Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα καποιες δυνατοτητες στο xiaomi που ειχα και δεν τις βλεπω εδω.

1) Υπαρχει δυνατοτητα μετρησης ποσες φορες χτυπησε το τηλεφωνο σε αναπαντητη; 

2) Πως γινεται ηχογραφηση κλησεων;

3) Να παταω στις κλησεις ενα ονομα και να μου εμφανιζει επιλογες ποιο τηλεφωνο να καλεσω σταθερο, κινητο, κτλ.

4) Οταν με καλει καποιος το ον/μο του σερνεται προς τα αριστερα στην οθονη με αργη ταχυτητα και δεν ειναι σταθερο. Πως το κανω σταθερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/1/2023 στις 8:35 ΜΜ, IoannisSM είπε

3) Να παταω στις κλησεις ενα ονομα και να μου εμφανιζει επιλογες ποιο τηλεφωνο να καλεσω σταθερο, κινητο, κτλ.

4) Οταν με καλει καποιος το ον/μο του σερνεται προς τα αριστερα στην οθονη με αργη ταχυτητα και δεν ειναι σταθερο. Πως το κανω σταθερο;

1) Πόσες φορές χτύπησε δε νομίζω (αλλά δεν είμαι και σίγουρος). Πόσος χρόνος καλούσε και δεν απαντήθηκε μπορείς να το δεις αν πατήσεις πάνω στο όνομα και μετά στο History (Ιστορικό).
2) Δεν γίνεται. Επίσημα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης πλέον απαγορεύεται. Σε κάποιες Ασιατικές, στην Ινδία και αλλού είναι enabled. Αν βρεις τρόπο / πατέντα ενημέρωσέ μας γιατί κι εγώ θα το ήθελα.
3) Πατάς στην εικόνα της επαφής και βλέπεις τις επιλογές που θέλεις.
4) Δεν γίνεται από όσο ξέρω. To scrolling υπάρχει για να βλέπεις ολόκληρο το ονοματεπώνυμο. Σχεδιαστική επιλογή είναι αυτό.

Επεξ/σία από stark
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 30/1/2023 στις 8:35 ΜΜ, IoannisSM είπε

1) μονο τις κλησεις αναπαντητες καταγραφει το μενου οχι τις φορές

2) δεν γινεται κατι τετοιο απαγορευεται και επισημα σε ολη την ΕΕ

3) πατας στην επαφη και σου δειχνει τους συνολικους αριθμους που ειναι περασμενοι κ επιλεγεις αριθμο για κληση

4) ειναι default κ μετακινειται τουλαχιστον παει αργα οποτε φαινεται και ποιος σε καλεσε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...