Λύση nickol-us Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Απρόβλεπτο εντελώς... btw μπορείς να μαρκάρεις την λύση (badboy) εφόσον έφτασες σε αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, vounisios είπε Καλημερα φιλοι μου...Τελικα, δοκιμασα σημερα ενα εντελως καινουργιο καλωδιο & πλεον ο υπολογιστης μου βλεπει κανονικα το κινητο οπως & πριν...Σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας.Γεια σας! Γιατί μαρκάρεις την απάντηση μου ως λύση; Τον bad boy που είπε για το καλώδιο να μαρκάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, nickol-us είπε Γιατί μαρκάρεις την απάντηση μου ως λύση; Τον bad boy που είπε για το καλώδιο να μαρκάρεις 11 λεπτά πριν, nickol-us είπε Γιατί μαρκάρεις την απάντηση μου ως λύση; Τον bad boy που είπε για το καλώδιο να μαρκάρεις Δεν εχω ξανακανει εδω μεσα τσεκαρισμα απαντησης...Τελικα εκανα ενα Like. αν ειναι σωστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα