Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε οτι απλα δεν κανουν , ειναι καθαροαιμες κινεζιές Έχετε να προτείνετε κάτι εσείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 αν ειναι να δωσεις 120-130 ευρω σε banggood και οπουδηποτε αλλου , δωσε γυρω στα 150 και παρε απο Ελληνικο μαγαζι πχ samsung που προταθηκε απο καποιον φιλο ή το lenovo που σε βαζω λινκ απο Κωτσο https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/224504-lenovo-tab-m10-wi-fi-3gb-32gb?gclid=Cj0KCQiA54KfBhCKARIsAJzSrdodE1iBdSeTNxKNnrws14oFitAoQJJliSHGl2x9LgfuOxC1-uru_ZsaAhtsEALw_wcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε αν ειναι να δωσεις 120-130 ευρω σε banggood και οπουδηποτε αλλου , δωσε γυρω στα 150 και παρε απο Ελληνικο μαγαζι πχ samsung που προταθηκε απο καποιον φιλο ή το lenovo που σε βαζω λινκ απο Κωτσο https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/224504-lenovo-tab-m10-wi-fi-3gb-32gb?gclid=Cj0KCQiA54KfBhCKARIsAJzSrdodE1iBdSeTNxKNnrws14oFitAoQJJliSHGl2x9LgfuOxC1-uru_ZsaAhtsEALw_wcB Ευχαριστώ πολύ νομίζω ότι το lenovo πρεπει να είναι μια χαρά για τις ανάγκες μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 και σε καλη τιμη ειναι γι αυτο στο εβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Eπανέρχομαι και σας παρακαλώ πολύ για την γνώμη σας!!!🙏 Είδα να διαφημίζεται ένα lenovo λάπτοπ που γίνεται και τάμπλετ στα 99 ευρώ μόνο Τι λέτε να το πάρω; έχει και 1 χρόνο εγγύηση είναι και Έλληνας ο προμηθευτής. 🤔 Αμάν πια ούτε οικόπεδο να αγόραζα χαχα https://www.zer.gr/asus-lenovo-hp-dell-chromebook-4gb-ram-32gb-ssd-en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε Eπανέρχομαι και σας παρακαλώ πολύ για την γνώμη σας!!!🙏 Είδα να διαφημίζεται ένα lenovo λάπτοπ που γίνεται και τάμπλετ στα 99 ευρώ μόνο Τι λέτε να το πάρω; έχει και 1 χρόνο εγγύηση είναι και Έλληνας ο προμηθευτής. 🤔 Αμάν πια ούτε οικόπεδο να αγόραζα χαχα https://www.zer.gr/asus-lenovo-hp-dell-chromebook-4gb-ram-32gb-ssd-en Να πούμε ότι refurbished, όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό αν η τιμή είναι σωστή, αλλά είναι και διαφορετική κατηγορία από αυτό που ζητάς στο αρχικό post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, gianniz_k είπε Να πούμε ότι refurbished, όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό αν η τιμή είναι σωστή, αλλά είναι και διαφορετική κατηγορία από αυτό που ζητάς στο αρχικό post Αυτό που με δελεάζει είναι ότι γίνεται ΚΑΙ ταμπλετ αφης(που ψάχνω) και έχει γρήγορο ιντερνετ, δεν ξέρω τι να κάνω δυο σε ένα αλλά αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, XrysaKakou είπε Αυτό που με δελεάζει είναι ότι γίνεται ΚΑΙ ταμπλετ αφης(που ψάχνω) και έχει γρήγορο ιντερνετ, δεν ξέρω τι να κάνω δυο σε ένα αλλά αξίζει; Όπως τα βλέπω δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν αποσπάται η οθόνη από το πληκτρολόγιο, και δεν μπορώ να καταλάβω αν περιστρέφονται 360 μοίρες για να λειτουργήσουν σαν tablet. Ιδανικά θα έπρεπε να δεις κάποιο από κοντά για να κρίνεις αν σε βολεύουν. Αν πχ περιστρέφεται για να το χρησιμοποιήσεις σε ανάγνωση ebook όπως είπες, μπορεί να μην σε βολεύει ο όγκος ή το πολύ μεγαλύτερο βάρος συγκριτικά με ένα κλασικό tablet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Όπως τα βλέπω δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν αποσπάται η οθόνη από το πληκτρολόγιο, και δεν μπορώ να καταλάβω αν περιστρέφονται 360 μοίρες για να λειτουργήσουν σαν tablet. Ιδανικά θα έπρεπε να δεις κάποιο από κοντά για να κρίνεις αν σε βολεύουν. Αν πχ περιστρέφεται για να το χρησιμοποιήσεις σε ανάγνωση ebook όπως είπες, μπορεί να μην σε βολεύει ο όγκος ή το πολύ μεγαλύτερο βάρος συγκριτικά με ένα κλασικό tablet Χμ το σκέφτηκα κι εγώ θα το δω στο κατάστημα ,δεν θα προβώ σε διαδικτυακή αγορά.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, XrysaKakou είπε Eπανέρχομαι και σας παρακαλώ πολύ για την γνώμη σας!!!🙏 Είδα να διαφημίζεται ένα lenovo λάπτοπ που γίνεται και τάμπλετ στα 99 ευρώ μόνο Τι λέτε να το πάρω; έχει και 1 χρόνο εγγύηση είναι και Έλληνας ο προμηθευτής. 🤔 Αμάν πια ούτε οικόπεδο να αγόραζα χαχα https://www.zer.gr/asus-lenovo-hp-dell-chromebook-4gb-ram-32gb-ssd-en Τωρα το τερματισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ζερβουδάκης = Εγγύηση !!! 🤣 🤣🤣 Αν τύχει καμιά φορά και τον πετύχω σε κανένα τοπικό κανάλι κάθομαι και τον βλέπω για κανα 10λεπτο να φτοιάξω συκώτι με αυτά που πουλάει και τον τρόπο που τα παρουσιάζει.Αυτόν και τον άλλο με το Ολύμπιο νερό... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labakis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Χαιρετώ την παρέα ! για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα είμαι μεταξύ του Samsung A8 4/64 wifi με τον tiger ? επεξεργαστή και του Xiaomi Redmi Pad 10.61″ WiFi 4GB/128GB τι προτείνετε απο τα δύο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Πάρε samsung να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα