Προς το περιεχόμενο

Πηγή 2 Din Android για μεγάλη βιβλιοθήκη μουσικής

Dj_kourampies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να βάλω μια πηγή 2 din στο Delta 844 μου, η βασική απαίτηση είναι η διαχείριση μεγάλης μουσικής βιβλιοθήκης (128 ή και 256, ενδεχομένως και USB SSD) με ικανότητα σωστής αναπαραγωγής flac αρχείων, χωρίς καθόλου κενό μεταξύ των τραγουδιών.

Από τη στιγμή που θα μπει να μπορεί να τρέξει και Sygic/Maps αποδεκτά χωρίς να δεσμεύει το κινητό.

Προφανώς τα παραπάνω απαιτούν 2+ GB ram.

Δυνατότητα λειτουργίας ως bluetooth car kit χωρίς έξτρα μικρόφωνο (με μικρόφωνο ενσωματομένο στη πρόσοψη ενδεχομένως, είναι σε τέτοια θέση η πηγή που θα ακούγεται κανονικά) θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν.

Μέγεθος 9" ενδεχομένως να είναι καλύτερο, καθώς με 7" ο αντάπτορας/πρόσοψη θα αφήσει αρκετό κενό αριστερά δεξιά, εκεί που ήταν τα εργοστασιακά κουμπιά.

Ισχύς δε με πολυενδιαφέρει, η εργοστασιακή είναι 4x40 αν δε κάνω λάθος και αρκεί.

Υπάρχουν χειριστήρια στο τιμόνι, και δεν υπάρχει τροφοδοσία ACC ή κάτι αντίστοιχο, η εργοστασιακή πηγή είναι always on και κλείνει αυτόματα μέσω canbus όταν σβήνει το αυτοκίνητο. Έχω δει ότι υπάρχουν αντάπτορες για τα χειριστήρια, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτουν και αυτό το κομμάτι.

Επιθυμητό κόστος <200€. Καμιά ιδέα για το από που να αρχίσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Φίλε @Dj_kourampies έβαλες τελικά κάποια οθόνη?

Γενικά πιστεύετε ότι τα 2GB για 2-DΙΝ 7" φθάνουν για πλοήγηση/χάρτες και TuneIn?
Οι χάρτες θα δουλεύουν offline ή καλύτερα από κινητό με Android Auto? Θα τρώει πιο πολύ μνήμη/επεξεργαστική ισχύ μέσω Android Auto λογικά?
Από αυτές τις 2 π.χ., τι γνώμη έχετε για να καταλάβω και γω τι χαρακτηριστικά να κοιτάω?
https://www.kalogeropoulos.gr/proionta-autokinitou/car/alfa-romeo-1/mito-1/digital-iq-bxh-295cpa-7-deck-23467-detail

https://www.kalogeropoulos.gr/proionta-autokinitou/2-din-1-din/2-din/digital-iq-bxe-599cpa-7-dvd-multimedia-2din-24622-detail

Δεν έβαλα κάτι όχι, καθώς έχω αμφιβολίες για το αποτέλεσμα. Όσον αφορά το οπτικό κομμάτι, τα πλαίσια 2 DIN στο Delta είναι πολύ μικρά σε σχέση με την εργοστασιακή πηγή, οπότε θέλει 9" που βγαίνει έξω από το πλαίσιο και δεν είμαι σίγουρος πως θα κάθεται. Όσον αφορά την απόδιση, είχα κινητό με 6gb ram το 2016, και 12 από το 21, οπότε δε πείθομαι ότι με τα  2GB θα παλεύεται. Συν ότι το κόστος για πλαίσιο, αντάπτορα canbus για χειριστήρια και τροφοδοσία και πηγή ξεφεύγει πολύ.

On 31/01/2023 at 16:25, vamvakoolas said:

με μια γρηγορη απαντηση δες kenwood.Ισως υπαρχει αλλη μια επωνυμη αλλα δε θυμαμαι τωρα

Για κινεζιες δεν εχω ιδεα

κατι βαρβατο με android χρειαζεται με αυτα που ζηταει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...