Προς το περιεχόμενο

Windows updates se ektelesima???

thefirestarta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8a mporouse kapoios insomniac na mou pei an ginete apo pou mporoume na katevazoume ta updates gia ta windows se morfi ektelesimi?-anti na paideyomaste sto windows update?

Etsi wste na min ta diplokatevazoume otan kanoume format...

Efxaristo poly ek twn proterwn,8a htan poli voliki mia voi8eia edw! :wink:

Δημοσ.

Mπορείς να κάνεις τα παρακάτω:

1. http://www.autopatcher.com/

2. Κατά το download και την εγκατάσταση των Updates από το Windows update, υπάρχει ένα προσωρινό directory με τίτλο 'WUTemp' στο root του δίσκου σου. Εκεί αποθηκεύονται τα updates αλλά σβήνονται μετά την εγκατάστασή τους. Μπορείς να τα αντιγράψεις κάπου αλλού πριν προλάβουν να σβηστούν.

3. Σημειώνεις ποια updates θέλεις και πας στο windows update catalog από το οποίο μπορείς να κατεβάσεις ότι Update θέλεις σε redistributabe (exe) μορφή. Δεν έχω direct link γι' αυτό. Μπορείς να το βρείς στις επιλογές που έχει αριστερά το windows update.

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό τον τρόπο, γιατί δεν είναι μόνο να τα κατεβάσεις αλλά κ να τα κάνεις setup. Τσέκαρε τα reference links για το που. Φτιάχνεις ένα απλό *.txt που κάνει όλη τη δουλειά για σένα.

/sc

Δημοσ.

Σωστά! Δε πήγε το μυαλό μου εκεί. Κι εγώ unattended setup κάνω με τα περισσότερα updates ήδη μέσα στο CD.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό τον τρόπο' date=' γιατί δεν είναι μόνο να τα κατεβάσεις αλλά κ να τα κάνεις setup. Τσέκαρε τα reference links για το που. Φτιάχνεις ένα απλό *.txt που κάνει όλη τη δουλειά για σένα.

/sc[/quote']

Aν μπορείς να μου πεις πιο τρόπο γιατί η παραπομπή σου .......δεν υπάρχει.Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...