JustUnboxIT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 https://reolink.com/gr/product/argus-3-pro/?attribute_pa_version=1-pack-solar-panel-white Είναι κάμερα αδιάβροχη με μπαταρία και ηλιακό πάνελ για να φορτίζει. Την έχει σε άσπρο και μαύρο από το επίσημο site. Dual band, εφαρμογή κλπ κλπ. Από Γερμανία χωρίς μεταφορικά. Από 150.29 με το κουπόνι: aw10feub πάει στα 135.26 ευρώ 2
takjar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Θα μπορούσες να βάλεις την τιμή στον τίτλο και κάποια σύγκριση με άλλα μαγαζιά. Στο skroutz βρίσκω την κάμερα πιο φθηνά, αλλά μάλλον έχω βρει άλλη έκδοση 3
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/31174326/Reolink-Argus-3-PRO-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-Full-HD-Αδιάβροχη-Μπαταρίας-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία.html 130€ Αυτή πρέπει να είναι.
JustUnboxIT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, takjar είπε Θα μπορούσες να βάλεις την τιμή στον τίτλο και κάποια σύγκριση με άλλα μαγαζιά. Στο skroutz βρίσκω την κάμερα πιο φθηνά, αλλά μάλλον έχω βρει άλλη έκδοση Στο Skoutz με το ηλιακό πάνελ είναι στα 150 ευρώ, όχι 135 56 λεπτά πριν, Doubt είπε https://www.skroutz.gr/s/31174326/Reolink-Argus-3-PRO-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-Full-HD-Αδιάβροχη-Μπαταρίας-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία.html 130€ Αυτή πρέπει να είναι. 130 είναι η σκέτη έκδοση που με το κωδικό που έχω βάλει πάνω από το επίσημο site πάει στα 117 ευρώ
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 42 λεπτά πριν, JustUnboxIT είπε 130 είναι η σκέτη έκδοση που με το κωδικό που έχω βάλει πάνω από το επίσημο site πάει στα 117 ευρώ Οπότε αυτή; https://www.skroutz.gr/s/32386232/Reolink-Argus-3-Pro-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-Full-HD-Αδιάβροχη-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία.html 149€
Shyn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Επειδη ειμαι σε αναζητηση για καμερα εξωτερικου χωρου, υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα?
Sotosgl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Παλι καλα που μου την θυμησατε γιατι την εβγαζε offline κανενα μηνα και επρεπε να την φερω μεσα (οπως και τον μικρο της αδερφο) για να τα ξυπνησω απο το deep sleep τους με μια μικρη φορτιση με microUsb στο σπιτι. Στα θετικα: Τερμα παραμετροποιησημη με μασκες,ζωνες μη καταγραφης για ειδοποιησεις ή αν την εχεις σε μπαλκονι Με το panel γινεται αυτονομη και δεν χρειαζεται μεγαλη ηλιοφανεια για να μεινει ανοιχτη,εχει προβολακι,εχει ειδοποιησεις,καταγραφη ηχου και συνεργαζεται με το υπολοιπο οικοσυστημα της Reolink Στα αρνητικα: Χωρις συγκεκριμενο λογο μια φορα στο τοσο βγαινει offline και δεν μπορεις να την δεις απο τα προγραμματα ενω δουλευει και καταγραφει κανονικα,σου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενη στο wifi απλα κανει fail to connect,ισως δεν ξυπναει παντα αν τελειωσει η μπαταρια (που τελειωνει για πλακα την διαρκεια της νυχτας αν βλεπει σε δρομο με κινηση και εχεις βαλει να σκανε ολες οι ειδοποιησεις) Με σωστο σεταρισμα του που βλεπει και ισως μια προεκταση του πανελ πιο ψηλα ειναι ασυρματη και αυτονομη Απο τις καλυτερες αν οχι καλυτερη μπαταριας σε λογικη τιμη και μεγαλο + ειναι οτι το site της Reolink κανει αποφορολογηση κατευθειαν (τυπου Amazon) με το επαγγελματικο ΑΦΜ σου. Την εφερα μεσα την καημενη και την λυπηθηκα γιατι ειναι μεσα στην βρωμα και την κουτσουλια αλλα περα απο το bug δουλευει ακομα κομπλε ο σκυλος 22 3
takjar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Sotosgl είπε Παλι καλα που μου την θυμησατε γιατι την εβγαζε offline κανενα μηνα και επρεπε να την φερω μεσα (οπως και τον μικρο της αδερφο) για να τα ξυπνησω απο το deep sleep τους με μια μικρη φορτιση με microUsb στο σπιτι. Στα θετικα: Τερμα παραμετροποιησημη με μασκες,ζωνες μη καταγραφης για ειδοποιησεις ή αν την εχεις σε μπαλκονι Με το panel γινεται αυτονομη και δεν χρειαζεται μεγαλη ηλιοφανεια για να μεινει ανοιχτη,εχει προβολακι,εχει ειδοποιησεις,καταγραφη ηχου και συνεργαζεται με το υπολοιπο οικοσυστημα της Reolink Στα αρνητικα: Χωρις συγκεκριμενο λογο μια φορα στο τοσο βγαινει offline και δεν μπορεις να την δεις απο τα προγραμματα ενω δουλευει και καταγραφει κανονικα,σου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενη στο wifi απλα κανει fail to connect,ισως δεν ξυπναει παντα αν τελειωσει η μπαταρια (που τελειωνει για πλακα την διαρκεια της νυχτας αν βλεπει σε δρομο με κινηση και εχεις βαλει να σκανε ολες οι ειδοποιησεις) Με σωστο σεταρισμα του που βλεπει και ισως μια προεκταση του πανελ πιο ψηλα ειναι ασυρματη και αυτονομη Απο τις καλυτερες αν οχι καλυτερη μπαταριας σε λογικη τιμη και μεγαλο + ειναι οτι το site της Reolink κανει αποφορολογηση κατευθειαν (τυπου Amazon) με το επαγγελματικο ΑΦΜ σου. Την εφερα μεσα την καημενη και την λυπηθηκα γιατι ειναι μεσα στην βρωμα και την κουτσουλια αλλα περα απο το bug δουλευει ακομα κομπλε ο σκυλος Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε με κάποιες κάμερες στο σπίτι αξιόπιστες, προτείνουμε τις Reolink ή κάποιες άλλες;
jmirko15 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, takjar είπε Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε με κάποιες κάμερες στο σπίτι αξιόπιστες, προτείνουμε τις Reolink ή κάποιες άλλες; Εγώ πάντως που έχω εξωτερικές και Reolink και Eufy προτιμώ τις Reolink.. Κυρίως γιατί δουλεύει καλύτερα το tracking (μέχρι στιγμής), από θέμα ποιότητας κτλ δεν έχουν τρελές διαφορές IMHO. 1
pntzamilis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Ρίξτε μια ματιά και στα refurbished μοντέλα που έχει εδώ: https://m.reolink.com/refurbished-products/ Έχει καλές τιμές και με το κουπόνι που λέτε ακόμη χαμηλότερες...
tvkal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Για όσους ρωτάνε για εξωτερικές κάμερες είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις EZVIZ HUSKY, C3W και C3N με τιμές από 45 ευρώ περίπου. Τρία χρόνια πάω φέτος, σε βροχές, κρύα, ζέστες, ήλιους και συνεχίζουν .... Παίρνουν sd καταγραφής και έχουν πολύ καλές εφαρμογές και καλές παραμετροποιήσεις. Εχω 4 βάλει - γι'συτό και τα διαφορετικά μοντέλα που ανέφερα- και όλες τους είναι πολυ καλές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα