Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το κινητό μου μετά από αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης μου. Ενώ δούλευαν όλα ρολόι μόλις έκανα μια ενημέρωση που ήρθε σταμάτησε να δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Από τότε δε μπορώ να βάλω το δαχτυλικό και στις ρυθμίσεις μου εμφανίζει το μήνυμα '' Λήξη χρον.ορίου ρύθμισης δαχτυλικού αποτυπώματος''.

Συνημμένα αποστέλλω τα 2 screenshot με τα μηνύματα που μου εμφανίζει όταν πάω να εισάγω νέο δαχτυλικό.

Έχω ρωτήσει στο διπλανό φόρουμ και στην κοινότητα pixel της google και στο φβ αλλά μέχρι τώρα δεν έχει λυθεί το πρόβλημά μου.

Έχω σβήσει το προηγούμενο αποτύπωμα και προσπάθησα να βάλω νέο αλλά πάλι εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.

Προσπάθησα να το διορθώσω με το fingerprin tool-όπως προτείνεται- αλλά και πάλι τα ίδια.

Γνωρίζει κάποι@ πως μπορώ να το φτιάξω?

Σημείωση : Με το ίδιο τζαμάκι λειτουργούσε κανονικά πριν.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

1329380459_2.thumb.jpg.43d643d9ce62021222a48612e510fb24.jpg

1768679050_1.thumb.jpg.faee2cc88a82cffee4fc10d1795d8d25.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vmaria είπε

Καλημέρα,

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το κινητό μου μετά από αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης μου. Ενώ δούλευαν όλα ρολόι μόλις έκανα μια ενημέρωση που ήρθε σταμάτησε να δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Από τότε δε μπορώ να βάλω το δαχτυλικό και στις ρυθμίσεις μου εμφανίζει το μήνυμα '' Λήξη χρον.ορίου ρύθμισης δαχτυλικού αποτυπώματος''.

Συνημμένα αποστέλλω τα 2 screenshot με τα μηνύματα που μου εμφανίζει όταν πάω να εισάγω νέο δαχτυλικό.

Έχω ρωτήσει στο διπλανό φόρουμ και στην κοινότητα pixel της google και στο φβ αλλά μέχρι τώρα δεν έχει λυθεί το πρόβλημά μου.

Έχω σβήσει το προηγούμενο αποτύπωμα και προσπάθησα να βάλω νέο αλλά πάλι εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.

Προσπάθησα να το διορθώσω με το fingerprin tool-όπως προτείνεται- αλλά και πάλι τα ίδια.

Γνωρίζει κάποι@ πως μπορώ να το φτιάξω?

Σημείωση : Με το ίδιο τζαμάκι λειτουργούσε κανονικά πριν.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

1329380459_2.thumb.jpg.43d643d9ce62021222a48612e510fb24.jpg

1768679050_1.thumb.jpg.faee2cc88a82cffee4fc10d1795d8d25.jpg

Πιθανόν κάποιο θέμα με την ακαινούργια οθόνη. Είναι αυθεντική οθόνη βαλμένη από επίσημο service? Εχεις εγγύηση για τν καινούργια οθόνη?

Επίσης το πιο απλό, έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, koutsis είπε

Πιθανόν κάποιο θέμα με την ακαινούργια οθόνη. Είναι αυθεντική οθόνη βγαλμένη από επίσημο service? Εχεις εγγύηση για τν καινούργια οθόνη?

Που υπάρχουν αυτά?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Που υπάρχουν αυτά?

Μόνο αν έστειλε το κινητό έξω. Δεν ξέρω τι έχει κάνει και ποιός άλλαξε την οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Πιθανόν κάποιο θέμα με την ακαινούργια οθόνη. Είναι αυθεντική οθόνη βαλμένη από επίσημο service? Εχεις εγγύηση για τν καινούργια οθόνη?

Είναι γνήσια ναι. Την παρήγγειλα απ το ifix it( επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης γνήσιων ανταλλακτικών το οποίο το προτείνει η google).

Την τοποθέτηση την έκανα σ ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με service κινητών.

Όμως, η οθόνη δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Αν και διάβασα πως άνθρωποι που έχουν κάνει αλλαγή οθόνης σε pixel κινητό(στο επίσημο κατάστημα της google) έχουν αναφέρει πρόβλημα με το δαχτυλικό, εγώ δεν είχα κάποιο θέμα μέχρι που έκανα αναβάθμιση και ενημέρωση ασφαλείας.

Από τότε δε δουλεύει.

Επεξ/σία από vmaria
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Finn είπε

Απλά θέλει calibration μετά την αλλαγή της οθόνης, δεν είναι κατι ανησυχητικό.

https://pixelrepair.withgoogle.com/udfps

Άσε έχω στεναχωρεθεί μ αυτό το θέμα...

Έχω κάνει τα πάντα και τίποτα δε δουλεύει.

Είχα μπει εκεί για να κάνω calibration και αφού έκανα τη διαδικασία μου εμφάνισε μήνυμα πως έχω την πιο καινούρια έκδοση.

Απ΄ότι κατάλαβα στην ουσία η διαδικασία είναι για αναβάθμιση του τηλεφώνου αλλά εμένα μου λέει πως έχω την πιο νέα αναβάθμιση.

Τις προάλλες έκανα και hard reset αλλά τίποτα....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vmaria είπε

Άσε έχω στεναχωρεθεί μ αυτό το θέμα...

Έχω κάνει τα πάντα και τίποτα δε δουλεύει.

Είχα μπει εκεί για να κάνω calibration και αφού έκανα τη διαδικασία μου εμφάνισε μήνυμα πως έχω την πιο καινούρια έκδοση.

Απ΄ότι κατάλαβα στην ουσία η διαδικασία είναι για αναβάθμιση του τηλεφώνου αλλά εμένα μου λέει πως έχω την πιο νέα αναβάθμιση.

Τις προάλλες έκανα και hard reset αλλά τίποτα....

Γιατί δεν εγγράφεσαι στο beta program? Θα σου έρθει πιο νέα έκδοση και θα έχεις και VoLTE αν έχεις Cosmote.

Δημοσ.

Ναι,cosmote έχω,συνήθισα πλέον χωρίς volte.

Αν είναι όμως να διορθωθεί το δαχτυλικό πάω τώρα να το κάνω 😛

Για να δούμε.

Σ'ευχαριστώ!!

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Finn είπε

Το έκανα αυτό πριν κάποιες μέρες αλλά δεν είχε διορθωθεί.

Μου εμφάνιζε unable to inspect και μήνυμα με κόκκινα γράμματα πως το τηλέφωνό μου έχει πιο νέα έκδοση software απ το repair tool

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εβγαλες το τζαμάκι;

Με το ίδιο τζαμάκι δούλευε κανονικά.

Αλλά δε παίζει ρόλο το τζαμάκι γτ το μήνυμα που εμφανίζει ,στη φωτό που ανέβασα, μου το βγάζει πριν βάλω το fingerprint.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...