Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους, σκεφτομαι να παρω μερος σε εναν διαγωνισμο μπεργερ που θα γινει αυριο. Ο διαγωνισμος αφορα ενα μπεργκερ 3,5 κιλων συνολο (2 κιλα μπιφτεκι + τα υπολοιπα υλικα) και πρεπει να φαγωθει κατω απο 24 λεπτα... θα ηθελα την αποψη σας για το πως να προσεγγισω το challenge αυτο, οποιος εχει να προτεινει κατι θα με βοηθουσε παρα πολυ

Επεξ/σία από iptamenos_ollandos
  • Confused 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, iptamenos_ollandos είπε

Καλησπερα σε ολους, σκεφτομαι να παρω μερος σε εναν διαγωνισμο μπεργερ που θα γινει αυριο. Ο διαγωνισμος αφορα ενα μπεργκερ 3,5 κιλων συνολο (2 κιλα μπιφτεκι + τα υπολοιπα υλικα) θα ηθελα την αποψη σας για το πως να προσεγγισω το challenge αυτο, οποιος εχει να προτεινει κατι θα με βοηθουσε παρα πολυ

Θα το προσεγγίσεις νηστικός.

Καλή τύχη.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Θα το προσεγγίσεις νηστικός.

Καλή τύχη.

Σε ευχαριστω πολυ, ξεχασα να ανεφερω οτι πρεπει να φαγωθει σε χρονο κατω απο 24 λεπτα, το προσθεσα και στο πρωτο μηνυμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα πας να φας 3,5 κιλά τροφή στην καθισια?

ποιο είναι το έπαθλο?

Επεξ/σία από tutuyo
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tutuyo είπε

θα πας να φας 3,5 κιλά τροφή στην καθισια?

ποιο είναι το έπαθλο?

ειναι 50-50 φιλε μου, αν φας το μπεργερ σε χρονο κατω απο 24 λεπτα κερδιζεις 100 ευρω αν χασεις ομως πληρωνεις την αξια του μπεργκερ που ειναι 50 ευρω

• Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Δες βιντεο απο αναλογους διαγωνισμους,νομιζω οτι μπουκωνονται δηλαδη δεν μασανε και παρα πολυ και επισης ολα γινονται γρηγορα

Καποιοι πινουν πολυ νερο για να τα πανε κατω ευκολα,καποιοι δεν πινουν σχεδον καθολου για να μην φουσκωσει το στομαχι

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε

Θα έρθω και εγώ αν είναι αλλά δεν με νοιάζει το έπαθλο. Το μπέργκερ τι λέει καλό είναι??? 

μωρε τα 100 ευρω δεν με νοιαζουν αλλα μην πληρωσουμε κιολας ενα 50ρικο ετσι χαχα, το butcher burger κανει το διαγωνισμο εχω ακουσει καλα λογια εχω φαει 1 φορα εκει πριν χρονια βεβαια

Δημοσ.

Ειναι πολυ λιγα τα λεφτα νομιζω για να νιωθεις για τις επομενες 24 ωρες οτι εφαγες σαν ζωο και να σιχαινεσαι τον εαυτο σου :P 

• Like 8
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Ειναι πολυ λιγα τα λεφτα νομιζω για να νιωθεις για τις επομενες 24 ωρες οτι εφαγες σαν ζωο και να σιχαινεσαι τον εαυτο σου :P 

αυτό ακριβώς.

εκτός κι αν μετά απο λίγο βάλεις δάκτυλο. 🤢🤮

Αλλά και πάλι! για 100 ευρώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά, το πρόβλημα είναι τεχνικό. Το μέσο ανθρώπινο στομάχι δεν χωράει 3.5 κιλά στερεάς τροφής αυτού του τύπου, αλλά αρκετά λιγότερο από τα μισά.

Τα άτομα που παίρνουν μέρος σε αυτούς τους διαγωνισμούς προπονούνται συνεχώς στο να "ανοίγουν" το στομάχι τους, ώστε να χωρέσει η τροφή.

Επίσης σε αυτούς τους διαγωνισμούς είθισται ο μαγαζάτορας να κλέβει λίγο...μην περιμένεις να σου ζυγίσει το φαγητό, και αν το ζύγιζε βάζω στοίχημα πως θα ήταν παραπάνω από 3.5 κιλά.

Βασικά, για να σε προλάβω, ο συγκεκριμένος μαγαζάτορας είναι γνωστό λαμόγιο σε αυτό το θέμα. Κοίτα πως συμπεριφέρεται σε επαγγελματίες που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό του.

Αν ο παραπάνω δεν τα κατάφερε, δεν παίζει να τα καταφέρεις εσύ. Πάρε παρεούλα, καθίστε και μοιραστείτε το φαγητό και κάντε την πλακίτσα σας!~

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3,5 κιλά δεν χωράνε με την καμία στο στομάχι ενός τυπικού φαγανού ανθρώπου(εκτός αν είσαι κανα θηρίο 2 μέτρα και 150 κιλά). Ακόμα και αν χώραγαν θα έκανες να χωνέψεις 5 μέρες και όχι απλά ένα 24ωρο αλλά παίζει να καταλήξεις νοσοκομείο έτσι.

Γνώμη μου: Φτιάξε καλό φαΐ σπίτι σου, και ζύγισέ το να είναι πχ 2 κιλά. Πιστεύεις θα μπορέσεις να το φας? Εγώ λέω με την καμία. Έτσι για να αποκτήσεις μια ιδέα

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έβαζα ένα φίλο μου να κάνει φάρσα για βόμβα με το που ξεκινήσει ο διαγωνισμός. Για να αναβληθεί και να μην πλερώσω.

Δημοσ.

Δεν τρώγεται αυτό το πράγμα ποσό μάλλον σε 24 λεπτά.Δώσε τα 50 σου ευρώ και πήγαινε να φας σε ένα μαγαζί της προκοπής να το ευχαριστηθείς και άσε αυτούς τους ηλίθιους διαγωνισμούς.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το τυπικο μεγαλο μπεργκερ ειναι 160-180 γρ.
Πως διαολο θα μπορεσει καποιος να φαει 3,5 κιλα φαγητο σε λιγοτερο απο μιση ωρα.
Το πιθανοτερο ειναι να καταληξεις στο νοσοκομειο, ελπιζω οχι τιποτα χειροτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...