Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως θα βρω τι χρειαζομαι;

επισης ουτε να ξεφυγω σε budget θελω, αλλα ουτε και σε μεγεθος (κατω απ το νεροχυτη που ειναι η πριζα του δεν θα με βολεψουν κατι κουτια που βλεπω)7

υπαρχει περιπτωση να με βολεψει κατι μικρο και φθηνο;

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε ένα τέτοιο και θα είσαι οκ:

https://www.skroutz.gr/s/7932649/APC-Essential-Surgearrest-1-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Ασφαλείας-Λευκή-PM1W-GR.html

Αν σου καεί σβήνει το πράσινο λαμπάκι, το πετάς και βάζεις νέο. Πολύ καλή μάρκα, τα έχω χρόνια, δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

• Thanks 1
Δημοσ.

α ναι, εχω τετοια μπολικα, εχω βαλει στο ψυγειο και στα a/c,

ο τεχνικος αφησε να εννοηθει οτι δεν φτανουν για το πλυντηριο πιατων παντως

Δημοσ.
Μόλις τώρα, naimore είπε

α ναι, εχω τετοια μπολικα, εχω βαλει στο ψυγειο και στα a/c,

ο τεχνικος αφησε να εννοηθει οτι δεν φτανουν για το πλυντηριο πιατων παντως

Πρόσεξε γιατί μεγάλη σημασία παίζει η ποιότητα τους, υπάρχουν και αντίστοιχα με 2-3 ευρώ, αλλά μην περιμένεις να σε σώσει. Τι εννοεί δεν φτάνουν; Κάθε τέτοιο σηκώνει αν θυμάμαι καλά μέχρι 3600 περίπου watt. Εγώ έχω βάλει σε όλο το σπίτι τέτοια και στη κουζίνα που ήθελα να είναι ψυγείο air condition, πλυντήριο πιάτων και κουζινάκι μαζί πήρα το αντίστοιχο πολύμπριζο της apc. Αν το φορτώσω με πάνω από 3600 (πολύ σπάνιο γιατί προσέχω) τότε βγαίνει η ασφάλεια (του πολύμπριζου) και απλώς την ξαναπατάω να μπει. Δεν ξέρω τι πλυντήριο πιάτων έχεις, πάντως το δικό μου πάνω από 2000 watt δεν τραβάει ποτέ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Οντως η πιο συμφερουσα λυση για συσκευες με μεγαλο φορτιο, ειναι ενα πριζακι. Αλλα οχι το APC, αλλα κατι τετοιο που εχει περισσοτερες προστασιες:

https://www.skroutz.gr/s/21209356/Well-Intelligent-Voltage-Protector-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Ασφαλείας-Λευκή-ELAD-SH-PROT-VS-WL.html

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οντως η πιο συμφερουσα λυση για συσκευες με μεγαλο φορτιο, ειναι ενα πριζακι. Αλλα οχι το APC, αλλα κατι τετοιο που εχει περισσοτερες προστασιες:

https://www.skroutz.gr/s/21209356/Well-Intelligent-Voltage-Protector-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Ασφαλείας-Λευκή-ELAD-SH-PROT-VS-WL.html

Δεν ήξερα ότι τα έχουν εξελίξει με λειτουργίες σταθεροποιητών. Όταν χαλάσουν τα APC θα κοιτάξω για αυτά!

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Δεν ήξερα ότι τα έχουν εξελίξει με λειτουργίες σταθεροποιητών. Όταν χαλάσουν τα APC θα κοιτάξω για αυτά!

Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο πριζάκι λειτουργεί ως σταθεροποιητής αλλά σαν κόφτης υψηλότερης και χαμηλώτερης τάσης

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο πριζάκι λειτουργεί ως σταθεροποιητής αλλά σαν κόφτης υψηλότερης και χαμηλώτερης τάσης

Δεν εγραψε πως λειτουργει ως σταθεροποιητης ,αλλα οτι εχει καποιες λειτουργιες απο αυτους.

Το Well απλα εχει και μικροεπεξεργαστη και κοβει τελειως τη παροχη οταν παει εκτος οριων τασης. Γιατι οι συσκευες μια χαρα καιγονται και απο παρατεταμενες υποτασεις. Που το APC δε τις κοβει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, naimore είπε

για το APC λες; γιατι το WELL λειτουργει σαν σταθεροποιητης;

Το APC είναι ενα καλό πριζάκι για τις κρουστικές υπερτάσεις δηλ τις απότομες αυξήσεις τάσεις.

Το άλλο δεν λειτουργεί ως σταθεροποιητής αλλά προστατεύει με το κόψιμο της τροφοδοσίας αν η τάση είναι εκτός ορίων.

25 λεπτά πριν, Dantε είπε

Δεν εγραψε πως λειτουργει ως σταθεροποιητης ,αλλα οτι εχει καποιες λειτουργιες απο αυτους.

Το Well απλα εχει και μικροεπεξεργαστη και κοβει τελειως τη παροχη οταν παει εκτος οριων τασης. Γιατι οι συσκευες μια χαρα καιγονται και απο παρατεταμενες υποτασεις. Που το APC δε τις κοβει.

Συμφωνώ, για να προλάβω την παρανόηση το έγραψα

24 λεπτά πριν, naimore είπε

και τι γινεται με το πλυσιμο αν μιλαμε για πλυντηριο πιατων;

Θα σταματήσει και θα το επαναφέρεις σε λειτουργία χειροκίνητα

Επεξ/σία από Maurikycli
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, naimore είπε

και τι γινεται με το πλυσιμο αν μιλαμε για πλυντηριο πιατων;

Λογικα το πλυντηριο μολις παρει ρευμα, θα συνεχισει.

Το Well οταν ερθει σε φυσιολογικα επιπεδα η ταση, μετα απο 90 δευτερα δινει ξανα παροχη στη συσκευη.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

Εννοούσα τις δυνατότητες διακοπής ρεύματος για 90 δευτερόλεπτα κλπ που έχουν μόνο οι σταθεροποιητές και όχι τα προστατευτικά. 

• Like 1
Δημοσ.

RTM :P

Το βαζεις πριζα και η το αφηνεις τα 90 δευτερα να οπλισει μονο του η πατας το κουμπι. Το πρασινο λεντ μενει ανοικτο μονιμα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...