

Μολις τελειωσα το Late Night With The Devil. Μην το χασετε αρκετα πρωτοτυπο για νεο horror και οι fans θα το αγαπησουν επειδη βγαζει vibes παλιων κλασικων ταινιων αλλα και επειδη το εξελισσει με εναν αρκετα εξυπνο και ευφανταστο τροπο

Το trailer μου θύμισε κάπως το The Cleansing Hour. Στα υπόψιν.

16 ώρες πριν, hocico0777 είπε

Tο When Evil Lurks που το είδατε ρε παιδιά

Κινηματογράφο

Δημοσ.
Στις 19/4/2024 στις 11:50 ΜΜ, Arkin είπε

το ειδα χθες. εντελως μετριο δυστυχως. ενταξει εχουν αναπαραστησει καλα την εποχη των 70ς σε ενα τηλεοπτικο στουντιο. και;

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα χθες αυτο το κλασικο κορεατικο θριλερ απο το 2003 βασισμενο σε αληθινη ιστορια. Πργματικα δεν θυμαμαι να εχω δει κακη κορεατικη ταινια. Σε ολα τα ειδη.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 27/04/2024 at 16:31, suspiria said:

Ειδα χθες αυτο το κλασικο κορεατικο θριλερ απο το 2003 βασισμενο σε αληθινη ιστορια. Πργματικα δεν θυμαμαι να εχω δει κακη κορεατικη ταινια. Σε ολα τα ειδη.

Τσέκαρε και το παρακάτω αν δεν το έχεις δει ήδη.

The Red Shoes (2005) - IMDb

Δημοσ.
On 19/04/2024 at 23:50, Arkin said:

Το είδα και εγώ εχθές.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έχουν πετύχει πάρα πολύ καλά το όλο σκηνικό και την ατμόσφαιρα.

Πιστεύω ότι για να το εκτιμήσει ο θεατής, πρέπει να είναι ήδη προϊδεασμένος ότι θα δεί ένα επεισόδιο ενός late night show.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/4/2024 στις 3:07 ΜΜ, suspiria είπε

το ειδα χθες. εντελως μετριο δυστυχως. ενταξει εχουν αναπαραστησει καλα την εποχη των 70ς σε ενα τηλεοπτικο στουντιο. και;

δεν εισαι για σινεμα φιλε, φιλικα παντα

Δημοσ.

Περίεργο γιατί είμαι και του χώρου λόγω δουλειάς.

Αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις περισσότερο.

Κατά τα άλλα περί ορεξεως κολοκυθόπιτα.

Δημοσ.
On 22/04/2024 at 16:07, suspiria said:

Ισχύει. Το ίντερνετ το μετέτρεψε σε instant cult classic αλλά δυσκολεύομαι να βρω το λόγο.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είδα ξανά πρόσφατα τα Hereditary, The Conjuring, The Descent.

Το Hereditary ανέβηκε στην υπόληψή μου. Το θυμόμουν ότι δεν ήταν αμελητέο, αλλά πλέον πιστεύω πως είναι ένα από τα πιο καλά horror movies που υπάρχουν.

Τα The Conjuring και The Descent έπεσαν στην υπόληψή μου. Τα θυμόμουν για καλύτερα. Πλέον θα μπορούσα και να μην τα προτείνω καν σε κάποιον.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, SalemsLot είπε

Είδα ξανά πρόσφατα τα Hereditary, The Conjuring, The Descent.

Το Hereditary ανέβηκε στην υπόληψή μου. Το θυμόμουν ότι δεν ήταν αμελητέο, αλλά πλέον πιστεύω πως είναι ένα από τα πιο καλά horror movies που υπάρχουν.

Τα The Conjuring και The Descent έπεσαν στην υπόληψή μου. Τα θυμόμουν για καλύτερα. Πλέον θα μπορούσα και να μην τα προτείνω καν σε κάποιον.

Διαφωνούμε για conjuring και decent. Παραμένουν εξαιρετικά. Η τριλογία conjuring είναι ίσως η καλύτερη σύγχρονη σειρά τρόμου με αποκορύφωμα το 2. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...