Προς το περιεχόμενο

Οι θύρες USB δεν λειτουργούν

vounisios
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nickol-us,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα φιλοι μου...μου παρουσιαστηκε σημερα ενα προβλημα το εξης:  Εχω τραβηξει αρκετες φωτογραφιες με το κινητο μου το SAMSUG...Προσπαθω να τις μεταφερω-οπως κανω παντα-στον Η/Υ μου[desktop], ομως δεν γινεται τιποτα...Κανω τα εξης: το καλωδιο κανονικα το ενα ακρο στο κινητο & το αλλο σε μια θυρα usb στον πισι...Δεν βλεπω ομως καμμια ανταποκριση, ενω μεχρι πριν λιγο καιρο ολα ηταν ΟΚ.... δεν ξερω τι φταιει...Δοκιμασα ολες τις θυρες που εχει ο υπολογιστης μου-μπρος & πισω-αλλα τιποτα, δεν βλεπει το κινητο μου & τις φωτο που εχω....Επισης, σημερα δοκιμασα σε εναν φιλο μου που εχει Η/Υ  & ολα δουλευουν μια χαρα...Και το καλωδιο ειναι ΟΚ....τι μπορει να συμβαινει ?   θα ηθελα τη βοηθεια σας...Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλοι μου...μου παρουσιαστηκε σημερα ενα προβλημα το εξης:  Εχω τραβηξει αρκετες φωτογραφιες με το κινητο μου το SAMSUG...Προσπαθω να τις μεταφερω-οπως κανω παντα-στον Η/Υ μου[desktop], ομως δεν γινεται τιποτα...Κανω τα εξης: το καλωδιο κανονικα το ενα ακρο στο κινητο & το αλλο σε μια θυρα usb στον πισι...Δεν βλεπω ομως καμμια ανταποκριση, ενω μεχρι πριν λιγο καιρο ολα ηταν ΟΚ.... δεν ξερω τι φταιει...Δοκιμασα ολες τις θυρες που εχει ο υπολογιστης μου-μπρος & πισω-αλλα τιποτα, δεν βλεπει το κινητο μου & τις φωτο που εχω....Επισης, σημερα δοκιμασα σε εναν φιλο μου που εχει Η/Υ  & ολα δουλευουν μια χαρα...Και το καλωδιο ειναι ΟΚ....τι μπορει να συμβαινει ?   θα ηθελα τη βοηθεια σας...Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Μήπως δεν συνδέεται σε mode για μεταφορά δεδομένων;

• Like 1

2 ώρες πριν, filipprin είπε

Αν λειτουργουν πληκτρολογιο και ποντικι τοτε το προβλημα δεν ειναι οι USB.Δοκιμασε ενα στικακι παντου να δεις τι γινεται..........

Προσπαθω εδω και αρκετη ωρα με διαφορες δοκιμες μηπως & το φτιαξω....Πληκτρολογιο & ποντικι μια χαρα δουλευουν....Δοκιμαζω 2 στικακια διαφορετικων εταιρειων, μια χαρα τα βλεπει ο υπολογιστης...τι αλλο να δω ?

2 ώρες πριν, thor777 είπε

Ξαναπέρασε τους drivers της μητρικής.

Ααααα, δηλαδη θα πρεπει να σβησω τους παλιους & να βαλω νεους drivers?  να δουμε πως γινεται αυτο....

2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Μήπως δεν συνδέεται σε mode για μεταφορά δεδομένων;

Δηλαδη, τι κανουμε εδω ?  σε mode?  που το βρισκω αυτο ?

Αν δουλεύουν κανονικά τα στικάκια που έχεις σε όλες τις θύρες usb τότε μάλλον δεν είναι θέμα με drivers. Ανεξάρτητα από το αν είναι σε λειτουργία μεταφοράς δεδομένων ή όχι κανονικά θα πρέπει να αναγνωρίζεται το κινητό σου από τον υπολογιστή. Δηλαδή θα πρέπει να μπορείς να το δεις στον device manager και στον windows explorer. Τώρα αν το βλέπει ο υπολογιστής σου και απλά δεν βλέπει τα δεδομένα που έχει μέσα το κινητό σου τότε πράγματι μπορεί να συμβαίνει αυτό που είπε ο φίλος προηγούμενος για το mode μεταφοράς δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση μπες στις ρυθμίσεις του κινητού σου και συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις συνδεδεμένων συσκευών και άλλαξε τις ρυθμίσεις usb μήπως και λυθεί το θέμα.

26 λεπτά πριν, filipprin είπε

Σε  τι windows το κουμπωνεις και δεν δουλευει?

Εχω τα windows 10 pro

37 λεπτά πριν, thor777 είπε

Αν δουλεύουν κανονικά τα στικάκια που έχεις σε όλες τις θύρες usb τότε μάλλον δεν είναι θέμα με drivers. Ανεξάρτητα από το αν είναι σε λειτουργία μεταφοράς δεδομένων ή όχι κανονικά θα πρέπει να αναγνωρίζεται το κινητό σου από τον υπολογιστή. Δηλαδή θα πρέπει να μπορείς να το δεις στον device manager και στον windows explorer. Τώρα αν το βλέπει ο υπολογιστής σου και απλά δεν βλέπει τα δεδομένα που έχει μέσα το κινητό σου τότε πράγματι μπορεί να συμβαίνει αυτό που είπε ο φίλος προηγούμενος για το mode μεταφοράς δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση μπες στις ρυθμίσεις του κινητού σου και συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις συνδεδεμένων συσκευών και άλλαξε τις ρυθμίσεις usb μήπως και λυθεί το θέμα.

Για να το δω και αυτο....

5 λεπτά πριν, vounisios είπε

Εχω τα windows 10 pro

Για να το δω και αυτο....

<<Ρυθμίσεις συνδεδεμένων συσκευών>>....Αυτο δεν μπορω να το βρω, δεν το γραφει πουθενα το SUMSUNG....

Από το κινητο είναι(transfer mode) πιστεύω μιας και βλέπουν στικακια, πληκτρολόγια  κτλ οι USB κανονικά όπως λένε τα παιδιά. Αμα θες κανε και ενα Full full shutdown τα windows να κανει ενα flush σε άχρηστα πράγματα.step 2

Spoiler

1e3371c960d04d42070c8cd651678b8f.png

6 λεπτά πριν, vounisios είπε

<<Ρυθμίσεις συνδεδεμένων συσκευών>>....Αυτο δεν μπορω να το βρω, δεν το γραφει πουθενα το SUMSUNG....

Όταν συνδέεις το τηλ σου στον υπολογιστή, κατεβάζοντας την μπάρα στο κινητό σου (αυτή την μπάρα που κατεβάζεις για να αυξήσεις πχ την φωτεινότητα), θα δεις ότι σου βγάζει μια επιλογή…

Πχ στο δικό μου Samsung  την αναφέρει σαν «USB για μεταφορά αρχείων»…

Όπως και να σου εμφανίζει την δική σου, πάτησε επάνω της για να σε πάει στο μενού…

Εκεί θα βρεις διάφορες επιλογές για μεταφορά αρχείων, φωτογραφιών κλπ κλπ…

327295266_986276202347357_6272855130119933052_n.jpg

328625685_1129876104351821_5921375001718249257_n.jpg

1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Όταν συνδέεις το τηλ σου στον υπολογιστή, κατεβάζοντας την μπάρα στο κινητό σου (αυτή την μπάρα που κατεβάζεις για να αυξήσεις πχ την φωτεινότητα), θα δεις ότι σου βγάζει μια επιλογή…

Πχ στο δικό μου Samsung  την αναφέρει σαν «USB για μεταφορά αρχείων»…

Όπως και να σου εμφανίζει την δική σου, πάτησε επάνω της για να σε πάει στο μενού…

Εκεί θα βρεις διάφορες επιλογές για μεταφορά αρχείων, φωτογραφιών κλπ κλπ…

327295266_986276202347357_6272855130119933052_n.jpg

328625685_1129876104351821_5921375001718249257_n.jpg

Το κινητο που εχω εγω, ειναι το --> SAMSUNG Galaxy J4+.....Κατεβαζω για την φωτεινοτητα την μπαρα αλλα δεν μου βγαζει το δικο μου αυτες τις επιλογες που μου εβαλες στη φωτο...Δεν μπορω να το εξηγησω. τι στο καλο συμβαινει ?   τι να πω.....

Καλημερα φιλοι μου...Τελικα, δοκιμασα σημερα ενα εντελως καινουργιο καλωδιο & πλεον ο υπολογιστης μου βλεπει κανονικα το κινητο οπως & πριν...Σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας.Γεια σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...