thefirestarta Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 8a mporouse kapoios insomniac na mou pei an ginete apo pou mporoume na katevazoume ta updates gia ta windows se morfi ektelesimi?-anti na paideyomaste sto windows update? Etsi wste na min ta diplokatevazoume otan kanoume format... Efxaristo poly ek twn proterwn,8a htan poli voliki mia voi8eia edw! :wink:
Teoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Mπορείς να κάνεις τα παρακάτω: 1. http://www.autopatcher.com/ 2. Κατά το download και την εγκατάσταση των Updates από το Windows update, υπάρχει ένα προσωρινό directory με τίτλο 'WUTemp' στο root του δίσκου σου. Εκεί αποθηκεύονται τα updates αλλά σβήνονται μετά την εγκατάστασή τους. Μπορείς να τα αντιγράψεις κάπου αλλού πριν προλάβουν να σβηστούν. 3. Σημειώνεις ποια updates θέλεις και πας στο windows update catalog από το οποίο μπορείς να κατεβάσεις ότι Update θέλεις σε redistributabe (exe) μορφή. Δεν έχω direct link γι' αυτό. Μπορείς να το βρείς στις επιλογές που έχει αριστερά το windows update.
madsc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό τον τρόπο, γιατί δεν είναι μόνο να τα κατεβάσεις αλλά κ να τα κάνεις setup. Τσέκαρε τα reference links για το που. Φτιάχνεις ένα απλό *.txt που κάνει όλη τη δουλειά για σένα. /sc
ViPeRMaN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 k ego ton tropo pou anaferei o madsc xrisimopio k den exo antimetopisi kanena provlima.
Teoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Σωστά! Δε πήγε το μυαλό μου εκεί. Κι εγώ unattended setup κάνω με τα περισσότερα updates ήδη μέσα στο CD.
ΑΝΘΗ ΠΑΠΑ Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό τον τρόπο' date=' γιατί δεν είναι μόνο να τα κατεβάσεις αλλά κ να τα κάνεις setup. Τσέκαρε τα reference links για το που. Φτιάχνεις ένα απλό *.txt που κάνει όλη τη δουλειά για σένα. /sc[/quote'] Aν μπορείς να μου πεις πιο τρόπο γιατί η παραπομπή σου .......δεν υπάρχει.Ευχαριστώ.
lazaross Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Mπορείς να κάνεις τα παρακάτω: 1. http://www.autopatcher.com/ και τι κανεις εκει? το τελευταιο update Που εχει ειναι απο τον αυγουστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.