Glikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ξερει κανεις τι μπορει να το προκαλεσε; Ειχα συνδεσει στεγνωτηριο που δουλευε για κανενα 6μηνο χωρις προβλημα. Ενα βραδυ και ενω ειχε τελειωσει το στεγνωτηριο πριν απο κανα δυο ωρες, επεσε το ρελε στο σπιτι και παρατηρησα οτι ηταν απο αυτο. Εβρεχε εκεινη την ωρα και φανταζομαι οτι ισως κατι εγινε με τη ΔΕΗ. Damn..Είχες συνδέσει το well κατευθείαν στον τοίχο ή το είχες επάνω σε κανα πολύπριζο? Ίσως τα έφτυσε η πρίζα και έκανε την ζημιά, μπορεί να πήρε μαζί και την ασφάλεια του πίνακα. Από την άλλη ίσως χάλασε το well. Μακάρι να μην έπαθε ζημιά το στεγνωτήριο. Αν ξέρεις κανέναν που ασχολείται με αυτά ή ακόμα καλύτερα έναν ηλεκτρολόγο πες του να έρθει να τσεκάρει. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Glikos
johnny_pane Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ξερει κανεις τι μπορει να το προκαλεσε; Ειχα συνδεσει στεγνωτηριο που δουλευε για κανενα 6μηνο χωρις προβλημα. Ενα βραδυ και ενω ειχε τελειωσει το στεγνωτηριο πριν απο κανα δυο ωρες, επεσε το ρελε στο σπιτι και παρατηρησα οτι ηταν απο αυτο. Εβρεχε εκεινη την ωρα και φανταζομαι οτι ισως κατι εγινε με τη ΔΕΗ. Ποπο βγάλαμε λαβράκι Γι αυτό ρώτησα ποιο πάνω αν έχει ανοίξει κανείς το well να δει το κύκλωμά του Οι επαφές του well από την άλλη είναι καθαρές φίλε μου;
tounion Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Αυτά να τα βλέπουν κάποιoi που λένε ότι είναι καλύτερα από τα APC που προσφέρουν εγγύηση εφ όρου ζωής 1
Glikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, tounion είπε Αυτά να τα βλέπουν κάποιoi που λένε ότι είναι καλύτερα από τα APC που προσφέρουν εγγύηση εφ όρου ζωής Εννοείται ότι η APC βγάζει ποιοτικά προιόντα και έχει γερό όνομα στον χώρο. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το αντίστοιχο της APC που ειπώθηκε σε προηγούμενα σχόλια δεν έχει ρυθμιστή για υπόταση και σε τέτοια περίπτωση ίσως καεί. Επειδή έχω και εγώ το well, μέχρι στιγμής όσες φορές έχει τύχει να πέσει το ρεύμα με αυξομείωση τάσης έχει δουλέψει όπως πρέπει (φτου φτου μην το ματιάσω). Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Glikos 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Glikos είπε Damn..Είχες συνδέσει το well κατευθείαν στον τοίχο ή το είχες επάνω σε κανα πολύπριζο? Ίσως τα έφτυσε η πρίζα και έκανε την ζημιά, μπορεί να πήρε μαζί και την ασφάλεια του πίνακα. Από την άλλη ίσως χάλασε το well. Μακάρι να μην έπαθε ζημιά το στεγνωτήριο. Αν ξέρεις κανέναν που ασχολείται με αυτά ή ακόμα καλύτερα έναν ηλεκτρολόγο πες του να έρθει να τσεκάρει. Ήταν απευθείας πάνω στην πρίζα η οποία δεν έπαθε τπτ. Την άνοιξα και ήταν όλα καθαρά. Δοκίμασα και μια χαζοσυσκευη να δω οτι δουλεύει και ήταν κομπλέ. Έκοψα και το καλώδιο του στεγνωτηριου και έβαλα νέο σουκο και ευτυχώς δούλεψε. Στο μαγαζί που πήγα με τα ηλεκτρολογικα μου είπε ότι έγινε από κάποια αυξομείωση της ΔΕΗ. Το θέμα είναι ότι καμία άλλη συσκευή δεν έπαθε κάτι, ούτε κάποιο από από τα 5-6 well που έχω. Από τότε εδώ και ένα μήνα έχω βάλει νέο well και δουλεύουν όλα κομπλέ.
Glikos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ήταν απευθείας πάνω στην πρίζα η οποία δεν έπαθε τπτ. Την άνοιξα και ήταν όλα καθαρά. Δοκίμασα και μια χαζοσυσκευη να δω οτι δουλεύει και ήταν κομπλέ. Έκοψα και το καλώδιο του στεγνωτηριου και έβαλα νέο σουκο και ευτυχώς δούλεψε. Στο μαγαζί που πήγα με τα ηλεκτρολογικα μου είπε ότι έγινε από κάποια αυξομείωση της ΔΕΗ. Το θέμα είναι ότι καμία άλλη συσκευή δεν έπαθε κάτι, ούτε κάποιο από από τα 5-6 well που έχω. Από τότε εδώ και ένα μήνα έχω βάλει νέο well και δουλεύουν όλα κομπλέ. Πάλι καλά, έτυχε καντεμιά στο συγκεκριμένο φαίνεται.
Dantε Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, tounion είπε Αυτά να τα βλέπουν κάποιoi που λένε ότι είναι καλύτερα από τα APC που προσφέρουν εγγύηση εφ όρου ζωής Γιατι, που ξερεις πως απλα δεν εσωσε τη συσκευη το Well ; Η δουλεια του αυτη ειναι ,να καταστραφει αυτο και να σωσει τα συνδεδεμενα. Πολυ ευκολα συμπερασματα βγαζετε και χωρις τις απαραιτητες γνωσεις μαλλον κιολας. Το APC στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να εμενε ανεπαφο και το στεγνωτηριο να πηγαινε ακλαφτο λογω των λιγοτερων προστασιων. Τοτε θα ελεγες οτι το APC ειναι καλυτερο επειδη επιβιωσε; 9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ήταν απευθείας πάνω στην πρίζα η οποία δεν έπαθε τπτ. Την άνοιξα και ήταν όλα καθαρά. Δοκίμασα και μια χαζοσυσκευη να δω οτι δουλεύει και ήταν κομπλέ. Έκοψα και το καλώδιο του στεγνωτηριου και έβαλα νέο σουκο και ευτυχώς δούλεψε. Στο μαγαζί που πήγα με τα ηλεκτρολογικα μου είπε ότι έγινε από κάποια αυξομείωση της ΔΕΗ. Το θέμα είναι ότι καμία άλλη συσκευή δεν έπαθε κάτι, ούτε κάποιο από από τα 5-6 well που έχω. Από τότε εδώ και ένα μήνα έχω βάλει νέο well και δουλεύουν όλα κομπλέ. Μπορει απλα στη συγκεκριμενη πριζα να ηρθε κατι παραπανω σε σχεση με τις αλλες ή το συγκεκριμενο να ηταν λιγο πιο "αδυναμα" φτιαγμενο. Η και συνδυασμος των δυο. Σημασια εχει οτι η συσκευη δεν επαθε κατι, που η ουσια κιολας αυτη ειναι. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από Dantε 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, Dantε είπε Σημασια εχει οτι η συσκευη δεν επαθε κατι, που η ουσια κιολας αυτη ειναι. Σωστα! Γι αυτο αμεσως μπηκε στη θεση του και ενα εξτρα που μου ειχε μεινει. 1
tounion Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 7 hours ago, Dantε said: Γιατι, που ξερεις πως απλα δεν εσωσε τη συσκευη το Well ; Η δουλεια του αυτη ειναι ,να καταστραφει αυτο και να σωσει τα συνδεδεμενα. Πολυ ευκολα συμπερασματα βγαζετε και χωρις τις απαραιτητες γνωσεις μαλλον κιολας. Το APC στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να εμενε ανεπαφο και το στεγνωτηριο να πηγαινε ακλαφτο λογω των λιγοτερων προστασιων. Τοτε θα ελεγες οτι το APC ειναι καλυτερο επειδη επιβιωσε; Μπορει απλα στη συγκεκριμενη πριζα να ηρθε κατι παραπανω σε σχεση με τις αλλες ή το συγκεκριμενο να ηταν λιγο πιο "αδυναμα" φτιαγμενο. Η και συνδυασμος των δυο. Σημασια εχει οτι η συσκευη δεν επαθε κατι, που η ουσια κιολας αυτη ειναι. Εντάξει ότι πεις .. εσύ που ξέρεις μας είπες ότι το συγκεκριμένο ήταν πιο αδύναμα φτιαγμένο..
andreaspA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, Dantε είπε Σημασια εχει οτι η συσκευη δεν επαθε κατι, που η ουσια κιολας αυτη ειναι. το μονο που εχει σημασια στην προκειμενη περιπτωση, ειναι οτι δεν πηρε φωτια το σπιτι απο το σκουπιδι που βλεπω στις φωτογραφιες! Ποια ειναι η δουλεια του? να λαμπαδιαζει στην πρίζα για να μην καει η πλακετα απο το στεγνωτηριο ?
Dantε Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, andreaspA είπε το μονο που εχει σημασια στην προκειμενη περιπτωση, ειναι οτι δεν πηρε φωτια το σπιτι απο το σκουπιδι που βλεπω στις φωτογραφιες! Ποια ειναι η δουλεια του? να λαμπαδιαζει στην πρίζα για να μην καει η πλακετα απο το στεγνωτηριο ? Αν δε λαμπαδιαζε αυτο, θα λαμπαδιαζε κατι αλλο. Τωρα αν η σχεση σας με τα ηλεκτρολογικα ειναι να ξυλωνετε τα σουκο οπως τραβατε τη πριζα της σκουπας, δε φταιω γω.
andreaspA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dantε είπε Αν δε λαμπαδιαζε αυτο, θα λαμπαδιαζε κατι αλλο. Τωρα αν η σχεση σας με τα ηλεκτρολογικα ειναι να ξυλωνετε τα σουκο οπως τραβατε τη πριζα της σκουπας, δε φταιω γω. Καλα ενταξει... αμα εχεις σχεση εσυ με ηλεκτρολογικα εγω ειμαι αστροναυτης! Δεν υπαρχει συσκευη που η δουλεια της ειναι να παιρνει φωτια. Το συγκεκριμένο "πραγμα" που βλεπω στις φωτογραφιες, πηρε φωτια! Αν διπλα ειχε τα χαρτια υγειας, σημερα ο φιλος θα ηταν αστεγος ή νεκρός. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από andreaspA
Gatilaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Ε χμ, το ρελε εκανε τη δουλεια του που επεσε οταν λαμπαδιασε αυτο,αυτο ναι μεν η δουλεια του ειναι να προστατευει τη συσκευη αλλα οχι κανοντας ενα οικοδομικο τετραγωνο σταχτη εκτος απο τη συσκευη που ειναι συνδεδεμενη επανω του. Δηλαδη εαν τυχει ενα τριπλαρισμα ή μια υπερταση στο δικτυο και εχεις ups συνδεδεμενο τι γινεται,αφηνεις απλα εναν κρατηρα στο σημειο που ηταν το σπιτι σου και εσυ ταξιδευεις προς τον κρονο σαν αλλο Apollo 13? 1
nvel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 στους απαγωγούς υπερτάσεων προβλέπεται και η τοποθέτηση προστασίας υπερεύματος που προστατεύει τα varistor από φωτιά, προφανώς αυτό δεν διαθέτει
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Η λυση ποια ειναι λοιπον αν αυτα ειναι σαβουρες που παιρνουν φωτια; τι να βαζουμε για να προστατεψουμε τις συσκευες; Και το apc παντως τα ιδια φαινεται να κανει:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα