Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση για να έχω μειωμένη θητεία. Πήγα όμως στα ΚΕΠ και μου είπαν πως καταργήθηκε το στρατολογικής χρήσης από 1.1.2023, και πλέον χορηγούν μόνο το απλό πιστοποιητικό. Γνωρίζει κανείς τίποτα περί αυτού? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ChrisJo είπε

Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση για να έχω μειωμένη θητεία. Πήγα όμως στα ΚΕΠ και μου είπαν πως καταργήθηκε το στρατολογικής χρήσης από 1.1.2023, και πλέον χορηγούν μόνο το απλό πιστοποιητικό. Γνωρίζει κανείς τίποτα περί αυτού? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

Απλό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης χρειάζεσαι. Μπορείς να το εκδόσεις μέσω gov.   https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/oikogeneiake-katastase/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενημερώθηκα πως από σήμερα 1.2.2023 ισχύει και πάλι κανονικά το πιστοποιητικό για στρατολογική χρήση. Το έβγαλα κανονικά από το κεπ. 

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ποσο καιρο χρειάστηκε για να σου βγάλει το πιστοποιητικό οικ. κατάστασης για στρατολογική χρήση; Το λέω γιατι παρουσιάζομαι την τρίτη 23 Μάη. Θα προλάβουν να μου το δωσουν την Δευτέρα πρωι;

Δημοσ.
Στις 20/5/2023 στις 10:31 ΜΜ, Rafailmanolias είπε

ποσο καιρο χρειάστηκε για να σου βγάλει το πιστοποιητικό οικ. κατάστασης για στρατολογική χρήση; Το λέω γιατι παρουσιάζομαι την τρίτη 23 Μάη. Θα προλάβουν να μου το δωσουν την Δευτέρα πρωι;

Επιτόπου βγαίνει στα ΚΕΠ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...