aris.04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Τι το ανήθικο έκανε για σένα; Πρέπει να έχεις πολύ περίεργους ηθικούς κανόνες...
eliasbats Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Tlykog είπε Τί καλό παιδί... Πλάκα κάνω. Κίνηση marketing (πιθανότατα και μείωσης φορολογίας). Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει δεν το διατυμπανίζει. Αυτός κάνει μια φαινομενικά καλή πράξη για να φτιαξεί ένα καλό προφίλ και όχι για να κάνει... μια καλή πράξη. Κάποιοι άνθρωποι βοηθήκαν από αυτή την κίνηση, αλλά το πρόβλημα παραμένει: δε θα έπρεπε να υπήρχαν, στον κόσμο, άνθρωποι που δε μπορούν να κάνουν μία τόσο απλή επέμβαση. Κρατάει, κυριολεκτικά, λίγα λεπτά. Αν κάποιος θέλει, πραγματικά, να βοηθήσει ας πολεμήσει ώστε όλοι οι άνθρωποι να έχουν δικαίωμα στην υγεία, για να μη χρειάζονται "άνθρωποι", όπως ο MrBeast... Αυτό είναι πραγματική κατάντια... Όσα βίντεό του έχω, αντέξει, να δω είναι πραγματικά σκουπίδια, χωρίς κανένα νόημα. Απλά είναι φοβερός στο να πλασσάρει τον εαυτό του. Μπράβο του γι αυτό και μόνο. Μέρος του όλου προφίλ του είναι να χτίσει τη φήμη του "καλού παιδιού". Μισήστε με γι αυτό, αλλά στη μέχρι τώρα ζωή μου δεν έχω δει/ακούσει ΚΑΝΕΝΑ που να κάνει μια καλή πράξη και να την διατυμπανίζει χωρίς να υπάρχει άλλος σκοπός και καμία πραγματική πρόθεση για καλή πράξη. Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας/απαισιοδοξίας. Είναι καθαρά... λεφτά. Η φιλανθρωπία, σε παγκόσμιο επίπεδο, βγάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...στους "φιλάνθρωπους"... Ειμαι φανατικά ΚΑΤΑ της φιλανθρωπίας και υπερ ενός κράτους πρόνοιας. Οι εταιρείες υπάρχουν για να βγάζουν χρήματα και το κράτος για να φροντίζει τους πολίτες του. Όταν οι ρόλοι μπερδεύονται, τότε οι εταιρείες φοροδιαφεύγουν και τα κράτη αποφεύγουν τον πραγματικό τους ρόλο, γιατί κάποιος άλλος (ακόμα και με κατώτερους σκοπούς) κάνει μέρος της δουλειάς τους και κατευνάζει τα πλήθη... Win-win κατάσταση για εταιρείες και κράτη και χάνουν οι πολίτες... Ας πληρώσουν οι εταιρείες τους πραγματικούς του φόρους, χωρίς φορο-ελαφρύνσεις, λόγω "φιλανθρωπικής δράσης", και να αφήσουν την κοινωνική πολιτική στο κράτος με τα επιπλέον χρήματα που θα εισπράξει. ακριβώς... και προσθέτω, για να τα λέμε ξεκάθαρα, ότι αν οι τεράστιες πολυεθνικές όπως το YouTube ή όπως οι χορηγοί του Mr Beast πλήρωναν σοβαρούς φόρους τότε θα μπορούσαμε να χτίσουμε πολιτική δωρεάν υγείας όχι για 1000 ανθρώπους αλλά για εκατομμύρια. Ωστόσο... για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, οφείλω να πω ότι ως τηλεοπτικό προϊόν ΔΕΝ είναι παντελώς άχρηστο, διότι εξωτερικεύει και προωθεί και μια μορφή ενσυναίσθησης, που δυστυχώς φτάσαμε στις μέρες μας να την ψάχνουμε με τα κυάλια σε ορισμένες περιπτώσεις. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από eliasbats 1
Tlykog Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, eliasbats είπε ακριβώς... και προσθέτω, για να τα λέμε ξεκάθαρα, ότι αν οι τεράστιες πολυεθνικές όπως το YouTube ή όπως οι χορηγοί του Mr Beast πλήρωναν σοβαρούς φόρους τότε θα μπορούσαμε να χτίσουμε πολιτική δωρεάν υγείας όχι για 1000 ανθρώπους αλλά για εκατομμύρια. Ωστόσο... για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, οφείλω να πω ότι ως τηλεοπτικό προϊόν ΔΕΝ είναι παντελώς άχρηστο, διότι εξωτερικεύει και προωθεί και μια μορφή ενσυναίσθησης, που δυστυχώς φτάσαμε στις μέρες μας να την ψάχνουμε με τα κυάλια σε ορισμένες περιπτώσεις. Απλά το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι, που ζούνε σε ένα, φαινομενικά, πολιτισμένο κράτος χρειάζονται τον MrBeast να τους κάνει καλά… Σε αυτό θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και να αποκτήσουν ενσυναίσθησης οι πολίτες, ώστε μελλοντικά μα μη ξανασυμβεί.
vasilisbasil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) HEY KIDS! If you like Mr Beast you'll love Fidel Castro! He restored the eyesight of 4 million people around the world! https://en.wikipedia.org/wiki/Operación_Milagro Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από vasilisbasil 3
Babis_allos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Neural_handshake είπε Δεν ανεβαζεις βίντεο για να πάρεις views κ subscriptions κ εσοδα από διαφημισεις όταν το καλό το κάνεις από την καλή σου την καρδιά ,τώρα όλα τα άλλα καφενείο όπως παντα ο τύπος χρησιμοποιεί τον πόνο κ την δυστυχία των άλλων για ιδιοτελή προσωπική προβολή κ κέρδος όποιος δεν το βλέπει συγνώμη αλλά είναι κοντοφθαλμος κ το λέω πολύ ευγενικα Σκέψου ότι είσαι 16 χρονών, χωρίς να έχεις λεφτά. Αλλά έχεις μια ιδέα. Θα βρώ έναν σπόνσορα να μου δώσει 10χιλιάδες $ για διαφήμιση και θα κάνω ένα catchy βίντεο που πάω και δίνω τα λεφτά σ' έναν άστεγο. Με το βίντεο θα προβληθεί το κανάλι μου, θα έχω περισσότερους subscribers, και θα πάρω τα χρήματα που έβγαλα από το βίντεο και θα βρώ έναν άλλο σπονσορ πχ για 15 χιλιάδες $. Θα πάω και θα κάνω μετά ένα βίντεο που παω πχ στο σουπερμαρκετ και πληρώνω για όλους μέχρι 15χιλιάδες $ (ή και παραπάνω αν έβγαλα έξτρα απ το πρώτο βίντεο). Αυτή είναι η ιδέα του Mr. Beast. Και έχει συνεχίσει να το κάνει ξανά και ξανά μέχρι που έχει φτάσει 110 εκατομμύρια subscribers και κάνει βίντεος υπερπαραγωγές. Έχει δώσει αμάξια, σπίτια και έχει ανοίξει food pantries τα οποία έχουν δώσει πάνω από 3 εκατομμύρια γεύματα σε 250000+ άτομα. Αν βγάλεις από αυτη την ιδέα (η οποία αποδείχθηκε ιδιοφυής και αποτελεσματική) τα βίντεο τότε δεν υπάρχει τίποτα. Δεν τα έβγαλε απ' τον πάτο του τα λεφτά. Χωρις τα βίντεο δεν έχει λεφτά. Τέλος. Βασικά δεν έχεις ιδέα τι έχει χτίσει και πόσους έχει βοηθήσει. Αν υπάρχει ένας youtuber o οποιός αξίζει respect είναι ο Mr Beast είτε σ' άρεσουν τα βιντεο ουτε είτε φαίνονται χαζά. 1
Litsman3d Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Ούτε fan είμαι αλλά ούτε και hater. Το γνωρίζω το κανάλι και το περιεχόμενο, απλά δεν είναι για μένα. Μπράβο πολύ καλά έκανε, αλλά, εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να "πονέσει" πιο πολύ, δλδ να γιάτρευε 10000 άτομα ή και παραπάνω, για να είναι στα κυβικά του... Να δείχνει τη φάτσα του πιο άνετα. Αυτό κάνει ούτως ή άλλως δλδ κάνει βίντεο στο yt και προωθεί τον εαυτό του. Δε γίνετε να μη δείξει τη φάτσα του. Και στη τελική που ξέρουμε εμείς... ο τυπάς μπορεί να έχει 100+ άτομα brainfarm από πίσω... μπορεί σε 15 χρόνια και πρόεδρος ο κ. Ντόναλντσον. Πάντως ακούστηκε τελευταία ξανά για άλλα μεγάλα κανάλια yt ότι δεχόντουσαν φιλανθρωπίες σε μορφή χορηγού από μεγάλα γνωστά ιδρύματα φιλανθρωπιών με σκοπό τη χειραγώγηση του κοινού σε τομείς δικού τους ενδιαφέροντος. Παντού να χωθούν...
Λόρδος Wasted Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, nat10 είπε Τον Κένεντι για αυτό τον σκότωσαν γτ ήθελε να υπάρχει δημόσια υγεία όπως κ σε άλλες χώρες που το είχαν εφαρμόσει..αλλά οι μαφιοζοι που είχαν κέρδος με τα ιδιωτικά νοσοκομεία δεν το άφησαν να γίνει κ ούτε τώρα δεν υπάρχει δημόσια υγεία στην Αμερική..όλα ιδιωτικα είναι κ τα φάρμακα κ τα νοσοκομεία Ναι και μια αλλη θεωρια θελει να το σκοτωσαν γιατι ηθελε να παρει τον ελεγχο του χρηματος απο το FED και να τον δωσει πισω στο κρατος
RazielKvlt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Αν άλλαζε το σύστημα υγείας της Αμερικής δεν θα ήταν είδηση η συγκεκριμένη κίνηση.Δεν είναι τυχαίο που τέτοια περιστατικά έχουν γεμίσει το τικ τοκ και το YouTube με άκυρους που μοιράζουν λεφτά επειδή η Αμερική δε δίνει δολάριο για τους πολίτες της.Δωρεάν παιδεία και υγεία που θεωρούνται δεδομένα στον υπόλοιπο πλανήτη εκεί τα έχουν όλα κλειδώσει πίσω από κάποιο paywall.
Λόρδος Wasted Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Tlykog είπε Απίστευτα κοντόφθαλμη εκδοχή. Αν δε ζεις στο λειβαδι με της παπαρούνες, σε ένα πλανητή, που βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν θα καταλάβαινες ότι ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα. Υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που φαίνεται με μία πρώτη ματια. Όταν μία εταιρεία κάνει τη δουλεια του κράτους, τότε είναι κατάντια για το κράτος. Όταν μία εταιρεία το κάνει για προσωπικό της όφελος, τότε δεν είναι καλή πράξη. Σαν λογιστής, σου αναφέρω ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ υπάρχει "ελεημοσύνη" σε λογιστικό επίπεδο εταιρειών. Δεν νοείται. Όλα γίνονται με σκοπό η εταιρεία να κερδίσει άμεσα, έμεσα ή και τα 2. Η "ελεημοσύνη" στις εταιρείες έχει ΚΑΘΑΡΑ ιδιοτελή κίνητρα. Δεν υπάρχει άλλη εκδοχή σε οικονομικό επίπεδο. Οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να χρειάζονται την ελεημοσύνη του κάθε MrBeast. Θα έπρεπε να είχαν μία βασική περίθαλψη, ώστε να μην τον έχουν ανάγκη. Δεν είναι κακία, ούτε μικρότητα, όπως το αναφέρεις. Είναι ανθρωπιά. Οι 1000 βρήκαν το φως τους και κάποιος κέρδισε εκατομμύρια από αυτό. Υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες, που δεν ήταν τόσο "τυχεροί, ώστε να χρησιμοποιηθούν από τον MrBeast και ακόμα δε βλέπουν, γιατί ο κρατικός μηχανισμός σφυρίζει αδιάφορα... Εχω και εγω παθηση στα ματια, οποτε λογικο να ειναι καπως κοντοφθαλμη η οπτικη μου. Μαζεψτε λεφτα ανωνυμα εδω στο ινσομνια και καντε μου τη δωρεα για να κανω laser και θα σας ευχαριστησω με ποστ στο μπλα μπλα, αλλα μετα θα πρεπει να το κανουν lock, μη μπερδευτει κανεις και ερθει και πει παρακαλω, μου αρεσει να βοηθαω και καταληξει να διαφημιζει τον εαυτο του αθελα του. Αφου εχεις τελειωσει σχολη οικονιμικων θα επρεπε να ξερεις οτι το κρατος δε μπορει να κανει τα παντα και δε το συμφερει να κανει τα παντα, γιατι θα πρεπει να υπαρχει και μια επιστροφη στα ταμεια του, για αυτο ορισμενα πραγματα τα αναλαμβανουν εταιρειες μονες τους ή γινεται καποια συμπραξη δημοσιου και ιδιωτικου τομεα. Ακομα και η εκπαιδευση που μας παρεχεται "δωρεαν", που δεν ειναι δωρεαν γιατι πληρωνεται απο τους φορους μας, γινεται διοτι το κρατος επενδυει σε εμας και περιμενει να τα παρει πισω απο τους φορους και οχι γιατι ειναι καλο και θελει οι πολιτες του να ειναι μορφωμενοι. Και εννοειται πως δεν υπαρχει ελλεημοσυνη, εδω τα κουπονια για γευμα που δινουν μπαινουν στα εξοδα, τα 100-500-1000 το χρονο για εκπαιδευση σε σεμιναρια και courses μπαινουν στα εξοδα, οι πληρωμες μεταπτυχιακων σε υπαλληλους μπαινουν στα εξοδα. Aλλα ταυτοχρονα απο τα 2 τελευταια η εταιρεια μπορει να αποκομισει και κατι, γιατι θα ανεβει η αξια που φαιρνει ο αλλος στην εταιρεια. Και θα μπορουσα να γραψω πολλα παραδειγματα, αλλα λογικα τα ξερεις ως λογιστης, γιατι λογικα τα περνας στα εξοδα τους. Τι πρεπει, τι δε πρεπει στιγμη δε σκεφτηκα λεει και ενα παλιο κομματι. Ο κοσμος ετσι ειναι και ετσι θα ειναι λογικα για παρα πολλα χρονια, γιατι και θεραπει ή προληψη να βρουν για τα παντα, καποιος θα βγαζει απο αυτο, γιατι δε γινεται να το κανουν για τη ψυχη της μανας τους. Ουτε εσυ θα ελεγες κρυφα στους πελατες σου που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, ελα δε πειραζει θα σε αναλαβω δωρεαν μεχρι να ορθοποδησεις, αλλα μη το πεις πουθενα. Οι κρατικοι μηχανισμοι σφυριζουν αδιαφορα για 1000 πραγματα σε καθε χωρα, ετσι ειναι δυστυχως. Εγω και εσυ δε θα το αλλαξουμε με τιποτα αυτο, ουτε καν με τη ψηφο μας. Οποτε παλι καλα να λες που υπαρχει ο mr beast και ο καθε mr beast Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Λόρδος Wasted 1
georgeps21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, mohic4n είπε Κι ακριβώς αυτό είναι ο ορισμός του: "μιλάς χωρίς να ξέρεις μόνο και μόνο για να πεις κάτι"... Και δε στο λέω με άσχημο τρόπο, ούτε η ηλικία μου αλλά ούτε η ιδιότητά μου ως πατέρας μου το επιτρέπει αυτό. Με ένα καφεδάκι ένα Σάββατο απόγευμα αφού το παρακολουθήσεις θα δεις ότι είχα δίκιο. ή απλά σημαίνει οτι ισως εχω δει τα τελευταια του 60-70 βιντεο , εχω ακουσει ηδη μια δυο συνεντευξεις του και πως εμένα ολο αυτό το "χοροπηδα 40 φορες σαν την μαιμου για να παρεις 1000ε" να το θεωρω υποτιμητικό. Ενας πλούσιος που εχει λεφτά και 'εκμεταλευεται΄ για να παρει βιουζ. και είναι δικιά του έκφραση το οτι "απο ενα σημειο και μετα απλα προσπαθω να δω που μπορουν να φτασουν για τα λεφτα". Η παραπάνω έκφραση είναι προσβλητική αγαπητέ πατέρα, και εχομαι ο δικός μου πατέρας να μην την έχει πει ποτέ σε 'παιδι' σαν το δικό σου. Καλη συνέχεια 1
Tlykog Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Λόρδος Wasted είπε Εχω και εγω παθηση στα ματια, οποτε λογικο να ειναι καπως κοντοφθαλμη η οπτικη μου. Μαζεψτε λεφτα ανωνυμα εδω στο ινσομνια και καντε μου τη δωρεα για να κανω laser και θα σας ευχαριστησω με ποστ στο μπλα μπλα, αλλα μετα θα πρεπει να το κανουν lock, μη μπερδευτει κανεις και ερθει και πει παρακαλω, μου αρεσει να βοηθαω και καταληξει να διαφημιζει τον εαυτο του αθελα του. Έχεις την ειλικρινή μου συμπάθεια, αλλά όχι τον οίκτο μου. Είσαι ένα άτομο δυνατό (δυνατότερο από τους περισσότερους, αφού ζεις μία ζωή με μία ιδιατερότητα) και γι αυτό αξίζεις το θαυμασμό των υπολοίπων. Το τραγικό και το εξοργιστικό στην πάθησή σου είναι ότι το κράτος, προφανώς, δε σου παρέχει τα μέσα για να λύσεις την πάθησή σου. Γι αυτό να παλέψω για εσένα και για κάθε έναν στη δική σου κατάσταση: για να έχετε την αντιμετώπιση που σας αξίζει. Δε θα σε λυπηθώ για να σου δώσω χρήματα και ούτε θα σε κάνω δημόσιο θέαμα. Είσαι άνθρωπος με αξιοπέπεια, όπως πρέπει να είμαστε όλοι μας. Αυτή είναι η οπτική μου και η ειλικρινή μου άποψη.- 1 ώρα πριν, Λόρδος Wasted είπε Αφου εχεις τελειωσει σχολη οικονιμικων θα επρεπε να ξερεις οτι το κρατος δε μπορει να κανει τα παντα και δε το συμφερει να κανει τα παντα, γιατι θα πρεπει να υπαρχει και μια επιστροφη στα ταμεια του, για αυτο ορισμενα πραγματα τα αναλαμβανουν εταιρειες μονες τους ή γινεται καποια συμπραξη δημοσιου και ιδιωτικου τομεα. Ακομα και η εκπαιδευση που μας παρεχεται "δωρεαν", που δεν ειναι δωρεαν γιατι πληρωνεται απο τους φορους μας, γινεται διοτι το κρατος επενδυει σε εμας και περιμενει να τα παρει πισω απο τους φορους και οχι γιατι ειναι καλο και θελει οι πολιτες του να ειναι μορφωμενοι. Τι πάει να πει δε μπορεί; Τι πάει να πει δε το συμφέρει; Αν οι εταιρείες από τις "φοροελαφρύνσεις" λόγω "φιλανθρωπιών" πληρώσουν όλα τα ποσά στο κράτος, τότε το κράτος θα μπορεί. Η λέξη "συμφέρον¨" σηκώνει μεγάλη συζήτηση σε μία οντότητα που έχει υποχρέωση, βάσει συντάγματος, να στηρίξει τους πολίτες του. 1 ώρα πριν, Λόρδος Wasted είπε Και εννοειται πως δεν υπαρχει ελλεημοσυνη, εδω τα κουπονια για γευμα που δινουν μπαινουν στα εξοδα, τα 100-500-1000 το χρονο για εκπαιδευση σε σεμιναρια και courses μπαινουν στα εξοδα, οι πληρωμες μεταπτυχιακων σε υπαλληλους μπαινουν στα εξοδα. Aλλα ταυτοχρονα απο τα 2 τελευταια η εταιρεια μπορει να αποκομισει και κατι, γιατι θα ανεβει η αξια που φαιρνει ο αλλος στην εταιρεια. Και θα μπορουσα να γραψω πολλα παραδειγματα, αλλα λογικα τα ξερεις ως λογιστης, γιατι λογικα τα περνας στα εξοδα τους. Εδώ μπλέκεις πολλά πράγματα. Προφανώς και το κράτος παίρνει από τα έσοδά του και δίνει κοινωνικές παροχές. Δεν είναι ελεημοσύνη είναι υποχρέωσή του. Στον ιδιώτη είναι ελεημοσύνη και δεν τη δέχομαι. Οι άνθρωποι που έχουν θέματα και ζουν με αυτά είναι πιο δυνατοί, από τους υπόλοιπους "φυσιολογικούς" ανθρώπους. Τους θαυμάζω, δεν τους λυπάμαι και επιμένω ότι αξίζουν σωστής αντιμετώπισης από την πολιτεία. 1 ώρα πριν, Λόρδος Wasted είπε Τι πρεπει, τι δε πρεπει στιγμη δε σκεφτηκα λεει και ενα παλιο κομματι. Ο κοσμος ετσι ειναι και ετσι θα ειναι λογικα για παρα πολλα χρονια, γιατι και θεραπει ή προληψη να βρουν για τα παντα, καποιος θα βγαζει απο αυτο, γιατι δε γινεται να το κανουν για τη ψυχη της μανας τους. Γίνεται. Ας κάνουν οι επιχειρήσεις ότι πρέπει για να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους (σε νομιμα πλαίσια) και ας αφήσουν την κοινωνική πολιτική για αυτούς που έχουν υποχρέωση να την ασκήσουν (Κράτος). 1 ώρα πριν, Λόρδος Wasted είπε Ουτε εσυ θα ελεγες κρυφα στους πελατες σου που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, ελα δε πειραζει θα σε αναλαβω δωρεαν μεχρι να ορθοποδησεις, αλλα μη το πεις πουθενα. Είμαι φανατικά υπέρ της λογικής: μη δίνεις ψωμί σε κάποιον, αλλά μάθε του να καλλιεργεί σιτάρι. Έχω βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να βρουν εργασία εκμεταλλευόμενος τη θέση μου, χωρίς αντάλλαγμα. Κανείς άλλος δεν το έμαθε πέρα από τους συμβαλλόμενους (υπάλληλο και εργοδότη στην συγκεκριμένη περίπτωση). Πάντα θα το κάνω. 1 ώρα πριν, Λόρδος Wasted είπε Οι κρατικοι μηχανισμοι σφυριζουν αδιαφορα για 1000 πραγματα σε καθε χωρα, ετσι ειναι δυστυχως. Εγω και εσυ δε θα το αλλαξουμε με τιποτα αυτο, ουτε καν με τη ψηφο μας. Οποτε παλι καλα να λες που υπαρχει ο mr beast και ο καθε mr beast Όλοι σφυρίζουν αδιαφορά όταν κανένας δεν τους ενοχλεί. Αυτό κάνει η ελεημοσύνη/φιλανθρωπία: καθησυχάζει τους παθόντες και βολεύει το κράτος. Ο κάθε Mr Beast να τα έχει τα χρήματά του και να το χαίρεται. Να πληρώνει ΟΛΟΥΣ τους φόρους και το κράτος να κάνει τη δουλειά του. Αυτό είναι το σωστό. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Tlykog 1
valkon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Έστω και σε έναν άνθρωπο να κάνει καλό, δεν έχει σημασία ο δόλος/σκοπός του.
tzotzo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, vasilisbasil είπε HEY KIDS! If you like Mr Beast you'll love Fidel Castro! He restored the eyesight of 4 million people around the world! https://en.wikipedia.org/wiki/Operación_Milagro γιατι τους χαλας το ονειρο. αφου το κρατος δεν μπορει και δεν συμφερει να κανει το κοινωνικο εργο που ειναι διορισμενο να κανει. 3
Abudi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Polarizing το θέμα της βιντεοσκοπούμενης φιλανθρωπίας, σίγουρα. Είδα σε 2-3 δόσεις και το 50λεπτο βιντεάκι που ανέβηκε. Καταρχάς, τα χρήματα δεν τα βγάζει μόνο από τα βίντεο φιλανθρωπικού περιεχομένου, κάνει και τα υπόλοιπα "χαζά"-υπερβολικά βιντεάκια. Ενώ γενικά πάντοτε ήμουν πολύ κατά του να διαφημίζεις καλές πράξεις, από την άλλη με τον all-out τρόπο που το κάνει αυτό και τον χαρακτήρα που έχει το κοινό του αλλά και η δραστηριότητά του (δεν είναι πχ μια επιβαρρυντική βιομηχανία που κάνει ψάχνει καλή δημοσιότητα) νομίζω η δημοσιοποίηση αυτών των ενεργειών δημιουργεί μια ευαισθητοποίηση και μια παρακίνηση ατόμων νεαρής ηλικίας κι αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Αν τα βίντεο του "Team Trees" αποτελέσουν έναυσμα για μια γενιά ανθρώπων να σβήνουν το φως, να κλείνουν τη βρύση, να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις, είναι μια κερδισμένη γενιά (πολύ σωστά στέκεται σε αυτό ο Mark Rober στο 50λεπτο βίντεο). Συνολικά, ενώ ήμουν ανέκαθεν αδιάφορος για τον MrBeast (δεν είμαι το target demographic) και συνεχίζω να μη βλέπω τα βιντεάκια του παρά ελαχίστων εξαιρέσεων, θεωρώ οτι ο Jimmy είναι "a force for good".
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Ο τύπος προς το παρον κάνει mild videos τύπου squid games , τώρα πετάει λεφτά κ δειχνει τους κακομοίρηδες να εξευτελίζονται με καθε τρόπο, το οποιο πέρα από χαζό ως θέαμα είναι κ εμετικο ,μετά τι; Κανονικά squid games; Θα το θεωρηουμε κ αυτό οκ; τι να πω δηλαδή τόσο πολύ τα εχουμε ξεπουλήσει όλα; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα