Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας καθε μηνα πληρωνω την συνδρομη μου που εχω στο mega.nz σημερα που πηγαινω να κανω την πληρωμη μου που πληρωθηκα λεει πως δεν εχει χρηματα η καρτα μου μεσα εκτος και αν το προβλημα ειναι της τραπεζας μου.
Τι μπορω να κανω ;

1940239090_.PNG.07fcd022b04deaf2d275b306e0735ea5.PNG

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα σας καθε μηνα πληρωνω την συνδρομη μου που εχω στο mega.nz σημερα που πηγαινω να κανω την πληρωμη μου που πληρωθηκα λεει πως δεν εχει χρηματα η καρτα μου μεσα εκτος και αν το προβλημα ειναι της τραπεζας μου.
Τι μπορω να κανω ;

Εφόσον είσαι βέβαιος ότι έχει χρήματα και μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή κάνε ότι σου λέει...

Επικοινώνησε μαζί τους στο email που σου αναγράφουν ώστε να σε ενημερώσουν για ποιό λόγο απορρίπτεται η συναλλαγή...

Μφχ

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Τι μπορω να κανω ;

Αν εχει υπολοιπο κ δεν εχει ξεπεραστει το ημερησιο οριο επικοινωνησε με το support αφου απο την πλευρα σου εισαι οκ σε αυτα τα 2 (υπολοιπο κ ημερησιο οριο συναλλαγων)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 31/1/2023 στις 1:57 ΜΜ, kormos είπε

Εφόσον είσαι βέβαιος ότι έχει χρήματα και μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή κάνε ότι σου λέει...

Επικοινώνησε μαζί τους στο email που σου αναγράφουν ώστε να σε ενημερώσουν για ποιό λόγο απορρίπτεται η συναλλαγή...

Μφχ

Αυτο το μφχ π το γραφεις παντου, τι σημαινει; 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...