Gatilaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Φιλοι συμφορουμιτες καλημερα. Εχω το εξης θεμα,σε ενα hp x2 detachable τρεχω μια custom εκδοση του windows 10 εδω κ 2 χρονια περιπου,προχθες το εκλεισα κανονικα και σημερα που το ανοιξα παλι bootαρει κανονικα,αργει λιγο στο logon κ μολις ανοιγει αρχιζει ο windows explorer και κρασαρει συνεχως.Στις διεργασιες ανοιγει ο explorer για δευτερολεπτα και επειτα γινεται suspend-κλεινει κ ξανανοιγει συνεχως.Σταματωντας την διεργασια μπορω επιλεγοντας καποιο αλλο προγραμμα που τρεχει να μπω στο φακελο που βρισκεται το εκαστοτε προγραμμα και να περιηγηθω κανονικα σε αρχεια κλπ. εκτος απο τον πινακα ελεγχου που μολις μπαινω κλεινει η καρτελα. Ο σκληρος εχει χωρο απλετο,εχω καθαρισει τα προσωρινα αρχεια του explorer,εχω αλλαξει το μεγεθος σελιδοποιησης,εχω δοκιμασει safe mode αλλα παλι τα ιδια.Καμια ιδεα?
Gatilaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, jim_p είπε Βαλε κανονικα windows και οχι custom. Με 2gb ram δεν μπουταρε κανεις win10 κανονικα, μια χαρα ετρεχε το συστημα εως τωρα που μαμηθηκε και ελεγα μηπως γλυτωσω το backup και φορματ αλλα δε το βλεπω.
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε τις παρακάτω εντολές με την σειρά και να περιμένεις να τελειώσει πριν πας στην επόμενη.... DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow
Gatilaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, micos000 είπε Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε τις παρακάτω εντολές με την σειρά και να περιμένεις να τελειώσει πριν πας στην επόμενη.... DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow Δεν αλλαξε τιποτα δυστυχως.Ετρεξαν κανονικα,εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα.
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Ένα ακόμα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει κρασάρισμα στον explorer είναι κάποιο codec conflict. Μήπως έστησες τίποτα video/audio codecs τελευταία ή κανένα gom player;
Gatilaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Οχι,το εχω για τη δουλεια,δηλαδη τρεχει 2-3 προγραμματα και αντε κανα youtube κανα τραγουδι.Μπηκα και με safe mode τα πεταξα οτι προγραμματα ειχα βαλει εξτρα αλλα κ παλι τιποτα οποτε φορματακι για αρχη κ βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα