Ithuriel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 καλημέρα, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας στα παρακάτω μοντέλα τα οποία με ενδιαφέρουν για αγορά, κυρια χρήση social media ,netflix και κυρίως κάμερα οσο για την μπαταρια θα ηθελα να βγαζει 1 ημερα σε νορμαλ χρηση,κάτοχος του a52s 8gb ram και 256gb μετά από πάνω κάτω σε αυτά που θέλω είμαι στις εξής επιλογές. 1) oneplus 10t έκδοση 16gb ram 256GB 2) huawei p50 pro 3) samsung s22 . Ευχαριστώ .
Ithuriel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 ναι αρκετά απλά είπα να το δώσω σε μέλος της οικογένειας που το χρειάζεται και είπα να πάρω άλλο εγώ μόνο αυτός ο λόγος 1
GATE123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ithuriel είπε καλημέρα, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας στα παρακάτω μοντέλα τα οποία με ενδιαφέρουν για αγορά, κυρια χρήση social media ,netflix και κυρίως κάμερα οσο για την μπαταρια θα ηθελα να βγαζει 1 ημερα σε νορμαλ χρηση,κάτοχος του a52s 8gb ram και 256gb μετά από πάνω κάτω σε αυτά που θέλω είμαι στις εξής επιλογές. 1) oneplus 10t έκδοση 16gb ram 256GB 2) huawei p50 pro 3) samsung s22 . Ευχαριστώ . OnePlus δεν θα έπαιρνα λόγο service και εγγύηση που δεν έχουν Ελλάδα. Εκτός και αν το πάρεις από επίσημο σάιτ ή Amazon. Huawei λόγο Google service. Samsung S22 λόγο Exynos Για εμένα πήγαινε στο Samsung S21 FE που έχει και τον 888 και για εμένα έχει καλύτερη κάμερα από το S22. Έχει και μεγαλύτερη μπαταρία. Είναι και 100€ φτηνότερο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από GATE123 1
aces Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Ithuriel είπε καλημέρα, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας στα παρακάτω μοντέλα τα οποία με ενδιαφέρουν για αγορά, κυρια χρήση social media ,netflix και κυρίως κάμερα οσο για την μπαταρια θα ηθελα να βγαζει 1 ημερα σε νορμαλ χρηση,κάτοχος του a52s 8gb ram και 256gb μετά από πάνω κάτω σε αυτά που θέλω είμαι στις εξής επιλογές. 1) oneplus 10t έκδοση 16gb ram 256GB 2) huawei p50 pro 3) samsung s22 . Ευχαριστώ . Galaxy S21 FE https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html?qo=s21+fe&from=cat Realme GT2 https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt2-5g-8gb-128gb.html huawei απορριπτονται για τους λογους που ηδη αναφερθηκαν και OnePlus για το οτι θα εχεις μεν επισημο σερβις αλλα απομακρυσμένα (μεσω OnePlus ή Amazon) μόνο κ οχι εντος Ελλαδος για αμεσα διαθεσιμο αν χρειαστεις κάτι. 1
jimis98 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, GATE123 είπε OnePlus δεν θα έπαιρνα λόγο service και εγγύηση που δεν έχουν Ελλάδα. Εκτός και αν το πάρεις από επίσημο σάιτ ή Amazon. Huawei λόγο Google service. Samsung S22 λόγο Exynos Για εμένα πήγαινε στο Samsung S21 FE που έχει και τον 888 και για εμένα έχει καλύτερη κάμερα από το S22. Έχει και μεγαλύτερη μπαταρία. Είναι και 100€ φτηνότερο. ο 888 δεν υπερθερμαινεται?
Ithuriel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 δηλαδή τόσο άσχημα είναι τα πράγματα χωρίς Google service; αναφέρομαι στο p50 pro όταν υπάρχει το gspace οκ θα νου πεις ανοίγεις μια εφαρμογή μέσα από μια άλλη εφαρμογή, αλλά δυσκολεύει τόσο πολύ την χρήση ενός απλού χρήστη με αυτά που ανάφερα ότι χρησιμοποιώ; 2 λεπτά πριν, jimis98 είπε ο 888 δεν υπερθερμαινεται? για τα samsung δεν ξέρω αν δεν κάνω λάθος στο p50 δεν υπερθερμαινεται όσο σε άλλες συσκευές , θα σου απαντήσει και ο φίλος ίσως ξέρει καλύτερα
jimis98 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Ithuriel είπε δηλαδή τόσο άσχημα είναι τα πράγματα χωρίς Google service; αναφέρομαι στο p50 pro όταν υπάρχει το gspace οκ θα νου πεις ανοίγεις μια εφαρμογή μέσα από μια άλλη εφαρμογή, αλλά δυσκολεύει τόσο πολύ την χρήση ενός απλού χρήστη με αυτά που ανάφερα ότι χρησιμοποιώ; για τα samsung δεν ξέρω αν δεν κάνω λάθος στο p50 δεν υπερθερμαινεται όσο σε άλλες συσκευές , θα σου απαντήσει και ο φίλος ίσως ξέρει καλύτερα θυμόμουν οι Huawei έβαζε kirin
Kag1ante Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, jimis98 είπε θυμόμουν οι Huawei έβαζε kirin Παρελθόν οι kirin
GATE123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, jimis98 είπε ο 888 δεν υπερθερμαινεται? Όχι. Μόνο εάν παίζεις πολύ βαριά παιχνίδια. Εξάλλου δεν υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής αλλά δεν κάνει δουλειά το σύστημα ψύξης. Και στον Snapdragon 8 Gen 1 το ίδιο κάνει. Εγώ που έχω δουλέψει τον 888 ήταν άψογος. 4 ώρες πριν, Ithuriel είπε δηλαδή τόσο άσχημα είναι τα πράγματα χωρίς Google service; αναφέρομαι στο p50 pro όταν υπάρχει το gspace οκ θα νου πεις ανοίγεις μια εφαρμογή μέσα από μια άλλη εφαρμογή, αλλά δυσκολεύει τόσο πολύ την χρήση ενός απλού χρήστη με αυτά που ανάφερα ότι χρησιμοποιώ; Το gspace είναι σε πούμε κάτι σαν πατέντα. Τώρα συγκρίνουμε αυτό με το να έχεις ένα σωστό κινητό? Δεν ξέρω βέβαια εάν το Gallery κάνει κάτι. 1
jimis98 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, GATE123 είπε Όχι. Μόνο εάν παίζεις πολύ βαριά παιχνίδια. Εξάλλου δεν υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής αλλά δεν κάνει δουλειά το σύστημα ψύξης. Και στον Snapdragon 8 Gen 1 το ίδιο κάνει. Εγώ που έχω δουλέψει τον 888 ήταν άψογος. Το gspace είναι σε πούμε κάτι σαν πατέντα. Τώρα συγκρίνουμε αυτό με το να έχεις ένα σωστό κινητό? Δεν ξέρω βέβαια εάν το Gallery κάνει κάτι. πρότειναν παλιότερα στις αρχές τον 870 που ήταν ισάξιος του 888 το soft ware δεν επηρεάζει τον επεξεργαστή? 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε Παρελθόν οι kirin πως και έτσι?
GATE123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, jimis98 είπε πρότειναν παλιότερα στις αρχές τον 870 που ήταν ισάξιος του 888 το soft ware δεν επηρεάζει τον επεξεργαστή? Εεε όχι και ισάξιος https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-875-vs-qualcomm-snapdragon-870 Όχι δεν το επηρεάζει
aces Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Ithuriel είπε δηλαδή τόσο άσχημα είναι τα πράγματα χωρίς Google service; αναφέρομαι στο p50 pro όταν υπάρχει το gspace οκ θα νου πεις ανοίγεις μια εφαρμογή μέσα από μια άλλη εφαρμογή, αλλά δυσκολεύει τόσο πολύ την χρήση ενός απλού χρήστη με αυτά που ανάφερα ότι χρησιμοποιώ; δεν ειναι βιώσιμη λύση αυτή αφού τη συσκευή θα την χρησιμοποιείς καθημερινά . έτσι κ αλλιώς η huawei παντότε ήτανε προβληματική επιλογη.
jimis98 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, aces είπε δεν ειναι βιώσιμη λύση αυτή αφού τη συσκευή θα την χρησιμοποιείς καθημερινά . έτσι κ αλλιώς η huawei παντότε ήτανε προβληματική επιλογη. πάντοτε, γιατί? μια χαρά κινητά είχαν και έχουν ακόμα και ειδικά σε φωτογραφίες 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Εεε όχι και ισάξιος https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-875-vs-qualcomm-snapdragon-870 Όχι δεν το επηρεάζει πως γίνεται όμως σε κάποιες μάρκες με ίδιο cpu να βγάζουν θέματα και σε άλλα όχι?
chios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Σε κάποια κινητά λόγο κακής ψύξης ο 888 δεν πηγαίνει καλά, γενικά είναι πολύ κακός επεξεργαστής, ο 870 από την άλλη είναι πολύ καλύτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα