Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, NikosGR-95 είπε Ρευμα σίγουρα όχι ΔΕΗ, 2 ενοίκια και μισό ο μεσήτης. Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά ήδη πολλοί μεσίτες (στην Αθήνα αναφέρομαι) ζητούν 2 ενοίκια. Και άλλα 2 ο ιδιοκτήτης = 4...
Locke_John Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tzotzo είπε Εγω θα πω αυτο. ταυτίστηκα... Υπήρξε εποχή που βρέθηκα σε παρόμοια θέση (αντί για αναψυκτικά, προτιμούσα σουβλάκια) και όλα έστρωσαν στην πορεία. Καλή σας αρχή και μια χαρά θα τα καταφέρετε. το παν είναι η συνεννόηση και η θέληση. Για έπιπλα, συσκευές κτλ, μπορείτε να τα βρείτε όλα από εδώ μέσα από τις αγγελίες όπως και από το νήμα αυτό : Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από Locke_John 2
kaktos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, NikosGR-95 είπε Καλησπέρα σας, Σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου να συγκατοικήσουμε, Εκέινη παίρνει 600 ευρώ και εγω 700. Το σπίτι που βρήκαμε είναι στα 360 50 τετραγωνικά. Δυαράκι στη Χαλκίδα. Η δουλειά μου εμένα είναι στην Αθήνα που χρειάζεται να πηγαίνω κάποιες φορές (1 με 2) φορες την εβδομάδα.(αυτεχω συγγενεις για τη διανυκτερευση μου εκει). Θεωρείται πως είναι εντάξει οι μισθοί μας? Με ένα σπιτι να ξεκινάει απο την αρχή χωρις ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα κτλ? Δεν έχω ξανακατοικήσει μόνος μου για αυτό ρωτάω και εσάς που σίγουροι κάποιοι εχουν μείνει εκτός του Πατρικού τους. Προχώρα το και μην φοβάσαι. Το έκανα πριν 2.5 χρόνια με αρκετά λιγότερα (περίπου στα 900) και δεν το μετάνιωσα. Φυσικά θα συμβιβαστείς ότι δεν θα παίρνεις ότι θέλεις και ότι τα λεφτά θα τα βάζεις για το σπίτι και δευτερευόντως για προσωπικές σου ανάγκες.
vagos789 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, NikosGR-95 είπε Είμαστε έτοιμοι να πούμε το οκ. Υπάρχουν περίπου 2500 ευρώ στην άκρη για συσκευές και έπιπλα. Κάτι θα μπεί σίγουρα με δόσεις. Σκούπα Ηλεκτρική υπάρχει. Όπως και τα μικροαντικέιμενα πιρουνια πιατα κατσαρολες κτλ. Μια ερωτηση μενει τοτε,θα σου πλενει τα σωβρακα; Αν η απαντηση ειναι οτι "θα πλενει ο καθενας τα δικα του" μην μπειτε στον κοπο... Ναι φυσικα μπορει ο ανδρας να συμβαλλει στις δουλειες του σπιτιου αλλα αν η γυναικα ονειρευεται καποια απολυτη ισορροπια σαν να μενεις με ξενο σε φοιτητικη εστια,δεν θα παει καλα. 3 9 1
Speculoos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, billdanos είπε Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά ήδη πολλοί μεσίτες (στην Αθήνα αναφέρομαι) ζητούν 2 ενοίκια. Και άλλα 2 ο ιδιοκτήτης = 4... Συγγνώμη για το highjacking αλλά τι εννοείς ότι ο μεσίτης ζητάει νοίκι;
killer76 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μια χαρα μπορέιτε παιδιά. Μπορείτε να βάλετε και κάποιες δόσεις και να πάρετε και κάποια παραπάνω από τα βασικά. Επίσης δεν χρειάζεται από την αρχή να πάρετε και τα πάντα. Ένα καναπέ με τραπεζάκι, κρεβάτι, ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο, tv, κλιματιστικό κλπ. Και μετά παίρνετε και ότι άλλο θέλετε. Θέλω να πω στην αρχή δεν είναι και 100% απαράιτητο να πάρετε για παράδειγμα και 2η tv στο δωμάτιο, στεγνωτήριο, πλυντήριο πιάτων, ιονιστή, 6θέσια τραπεζαρία, βιβλιοθήκες, καταψύκτη, αφυγραντήρα, home cinema, χαλιά σε όλο το σπίτι κλπ...
george1807 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Μια ερωτηση μενει τοτε,θα σου πλενει τα σωβρακα; Αν η απαντηση ειναι οτι "θα πλενει ο καθενας τα δικα του" μην μπειτε στον κοπο... Ναι φυσικα μπορει ο ανδρας να συμβαλλει στις δουλειες του σπιτιου αλλα αν η γυναικα ονειρευεται καποια απολυτη ισορροπια σαν να μενεις με ξενο σε φοιτητικη εστια,δεν θα παει καλα. Ναι γεια σας. 1960 εκεί; 2 1
vasim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Μια ερωτηση μενει τοτε,θα σου πλενει τα σωβρακα; Αν η απαντηση ειναι οτι "θα πλενει ο καθενας τα δικα του" μην μπειτε στον κοπο... Ναι φυσικα μπορει ο ανδρας να συμβαλλει στις δουλειες του σπιτιου αλλα αν η γυναικα ονειρευεται καποια απολυτη ισορροπια σαν να μενεις με ξενο σε φοιτητικη εστια,δεν θα παει καλα. Welcome to 1950. Εγώ πάντως με 2 παιδιά και παντρεμένος 18 χρόνια μπορεί να μην πλένω σώβρακα (τα κάνει το πλυντήριο) αλλά και σκούπα βάζω και πιάτα πλένω και σφουγγαρίζω. Και όχι δεν είμαστε σαν ξένοι. 7 1
ObeyWario! Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, archer100 είπε Μια χαρα μπορειτε να ανοιξετε το σπιτι με 2500 για αρχη, υπολογισε 500 ευρω για ψυγειο + πλυντηριο και κανα 1000 ευρω για ολα τα υπολοιπα (καναπεδες, τηλεοραση, τραπεζια, καρεκλες, κουβερτες, κατσαρολες, κλπ) αν τυχον ζοριστειτε που δεν το βλεπω, μπορειτε να δειτε και για δοσεις (δεν το προτεινω γιατι θα σας στενεψουν αργοτερα) 500Ε για ψυγείο και πλυντήριο; 1000Ε για καναπέδες και τηλεόραση; Τα νούμερα είναι υπερβολικά αισιόδοξα ακόμη και για τα πιο οικονομικά σε κάθε κατηγορία 1
Bitbit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, george1807 είπε Ναι γεια σας. 1960 εκεί; 5 λεπτά πριν, vasim είπε Welcome to 1950. αχ, ωραίες εποχές. Τώρα σας βάλαν να ξυρίσετε και το μουστάκι. Πέρα από την πλάκα, στην αρχή θα είναι δύσκολα μέχρι να μπείτε σε ένα ρυθμό. Μετά θα την παλέψετε χωρίς δυσκολία. Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει και ένας προγραμματισμός και μια λογική. Δηλαδή αν θέλετε και οι 2 τα τσιγαράκια σας και έχετε συνηθίσει delivery καφέ, εκεί θα αρχίσουν οι δυσκολίες.
Doubt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, vasim είπε και σκούπα βάζω και πιάτα πλένω και σφουγγαρίζω. Και όχι δεν είμαστε σαν ξένοι. Iron man ε;
phanispal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, archer100 είπε Μια χαρα μπορειτε να ανοιξετε το σπιτι με 2500 για αρχη, υπολογισε 500 ευρω για ψυγειο + πλυντηριο και κανα 1000 ευρω για ολα τα υπολοιπα (καναπεδες, τηλεοραση, τραπεζια, καρεκλες, κουβερτες, κατσαρολες, κλπ) αν τυχον ζοριστειτε που δεν το βλεπω, μπορειτε να δειτε και για δοσεις (δεν το προτεινω γιατι θα σας στενεψουν αργοτερα) Με τα 1300 το μηνα, υπολογισε 600 το σπιτι (ενοικιο + παγια) 300 το σουπερ μαρκετ και σας μενει ενα 400ρι για τους καθημερινους καφεδες. Εαν δεν καπνιζετε, μπορειτε να την βγαλετε με οικονομια βεβαια. Εαν καπνιζετε, θα ειναι πιο δυσκολα. Αν εχετε αυτοκινητο, υπολογισε τα δωρα να πηγαινουν σε αυτο (σερβις, τελη, κλπ), οποτε δεν το βαζω στον μηνιαιο προυπολογισμο. Με τον καιρο θα στρωσετε τη ζωη σας, οπως κανουν τοσα ζευγαρια καθημερινα, ψαχνοντας δευτερες δουλειες, καλυτερες δουλειες, προαγωγες, μπονους, εξτρα εισοδηματα, κανα χωραφι, κανα ιδιαιτερο, κλπ Καλο ξεκινημα! 300€ σουπερμάρκετ το μήνα πάντως για δύο άτομα, ούτε last year. Και δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές.
vasim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Iron man ε; Που βρήκες τη φώτο μου;
JakeKaufman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Μια ερωτηση μενει τοτε,θα σου πλενει τα σωβρακα; Αν η απαντηση ειναι οτι "θα πλενει ο καθενας τα δικα του" μην μπειτε στον κοπο... Ναι φυσικα μπορει ο ανδρας να συμβαλλει στις δουλειες του σπιτιου αλλα αν η γυναικα ονειρευεται καποια απολυτη ισορροπια σαν να μενεις με ξενο σε φοιτητικη εστια,δεν θα παει καλα. εσύ βρε καημένε, τόσο έμπειρο αρσενικό και δεν ξέρεις να πλένεις τα βρακάκια σου; 2 1
vasim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Bitbit είπε αχ, ωραίες εποχές. Τώρα σας βάλαν να ξυρίσετε και το μουστάκι. Γεωργίτσης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα