lampisd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν φέρω απο Καναδα ενα 14 pro max εννοείται ξεκλείδωτο θα παίζει Ελλάδα κανονικά ή θα εχω κάποιον περιορισμό;
leonidas_fs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Εαν ειναι unlocked θα παίζει κανονικά! Οταν πηγα Αμερική είχα αγοράσει iphone unlocked και παιζει ακόμα μια χαρα! 1
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, lampisd είπε Καλησπερα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν φέρω απο Καναδα ενα 14 pro max εννοείται ξεκλείδωτο θα παίζει Ελλάδα κανονικά ή θα εχω κάποιον περιορισμό; Από τη στιγμή που είναι ξεκλείδωτο στο δίκτυο δεν θα έχεις θέμα... 1
GioLever Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καναδά βγαίνει με φυσική κάρτα sim; Ή με e sim μόνο όπως στην Αμερική.; Θα παίζει κανονικά εννοείται και στις δυο περιπτώσεις αν είναι unlocked απλά σε κάποια θέματα εγγύησης στην Ελλάδα θα έχεις θέμα λόγω διαφορετικής μητρικής αν είναι μοντέλο μόνο με e sim 2
lampisd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστω πολυ παιδιά έχει sim κανονικά και E sim δεν είναι σαν το αμερικανικό.Συγκεκριμένα είναι το A2893.
GioLever Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Προχωρά άφοβα τότε απλά στο μυαλό σου να έχεις ότι θ είναι μόνο ένας ο χρόνος εγγύησης
lampisd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, GioLever είπε Προχωρά άφοβα τότε απλά στο μυαλό σου να έχεις ότι θ είναι μόνο ένας ο χρόνος εγγύησης Το ξέρω για την εγγύηση φιλε μου σε Ευχαριστω παρά πολυ! 1
nikosgnr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 FYI. Τα εξουσιοδοτημένα εδώ δεν αναλαμβάνουν US/Canada συσκευές ούτε στον πρώτο χρόνο της εγγύησης της Apple λόγω διαφορετικών κωδικών. Ακόμα και σε επικοινωνία με το Support δε θα σε καλύψουν. Έχε το υπόψην σου πρίν προχωρήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα