vs_skg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Dante80 είπε Βασικά, για να σε προλάβω, ο συγκεκριμένος μαγαζάτορας είναι γνωστό λαμόγιο σε αυτό το θέμα. Κοίτα πως συμπεριφέρεται σε επαγγελματίες που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό του που είναι η κλεψιά ή η κακή συμπεριφορά; edit τώρα είδα την περιγραφή, σουπα μουπες η φάση, και άνετα σε τρέχει ο ιδιοκτήτης αν με βάση αυτό τον αποκαλείς απατεώνα. Ξέρω κλασικό σχόλιο στο ινσομνια αλλά εδώ όντως κολλάει. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από vs_skg
iptamenos_ollandos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, vs_skg είπε που είναι η κλεψιά ή η κακή συμπεριφορά; Με βαση τα λεγομενα του randy ειχαν συμφωνησει το μπεργερ να ειναι μεταξυ 2,5-3 κιλων και οταν το ετοιμασαν το μπεργερ βγηκε στα 3,5 κιλα και ειχαν βαλει παρα πολυ σος στα ψωμακια κατι που τα εκανε να μην τρωγονται ευκολα και οτι ηταν αηδια
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, iptamenos_ollandos είπε https://www.instagram.com/stories/highlights/18085593277185833/ αυτος εφαγε το μπεργκερ σε λιγοτερο απο 25 λεπτα οχι σιγουρα δεν εχω εξασκηθει χαχαχ και δεν ειμαι παχυσαρκος, εχω μικρες πιθανοτητες να τα καταφερω αυτο εχω καταλαβει Δεν ειναι μόνο ότι δεν έχεις πιθανότητες. Ρισκάρεις την υγεία σου και την ηρεμία σου για 100 ψωροευρω. Κάνεις εξετάσεις αίματος; Γνωρίζεις σίγουρα ότι δεν έχεις θέματα με ζάχαρο, χοληστερόλες, λιπίδια τριγλυκεριδια; Δεν το συζητάω για κλασσικά γαστρεντερικα θέματα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Basilhs23___ 1
Dante80 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, vs_skg είπε που είναι η κλεψιά ή η κακή συμπεριφορά; edit τώρα είδα την περιγραφή, σουπα μουπες η φάση, και άνετα σε τρέχει ο ιδιοκτήτης αν με βάση αυτό τον αποκαλείς απατεώνα. Ξέρω κλασικό σχόλιο στο ινσομνια αλλά εδώ όντως κολλάει. Όχι, δεν κολλάει καθόλου. Να διαβάζετε προσεκτικά τα ποστ, και να μην χρησιμοποιείτε ή αποδίδετε σε άλλους εκφράσεις (κλεψιά, απατεώνας) που δεν γράφτηκαν ποτέ. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Dante80
zx1234r Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Πως θα το προσέγγιζα εγώ? Θα έτρωγα πρώτα το μπιφτέκι να φύγει από τη μέση και θα άφηνα τα ψωμιά και τις πατάτες για το τέλος. Απαραίτητα μπωλ με σως και νερό για να λαδωνω τα δύσκολα κομμάτια. Έπειτα συνεχίζεις με όλα τα παρελκόμενα τύπου κρεμμύδια, ντομάτες, πίκλες κτλ. Μετά είναι και το δυσκολότερο κομμάτι, να μπουκωσεις τα ψωμιά γιατί θα ήδη θα είσαι φουσκωμένος και κατεβαίνουν δύσκολα αλλά με λίγο νεράκι και σως θα τα καταφερεις. Βέβαια μετά από λίγο θα αρχίσει να φουσκώνει το ψωμί στο στομάχι αλλά νομίζω προλαβαίνεις να τελειώσεις προτού αρχίσει η διαδικασία. Αν έχεις κατεβάσει το μπιφτέκι στα 8 λεπτά, σταματάς κάπου στο 12λεπτο βλέπεις που βρίσκεσαι και κάπως έτσι θα καταλάβεις αν το έχεις ή όχι κάτω από 24. Και φυσικά όχι άγχος. Δεν είναι ντροπή να χάσεις , εξάλλου μπορείς να ξαναδοκιμάσεις άλλη μέρα. Και κάτι τελευταίο. Όχι αναψυκτικά και όχι μαχαιροπήρουνα. Δεξου πως θα φας σα γουρούνι. Και πολλές χαρτοπετσέτες δίπλα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από zx1234r 1
LIGHT1NG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Είδα το βίντεο... με περίπου 400 γρ τσένταρ σως πως θα το τρώγανε.. και σε 24 λεπτά για την δική σου περίπτωση? υπάρχουν και χίλιοι τρόποι για να σε κάνουν να μην κερδήσεις ποτέ.. επίσης 50 ευρώ για 3.5 κιλά? ο κιμάς μάλλον θα είναι γτπ μέσο όρο το κιλό 5 με 8 ευρώ.. 1
Tatofski64 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καμιά σωτηρία, μνημόνια μέχρι να πέσει ο ήλιος 1 1
iptamenos_ollandos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε Καμιά σωτηρία, μνημόνια μέχρι να πέσει ο ήλιος ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσενα για να παμε μπροστα με λιγα λογια... γιατι ναι οποιος γουσταρει να κανει την πλακα του δυστυχως μας φαινεται περιεργος
makis269 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από makis269
aris.04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, iptamenos_ollandos είπε ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσενα για να παμε μπροστα με λιγα λογια... γιατι ναι οποιος γουσταρει να κανει την πλακα του δυστυχως μας φαινεται περιεργος Πλάκα δεν είναι να παίζεις με την υγεία σου. Φιλικά πάντα. 1
vs_skg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Dante80 είπε Όχι, δεν κολλάει καθόλου. Να διαβάζετε προσεκτικά τα ποστ, και να μην χρησιμοποιείτε ή αποδίδετε σε άλλους εκφράσεις (κλεψιά, απατεώνας) που δεν γράφτηκαν ποτέ. λες ο μαγαζατορας είθισται να κλέβει, και αποκαλείς τον συγκεκριμένο λαμόγιο, που είναι συνώνυμο του απατεώνα. Να παραδέχεστε πότε πράξατε λάθος και να ανοίγετε κανά λεξικό για να καταλαβαίνετε τι έχετε γράψει. 1
fredd0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 θα πας να γινεις τσιρκο για την πιθανοτητα να τσεπωσεις το απιστευτο ποσο των 50 ευρω? 1
ilias78 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Εδώ 1 κιλό παιδάκια (1 κιλο πριν το ψήσιμο το μαζί με κόκαλα) πας να φας κ μαζί τα υπόλοιπα συνοδευτικά (πατάτες, τζατζίκι, σαλάτες, ψωμιά για παπαρα στη χωριατικη) στουμπωνεις κ τα τρως κ σιγά σιγά κ λες για 3.5 κιλά burger??? Κ σε 24 λεπτα???? Κ όλα αυτά για 100 ευρώ???
LIGHT1NG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, fredd0 είπε θα πας να γινεις τσιρκο για την πιθανοτητα να τσεπωσεις το απιστευτο ποσο των 50 ευρω? καλά εσύ δεν διάβασες ούτε 1 ποστ και έβγαλες συμπέρασμα επειδή κάπου λέει 50 ευρω
fredd0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε καλά εσύ δεν διάβασες ούτε 1 ποστ και έβγαλες συμπέρασμα επειδή κάπου λέει 50 ευρω εγω διαβασα οτι αν κερδισεις παιρνεις 100 αν χασεις δινεις 50. Οποτε ρισκαρεις 50 για να παρεις 100. Και γινεσαι τσιρκο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις