Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Βασικά, το πρόβλημα είναι τεχνικό. Το μέσο ανθρώπινο στομάχι δεν χωράει 3.5 κιλά στερεάς τροφής αυτού του τύπου, αλλά αρκετά λιγότερο από τα μισά.

Τα άτομα που παίρνουν μέρος σε αυτούς τους διαγωνισμούς προπονούνται συνεχώς στο να "ανοίγουν" το στομάχι τους, ώστε να χωρέσει η τροφή.

Επίσης σε αυτούς τους διαγωνισμούς είθισται ο μαγαζάτορας να κλέβει λίγο...μην περιμένεις να σου ζυγίσει το φαγητό, και αν το ζύγιζε βάζω στοίχημα πως θα ήταν παραπάνω από 3.5 κιλά.

Βασικά, για να σε προλάβω, ο συγκεκριμένος μαγαζάτορας είναι γνωστό λαμόγιο σε αυτό το θέμα. Κοίτα πως συμπεριφέρεται σε επαγγελματίες που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό του.

Αν ο παραπάνω δεν τα κατάφερε, δεν παίζει να τα καταφέρεις εσύ. Πάρε παρεούλα, καθίστε και μοιραστείτε το φαγητό και κάντε την πλακίτσα σας!~

αυτο το βιντεο ειδα και το σκεφτηκα να μην παω... τους εκλεψαν και λεω να γινει τιποτα τετοιο και σε εμενα

51 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

3,5 κιλά δεν χωράνε με την καμία στο στομάχι ενός τυπικού φαγανού ανθρώπου(εκτός αν είσαι κανα θηρίο 2 μέτρα και 150 κιλά). Ακόμα και αν χώραγαν θα έκανες να χωνέψεις 5 μέρες και όχι απλά ένα 24ωρο αλλά παίζει να καταλήξεις νοσοκομείο έτσι.

Γνώμη μου: Φτιάξε καλό φαΐ σπίτι σου, και ζύγισέ το να είναι πχ 2 κιλά. Πιστεύεις θα μπορέσεις να το φας? Εγώ λέω με την καμία. Έτσι για να αποκτήσεις μια ιδέα

μωρε φαγανος ανθρωπος ειμαι αλλα εδω μιλαμε για 3,5 κιλα φαγητο... το περισσοτερο που εχω φαει ειναι 5 σουβλακια και απο μπεργκερ στο μπαρμπεκιου το πατερα του γενναιου

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι απίθανο, αλλά δύσκολα θα το φας, χωρίς να ξέρω ούτε τη σωματοδομή σου, οούτε πόσο "αντέχεις" στο φαγητό.

Ο Ατλας είναι γνωστός και στο TikTok που κάνει ακόμα τέτοια βίντεο με επιτυχία, και είναι "εκπαιδευμένος" να το κάνει. Είναι απορίας άξιο πως διατηρεί τα κιλά του βέβαια :D 

Κάποια στιγμή μόλις φτάσεις στη μέση (και αν) θα καταλάβεις ότι δε πρόκειται να το τελειώσεις. Αν συνεχίσεις θα έχεις τρομακτική δυσφορία διότι δε θα χωράει άλλο και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι τις μπουκιές να σταματάνε στον οισοφάγο.. Δε θα μπορείς να ρευτείς γιατί θα βγαίνουν όλα.. Ας μη γίνω πιο περιγραφικός. :D 

Πιστεύω ότι και αυτοί που το κάνουν, πάνε και τα βγάζουν καπάκι μετά. Είναι επικίνδυνη αυτή η ποσότητα όσα κιλά και να είσαι. Δεν αξίζει, δεν έχει καν πλάκα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lector είπε

Τι το περιεργο εγινε ρε παιδια στο βιντεο; Πως τους εριξε ο τυπος; Μου διεφυγε κατι;

Με βαση τα λεγομενα του randy ειχαν συμφωνησει το μπεργερ να ειναι μεταξυ 2,5-3 κιλων και οταν το ετοιμασαν το μπεργερ βγηκε στα 3,5 κιλα και ειχαν βαλει παρα πολυ σος στα ψωμακια κατι που τα εκανε να μην τρωγονται ευκολα και οτι ηταν αηδια

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως έχω φάει 3 κιλά κοντοσούβλι - αλλά όχι σε 24 λεπτά 😂 μου πήρε μια ώρα κ ένα μπουκάλι τσίπουρο. Τίποτα περιφερειακό όμως. Φουσκώνουν!

υγ για οποιον αναρωτιέται δεν είναι πολύ καλή ιδέα εκτός αν έχεις στομάχι χωνευτήριο…

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.

γιατι να το κανεις αυτο; Δεν ειναι μονο το βαρος αλλα και το τι τρως, αποτι βλεπεις και στο βιντεο το ποτιζουν φουλ σε σως, onion rings, αυγα, μπεικον κλπ.

ζημια στο στομαχι σου θα κανεις μονο και πολυ πιθανο να παιρνεις μετα για μερες πραζολες (nexium) για να επανελθει το οξυ σε νορμαλ επιπεδο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις εάν δεν είσαι προπονημένος.

Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι μεγαλόσωμος για να φας πολύ. Το στομάχι έχει απίστευτη ελαστικότητα - αλλά το στομάχι το τελευταίο πρόβλημα.

Όσοι τρώνε όσο γρήγορα έχουν εκ γενετής το 'πλεονέκτημα' του μη υφιστάμενου gag reflex - ή είναι επίκτητο, αφού έχουν ιδρώσει ΠΟΛΥ την φανέλα. Πρέπει να μπουκώνεις το στόμα, να μην μασάς πάνω από 2 φορές κάθε μπουκιά (η τροφή διαστέλεται με τα ζουμάκια στο στόμα) και να κατεβάζεις κατευθείαν. Νερό απαραίτητο σε ελάχιστες γουλιές & μόνο όταν νοιώθεις ότι δεν κατεβαίνει τίποτα.

Γενικά, πέρα από φυσικά αδύνατο για κάποιον ασυνήθιστο (μετά από 500gr-600gr) μπορεί εν δυνάμει να αποδειχθεί και άκρως επικίνδυνο. Ο ασυνήθιστος οργανισμός θα αρχίσει να παράγει πολύ αδρεναλίνη, πολύ ντοπαμίνη (όλα τα καρικεύματα και οι γεύσεις θα ανάψουν τα κέντρα ανταμοιβής του εγκεφάλου σαν λαμπάκια) με αποτέλεσμα την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων γαστρικών υγρών. Κατόπιν όλο το μπάχαλο στο στομάχι θα ανεβαίνει σταδιακά στην γαστροοισοφαγική περιοχή και θα συναντά αυτά που κατεβαίνουν. Δε λέω ότι μπορεί να μείνεις στον τόπο - πιθανότατα θα νιώσεις εξαιρετικό κορεσμό πολύ πριν φτάσεις στα όρια της φυσικής ανατομίας / παθολογίας του σώματος. Αλλά ουσιαστικά θέτεις τον εαυτό σου σε σοκ. Τον φέρνεις αντιμέτωπο με μια κατάσταση που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε απλή αδιαθεσία μέχρι ισχυρή αλλεργική αντίδραση.

Επιπλέον, για να γνωρίζετε, ένα κοινό μυστικό μεταξύ των 'αθλητών' που καταβροχθίζουν ανελέητα είναι η λήψη μεγάλων ποσοτήτων αντικαταθλιπτικών και αντιψυχωτικών φαρμάκων - όχι γιατί έχουν ψυχικά προβλήματα - η αύξηση της ντοπαμίνης και της σεροτονίνης που προκαλούν αυτά τα φάρμακα οδηγεί σε απίστευτη βουλιμία.

Δες μερικά βίντεο του Matt Stonie στο YT για να καταλάβεις τί παίζεται. Το competitive eating είναι επιστήμη.

Όμως, εάν το κάνεις για την πλάκα, go for it. Να το ευχαριστηθείς, πίεσε λίγο τον εαυτό σου αλλά με πολύ μέτρο και προσοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσεις τα 100€, θα χάσεις, πρόκειται για ωραία εμπειρία και σίγουρα θα έχεις κάτι να λες και να θυμάσαι ευχάριστα.

• Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις εάν δεν είσαι προπονημένος.

Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι μεγαλόσωμος για να φας πολύ. Το στομάχι έχει απίστευτη ελαστικότητα - αλλά το στομάχι το τελευταίο πρόβλημα.

Όσοι τρώνε όσο γρήγορα έχουν εκ γενετής το 'πλεονέκτημα' του μη υφιστάμενου gag reflex - ή είναι επίκτητο, αφού έχουν ιδρώσει ΠΟΛΥ την φανέλα. Πρέπει να μπουκώνεις το στόμα, να μην μασάς πάνω από 2 φορές κάθε μπουκιά (η τροφή διαστέλεται με τα ζουμάκια στο στόμα) και να κατεβάζεις κατευθείαν. Νερό απαραίτητο σε ελάχιστες γουλιές & μόνο όταν νοιώθεις ότι δεν κατεβαίνει τίποτα.

Γενικά, πέρα από φυσικά αδύνατο για κάποιον ασυνήθιστο (μετά από 500gr-600gr) μπορεί εν δυνάμει να αποδειχθεί και άκρως επικίνδυνο. Ο ασυνήθιστος οργανισμός θα αρχίσει να παράγει πολύ αδρεναλίνη, πολύ ντοπαμίνη (όλα τα καρικεύματα και οι γεύσεις θα ανάψουν τα κέντρα ανταμοιβής του εγκεφάλου σαν λαμπάκια) με αποτέλεσμα την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων γαστρικών υγρών. Κατόπιν όλο το μπάχαλο στο στομάχι θα ανεβαίνει σταδιακά στην γαστροοισοφαγική περιοχή και θα συναντά αυτά που κατεβαίνουν. Δε λέω ότι μπορεί να μείνεις στον τόπο - πιθανότατα θα νιώσεις εξαιρετικό κορεσμό πολύ πριν φτάσεις στα όρια της φυσικής ανατομίας / παθολογίας του σώματος. Αλλά ουσιαστικά θέτεις τον εαυτό σου σε σοκ. Τον φέρνεις αντιμέτωπο με μια κατάσταση που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε απλή αδιαθεσία μέχρι ισχυρή αλλεργική αντίδραση.

Επιπλέον, για να γνωρίζετε, ένα κοινό μυστικό μεταξύ των 'αθλητών' που καταβροχθίζουν ανελέητα είναι η λήψη μεγάλων ποσοτήτων αντικαταθλιπτικών και αντιψυχωτικών φαρμάκων - όχι γιατί έχουν ψυχικά προβλήματα - η αύξηση της ντοπαμίνης και της σεροτονίνης που προκαλούν αυτά τα φάρμακα οδηγεί σε απίστευτη βουλιμία.

Δες μερικά βίντεο του Matt Stonie στο YT για να καταλάβεις τί παίζεται. Το competitive eating είναι επιστήμη.

Όμως, εάν το κάνεις για την πλάκα, go for it. Να το ευχαριστηθείς, πίεσε λίγο τον εαυτό σου αλλά με πολύ μέτρο και προσοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσεις τα 100€, θα χάσεις, πρόκειται για ωραία εμπειρία και σίγουρα θα έχεις κάτι να λες και να θυμάσαι ευχάριστα.

Μου αρεσε η αναλυση σου και σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να γραψεις τοσες λεπτομερειες, matt stonie βλεπω και eric the electric μιση μεριδα ανθρωποι και τρωνε τα παντα, ποιο πολυ για την πλακα θα πηγαινα να σου πω την αληθεια θεωρουσα οτι θα εχανα και θα πληρωνα τα 50 ευρω αν ηταν στην 1 ωρα οπωε το ειχαν στην αρχη θεωρω το ειχα. Εχω κερδισει 2 διαγωνισμους ακομα ενα με pancakes εφαγα σε 6,5 λεπτα 6 pancakes με αυγα μπεικο μειπλ σιροπι βουτυρο κλπ και ειχα κερδισει και το διαγωνισμο στο μπαρμπεκιου αλλα εκει ηταν μικρο μπεργερ και ηταν θεμα ταχυτητας. Γενικα τρωω καλες ποσοτητες φαγητου 4000-5000 θερμιδες καθημερινα αλλα ειναι τελειως διαφορερικο να ειναι σαβουρα με καθαρο φαγητο

5 λεπτά πριν, michael92 είπε

το ειδα σημερα χαχα τσεκαρε eric the electric σχεδον εφαγε 2 τετοια

36 λεπτά πριν, epp είπε

γιατι να το κανεις αυτο; Δεν ειναι μονο το βαρος αλλα και το τι τρως, αποτι βλεπεις και στο βιντεο το ποτιζουν φουλ σε σως, onion rings, αυγα, μπεικον κλπ.

ζημια στο στομαχι σου θα κανεις μονο και πολυ πιθανο να παιρνεις μετα για μερες πραζολες (nexium) για να επανελθει το οξυ σε νορμαλ επιπεδο.

γενικα με την σαβουρα δεν εχω προβλημα εχω κανει πολλα βουλιμικα επισοδεια εχω φαει τεραστιες ποσοτητες φαγητου (σαβουρας)

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Να ελέγξεις πιο νοσοκομείο θα εφημερεύει εκείνη την μέρα... από γαστρεντερολογικές νομίζω η λιγότερο γτπ είναι του ιπποκράτειου...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις αυτό που θέλεις εκτός κι αν είσαι άτομο παχύσαρκο, τρώει πάρα πάρα πολύ η έχεις εξασκηθεί με συγκεκριμένο και ασφαλή τρόπο. Μην χάνεις τον χρόνο σου, και για να τα λέμε όλα, το ποσό των 100 ευρώ ως έπαθλο είναι ασχολίαστο. 

ΥΓ: Στο δημοτικό ημουν παιδί παχύσαρκο, μέχρι τα 13 θυμάμαι μπορούσα να φάω έως 11 ξυλάκια σουβλάκια και μια πατάτες, μέχρι τα 16 μπορούσα 3 με πίτα. Οι συμμαθητές μου απορούσαν πως άντεχα. Ο αριθμός αυτός άρχισε να μειώνεται σταδιακά με το πέρασμα των ετών. Τώρα στα 35 πάνω από 4-5 καλαμάκια η 2 με πίτα δύσκολα τρώω. 

Δημοσ.

https://www.instagram.com/stories/highlights/18085593277185833/

αυτος εφαγε το μπεργκερ σε λιγοτερο απο 25 λεπτα

2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις αυτό που θέλεις εκτός κι αν είσαι άτομο παχύσαρκο, τρώει πάρα πάρα πολύ η έχεις εξασκηθεί με συγκεκριμένο και ασφαλή τρόπο. Μην χάνεις τον χρόνο σου, και για να τα λέμε όλα, το ποσό των 100 ευρώ ως έπαθλο είναι ασχολίαστο. 

ΥΓ: Στο δημοτικό ημουν παιδί παχύσαρκο, μέχρι τα 13 θυμάμαι μπορούσα να φάω έως 11 ξυλάκια σουβλάκια και μια πατάτες, μέχρι τα 16 μπορούσα 3 με πίτα. Οι συμμαθητές μου απορούσαν πως άντεχα. Ο αριθμός αυτός άρχισε να μειώνεται σταδιακά με το πέρασμα των ετών. Τώρα στα 35 πάνω από 4-5 καλαμάκια η 2 με πίτα δύσκολα τρώω. 

οχι σιγουρα δεν εχω εξασκηθει χαχαχ και δεν ειμαι παχυσαρκος, εχω μικρες πιθανοτητες να τα καταφερω αυτο εχω καταλαβει

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ απορώ που υπάρχει κόσμος που καταδέχεται να μπει σε καταστήματα που προσφέρουν τέτοια …θεαματα, αλλά ας μην ανοίξω αυτή τη συζήτηση… 🤮

• Like 13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...