Tetrabitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Εντ μεταξύ κυκλοφορεί με πολλούς τίτλους σε σάιτ που λένε ότι τους βοήθησε να δουν για πρώτη φορά και καλά. Σε κάνουν να πιστέψεις ότι ήταν τυφλοί, έγιναν ή γεννήθηκαν και είδαν ξανά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλη κινηση οπως και να εχει δεν τον θεωρω μεγα φιλανθρωπο η what so ever παρολα αυτα απο το να δινει λεφτα σε ραντομ τυπους για να κανουν ψωνια ή να κανουν το οτιδηποτε χιλιες φορες αυτο Γλυτωνει φορους?Γλυτωνει Βοηθαει κοσμο?Βοηθαει Θα ηταν καλο να υπαρχουν περισσοτεροι που βγαζουν φραγκα βοηθωντας?θα ηταν Σιγουρα βλεπω με καλυτερο ματι κατι ραντομ τυπους που απλα τυχαια διαβαζεις σε αρθρα πως εχουν δωσει μεγαλα χρηματικα ποσα σε φιλανθρωπιες χωρις να βγουν και να το διαφημισουν αλλα αυτο δεν ακυρωνει το γεγονος πως θα μπορουσε να μην δινει τιποτα ή οπως πολλοι απλα να ιδρυσουν μια δικη τους φιλανθρωπικη την οποια να διαχειριζονται εμεσα και ουσιαστικα να εχουν παλι ελεγχο των χρηματων τα οποια θα δινουν σε δικους τους ανθρωπους (Γιαννης κερναει ,Γιαννης πινει). Και οι υπολοιποι που απλα βγαζουν κακια ή εχουν το σκεπτικο "Αν ειχα εγωωωω!!!!" αν ειχες και εσυ παπαρια θα εκανες.εδω μια αιμοδοσια κανουν οι περισσοτεροι (και αυτη στην προσωπικη τραπεζα αιματος) και το διαφημιζουν στα σοσιαλ λες και ειναι ευεργετες. Για να μην κραξω που η συντριπτικη πλειοψηφια δεν κανουν την βασικη δωρεαν φιλανθρωπια που στοιχιζει ενα τσιμπημα και λιγο χρονο δηλαδη δωρεα μυελου των οστων.Απο το οποιο μπορει να σωθει η ζωη ενος μικρου παιδιου.Πηγαινε κανε μην το διαφημισεις σε σοσιαλ και μετα κραξε τον καθε mrbeast αλλιως δεν νομιζω πως εχεις ιδιαιτερο δικαιωμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ανεβαζεις βίντεο για να πάρεις views κ subscriptions κ εσοδα από διαφημισεις όταν το καλό το κάνεις από την καλή σου την καρδιά ,τώρα όλα τα άλλα καφενείο όπως παντα ο τύπος χρησιμοποιεί τον πόνο κ την δυστυχία των άλλων για ιδιοτελή προσωπική προβολή κ κέρδος όποιος δεν το βλέπει συγνώμη αλλά είναι κοντοφθαλμος κ το λέω πολύ ευγενικα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Neural_handshake 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε Δεν ανεβαζεις βίντεο για να πάρεις views κ subscriptions κ εσοδα από διαφημισεις όταν το καλό το κάνεις από την καλή σου την καρδιά ,τώρα όλα τα άλλα καφενείο όπως παντα ο τύπος χρησιμοποιεί τον πόνο κ την δυστυχία των άλλων για ιδιοτελή προσωπική προβολή κ κέρδος όποιος δεν το βλέπει συγνώμη αλλά είναι κοντοφθαλμος κ το λέω πολύ ευγενικα Εσύ πόσους βοήθησες να δούνε και πάλι; Και εγώ ευγενικά το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, aris.04 είπε Εσύ πόσους βοήθησες να δούνε και πάλι; Και εγώ ευγενικά το λέω. Έχω βοηθήσει αναλογικά με τις δυνάμεις μου αλλά όταν το έκανα δεν το έκανα βουκινο για να το δούνε οι άλλοι, εντάξει τώρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisbasil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 https://vm.tiktok.com/ZMYNgesyK/ να αυτός τα λέει σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε Έχω βοηθήσει αναλογικά με τις δυνάμεις μου αλλά όταν το έκανα δεν το έκανα βουκινο για να το δούνε οι άλλοι, εντάξει τώρα? Αυτός για να έχει μεγαλύτερη δύναμη και να βοηθήσει ποιο πολλούς το κάνει βούκινο... Εντάξει τώρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, aris.04 είπε Αυτός για να έχει μεγαλύτερη δύναμη και να βοηθήσει ποιο πολλούς το κάνει βούκινο... Εντάξει τώρα; οχι αλλα δεν θα κατσω παραπανω να σου εξηγησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καποτε λεγαμε πως η ζωη ειναι φτηνη στην ανατολη, how the tables turned. Ενταξει, εχει δημοσια υγεια στην USA, απλα την υποσκαπτουν και την απαξιωνουν οι εταιριες που ελεγχουν την κυβερνηση. Θα μπορουσαν αυτες οι κυβερνησεις να κανουν την επεμβαση δωρεαν στους ανθρωπους αφου ειναι τοσο ευκολη, ωστε να μπορουν να δουλεψουν και να πληρωνουν και φορους αλλα τι ψαχνω κι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChatGTP Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Κάνα βιντεάκι για αιμορροΐδες έχει κάνει; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλά πολλοί το διατυμπανιζουν για να βγάλουν κέρδος, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Shinji ikari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, doctor_pin είπε Μπραβο περιμενουμε να ακολουθησουν και αλλοι ! Το θεμα δεν ειναι να ακολουθησουν "και αλλοι", αλλα αυτοι που εχουν την πραγματικη ευθυνη (υγεια, κρατος κτλ κτλ κτλ) Spoiler Ποτε θα καταργησει το yt τα custom thumbnails? Τα θεωρω κριντζ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Αυτό είναι το ζήτημα του να βγάζεις ένα σωρό λεφτά, να τα χρησιμοποιείς για να βοηθάς 👏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε οχι αλλα δεν θα κατσω παραπανω να σου εξηγησω Δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις. Ξέρω μια χαρά. Και ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή σας πειράζει μερικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, aris.04 είπε Δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις. Ξέρω μια χαρά. Και ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή σας πειράζει μερικούς. κ εγω ξερω οτι μερικοι δεν εχετε κανενα ηθικο φραγμο μπροστα στο προσωπικο συμφερον για αυτο κ σταματησα να εξηγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα