Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Όταν αλλάζω ταχύτητα στο κούμπωμα ακούγεται ένας θόρυβος "γντουπ" και ψιλοκλωτσαει το αμάξι . Ο θόρυβος είναι πιο έντονος στην 1η - 2α και πολύ λιγότερο στις μεγαλύτερες ταχύτητες . Όταν αφήνω εξαιρετικά απαλά τον συμπλέκτη ο θόρυβος είναι ανεπαισθητος . Πριν μερικούς μήνες είχα αλλάξει δίσκο γιατί με τον παλιό που είχε φθαρεί μου έκανε το ίδιο πρόβλημα . Όταν τον άλλαξα στην άρχη ο θόρυβος εξαφανίστηκε αλλά μετά από λίγους μήνες άρχισε πάλι. Θα το πάω στο συνεργείο να το δούνε σε λίγες μέρες. Αλλά μέχρι τότε το χρειάζομαι να το κυκλοφορώ αλλά το ψιλοφοβαμαι μην μου μείνει στο χέρι ή μην προκληθει χειρότερη ζημιά. . Όλα τα σέρβις έχουν γίνει στην αντιπροσωπεία ανελλιπώς 270.000 χλμ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, makisman1973 είπε

Καλησπέρα, 

Όταν αλλάζω ταχύτητα στο κούμπωμα ακούγεται ένας θόρυβος "γντουπ" και ψιλοκλωτσαει το αμάξι . Ο θόρυβος είναι πιο έντονος στην 1η - 2α και πολύ λιγότερο στις μεγαλύτερες ταχύτητες . Όταν αφήνω εξαιρετικά απαλά τον συμπλέκτη ο θόρυβος είναι ανεπαισθητος . Πριν μερικούς μήνες είχα αλλάξει δίσκο γιατί με τον παλιό που είχε φθαρεί μου έκανε το ίδιο πρόβλημα . Όταν τον άλλαξα στην άρχη ο θόρυβος εξαφανίστηκε αλλά μετά από λίγους μήνες άρχισε πάλι. Θα το πάω στο συνεργείο να το δούνε σε λίγες μέρες. Αλλά μέχρι τότε το χρειάζομαι να το κυκλοφορώ αλλά το ψιλοφοβαμαι μην μου μείνει στο χέρι ή μην προκληθει χειρότερη ζημιά. . Όλα τα σέρβις έχουν γίνει στην αντιπροσωπεία ανελλιπώς 270.000 χλμ

Βάσεις έχουν ελεγχθεί ; Μήπως έχει κοπή κάποια από το μοτέρ ή του σασμάν ;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tzotzo είπε

synchroniser ring ή αλλιως συγχρονιζε

Είχα πάθει και εγώ κάτι παρόμοιο στο κιβώτιο και ήθελε αλλαγή ένα γρανάζι (μπορεί και ο συγχρονιστής 1ης/2ας...) . Ευτυχώς ένα κομμάτι απο το γρανάζι που έσπασε δεν διέλυσε όλο το κιβώτιο.

Δημοσ.

Hyundai getz είναι παιδιά. Είμαι εντελώς άσχετος από μηχανολογικά . Το καλοκαίρι που πέρασε το έκανα σέρβις δεν μου είπαν κατι

Και όλα αυτά που λέτε πόσο να περιμένω να στοιχισουν ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, makisman1973 είπε

Hyundai getz είναι παιδιά. Είμαι εντελώς άσχετος από μηχανολογικά . Το καλοκαίρι που πέρασε το έκανα σέρβις δεν μου είπαν κατι

Και όλα αυτά που λέτε πόσο να περιμένω να στοιχισουν ?

Αν είναι όντως βάση υπολόγιζε περίπου 100ρικο με την εργασία μέσα, κανά 50ρικό η βάση και άλλα τόσα (max) η εργασία.

Οι μηχανικοί προτείνουν να αλλαχτούν όλες μαζί (ακόμα 2 πλαϊνές) αλλά σε αυτή την περίπτωση ανεβαίνεις

Βρες πρώτα ένα συνεργείο να σου πει τι πρόβλημα έχεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...