thelos257 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα σας καθε μηνα πληρωνω την συνδρομη μου που εχω στο mega.nz σημερα που πηγαινω να κανω την πληρωμη μου που πληρωθηκα λεει πως δεν εχει χρηματα η καρτα μου μεσα εκτος και αν το προβλημα ειναι της τραπεζας μου. Τι μπορω να κανω ;
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας καθε μηνα πληρωνω την συνδρομη μου που εχω στο mega.nz σημερα που πηγαινω να κανω την πληρωμη μου που πληρωθηκα λεει πως δεν εχει χρηματα η καρτα μου μεσα εκτος και αν το προβλημα ειναι της τραπεζας μου. Τι μπορω να κανω ; Εφόσον είσαι βέβαιος ότι έχει χρήματα και μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή κάνε ότι σου λέει... Επικοινώνησε μαζί τους στο email που σου αναγράφουν ώστε να σε ενημερώσουν για ποιό λόγο απορρίπτεται η συναλλαγή... Μφχ
aces Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας καθε μηνα πληρωνω την συνδρομη μου που εχω στο mega.nz σημερα που πηγαινω να κανω την πληρωμη μου που πληρωθηκα λεει πως δεν εχει χρηματα η καρτα μου μεσα εκτος και αν το προβλημα ειναι της τραπεζας μου. Τι μπορω να κανω ; Αν εχει υπολοιπο κ δεν εχει ξεπεραστει το ημερησιο οριο επικοινωνησε με το support αφου απο την πλευρα σου εισαι οκ σε αυτα τα 2 (υπολοιπο κ ημερησιο οριο συναλλαγων)
Titos301 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 31/1/2023 στις 1:57 ΜΜ, kormos είπε Εφόσον είσαι βέβαιος ότι έχει χρήματα και μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή κάνε ότι σου λέει... Επικοινώνησε μαζί τους στο email που σου αναγράφουν ώστε να σε ενημερώσουν για ποιό λόγο απορρίπτεται η συναλλαγή... Μφχ Αυτο το μφχ π το γραφεις παντου, τι σημαινει; 🤣
clampro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Titos301 είπε Αυτο το μφχ π το γραφεις παντου, τι σημαινει; 🤣 Με φιλικούς χαιρετισμούς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα