AntiCambeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εχω κάνει κάποιες πληρωμές πρίν καιρό μέσω e-banking, πχ για τα ασφάλιστρα οχημάτων και όταν έκανα download το αποδεικτικό πληρωμής, εμφανιζόταν στο κινητό ως pdf στα downloads με το όνομα payment. Στις τελευταίες πληρωμές, δεν βρίσκω το αρχείο. Πχ σήμερα έκανα μια μεταφορά χρημάτων.Με το που έκανα την πληρωμή μέσω της εφαρμογής My Alpha Mobile, εμφάνισε 2 επιλογές: Αποστολή με email και download.Κατέβασα το αποδεικτικό πληρωμής σε pdf, το άνοιξα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στα αρχεία στον εσωτερικό χώρο του κινητού.Εκανα και search με την ονομασία payment και μου εμφανίζει μόνο τα παλιά αρχεία.Είχε και 1 επιλογή να προστεθεί η πληρωμή στο ιστορικό νομίζω, μήπως μόνο έτσι θα μπορούσα να κάνω πάλι download το αποδεικτικό πληρωμής; Στην εφαρμογή στο ιστορικό πληρωμών η μεταφορών, δεν έχει επιλογή για download σε καμία πληρωμή. Από όσο θυμάμαι, είχα μπεί στο e-banking και μέσω browser, αλλά ούτε εκεί έχει επιλογή, μόνο εκτύπωση της σελίδας στο ιστορικό σαν screenshot. Το κατάστημα είδε την μεταφορά χρημάτων που έκανα, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς δεν εμφανίζεται το pdf εφόσον το έκανα download και το άνοιξα. Οτιδήποτε άλλο κάνω download, φαίνεται στην εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του κινητού στα downloads. Δηλαδή δεν μπορώ να στείλω αποδεικτικό πληρωμής σε καμία περίπτωση έτσι. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από AntiCambeR
Tsilitheo2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Οταν ανοιξεις το pdf αρχειο ,τοτε πατας τις 3 τελειες πανω δεξια και επιλεγεις ληψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα