koxpox1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα αν και παλιό μέλος (koxpox) δεν κατάφερα να επαναφέρω το λογαριασμό μου γιατί δεν θυμάμαι το mail που έχω κάνει εγράφη. Ας μην κουράζω άλλο με αυτό. Έφτιαξα το site τις νέας μου εταιρείας και θα ήθελα τη γνώμη σας. https://www.screenprint.gr/ Σας αρέσει το θέμα ?(τα banners δεν έχουν μπει όλα είναι ακόμα τρία η τέσσερα να βάλω) Πως σας φαίνεται η πλοήγηση στο Site ? Έχετε να μου προτείνετε κάποια αλλαγή και γενικότερα οποιαδήποτε απάντηση σας είναι δεκτή ? Θέλω να το κάνω όσο το δυνατών ποιο εύχρηστο στο user που θα μπει και να μην χάνετε σε ανούσια πράγματα.
aces Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, Η πλοήγηση πάει καλά στοιχεία επικοινωνίας έχει, τρόποι πληρωμής αποστολών έχει τηλ έχει διεύθυνση κλπ εχει το αρχικο banner/φωτο απο πολυ φωτεινο λευκό/πράσινο δοκιμασε μηπως να αλλαξει σε γκρι/πράσινο γιατι παραειναι φωτεινο όταν μπαινεις σε 1 προϊόν κ κανεις κλικ στις φώτο η πλοήγηση στο swipe των φωτο όταν εναλλάσσεις φωτο σε 1 προϊόν μεσα είναι λίγο αργή. σε γενικές γραμμές δεν είναι αργό στη πλοήγηση. μόνο μέσα στο προϊόν δείχνει να αργεί λίγο περισσότερο. αυτά good luck Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από aces 1
koxpox1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου. Επειδή είναι πολλά τα προϊόντα που θα μπουν θα είναι λογικό να υπάρχει μια μικρή καθυστέρησή στο loading και ειδικά στα προϊόντα που έχουν πολλές φωτογραφίες πχ. ένας κωδικός έχει 53 χρώματα . έχω κατεβάσει το wp rocket booster ώστε να το κάνει λίγο ποιο γρήγορο, μένη να δούμε και στην πράξη αν κάνει αυτό που λέει η εφαρμογή 😀. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. 1
kostasbm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 καλη αρχή.....μεγάλη ποικιλία προϊόντων έριξα μια μάτια στις τσάντες ...μεγάλη ποικιλία... χιαστι τσάντες δεν είδα που είναι ποιο πρακτικές από τις μέσης.... προσωπική άποψη φυσικά....
koxpox1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, kostasbm είπε καλη αρχή.....μεγάλη ποικιλία προϊόντων έριξα μια μάτια στις τσάντες ...μεγάλη ποικιλία... χιαστι τσάντες δεν είδα που είναι ποιο πρακτικές από τις μέσης.... προσωπική άποψη φυσικά.... Καλημέρα Όλες οι απόψεις είναι δεκτές. Σχετικά με την χιαστί εννοείς τις τσάντες ώμου ?
kostasbm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, koxpox1 είπε Καλημέρα Όλες οι απόψεις είναι δεκτές. Σχετικά με την χιαστί εννοείς τις τσάντες ώμου ? ναι, και τις βλεπω παντου .... σαν αυτη...https://tsantes.gr/tsantakia-omou-xiasti/dermatino-tsantaki-body-bull-captain-xb-019-mayro__1123813.htm
koxpox1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, kostasbm είπε ναι, και τις βλεπω παντου .... σαν αυτη...https://tsantes.gr/tsantakia-omou-xiasti/dermatino-tsantaki-body-bull-captain-xb-019-mayro__1123813.htm υπαρχου αλλα δε εχω βαλει ολα τα πραγματα ακομα.εχω κοντα στους 6000 κωδικους οποτε ειναι δυσκολο 🙃
kostasbm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, koxpox1 είπε υπαρχου αλλα δε εχω βαλει ολα τα πραγματα ακομα.εχω κοντα στους 6000 κωδικους οποτε ειναι δυσκολο 🙃 ωραιότατα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα