Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Δεν ανοίγεις αν είσαι από Μενίδι. Σε έχουν σταμπάρει από το τοπικό eshop(Αχαρνές) και έρχονται για τον χαλκό.

Αν καταφέρουν να σηκώσουν το PC που θα την φορέσει, την αξίζουν!

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zergoulini είπε

5090 Ti

image.jpeg.7f98263dfdaaf9f8fd433e89b4742391.jpeg

1 ώρα πριν, KostasMulti είπε

Και κάπως έτσι από εκεί που λέγαμε, κουμπώνω τη κάρτα στο pc και τα ανοίγω, θα λέμε κουμπώνω το pc στη κάρτα και... κάτσε στο πίνακα μη σκάσουν οι ασφάλειες. 

1 ώρα πριν, Titos301 είπε

Τούβλο Ν 180 | Οριζοντίων Τούβλα | KEBE

Για αυτά τα σχόλια μπήκα :D :D :D 

• Like 10
Δημοσ.

Οχτακόσια watt!!!

Αν πάει κανείς να παίξει LAN από την ίδια μπρίζα υποθέτωντας 400 Watt για το υπόλοιπο σύστημα, πλησιάζεις τα όρια της οικιακής παροχής ρεύματος!

Αν είναι καλοκαίρι και στο ίδιο δωμάτιο έχεις (αναγκαστικά!) κλιματιστικό, ετοιμαστείτε για πεσμένες ασφάλειες! 😂

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sungodra είπε

πηρα μια 6700ΧΤ στα 450Ε και θα βολευτω για τα επομενα 3-4 χρονια. Δεν υπαρχει λογος για σπαταλες.

Πάρα πολύ καλή κάρτα, και εγω αυτή έχω. Τη δεδομένη στιγμή οποιαδήποτε nvidia καρτα ειναι σπαταλη χρημάτων. Τόσα χρόνια ήμουν επιφυλακτικός για amd αλλα τελικά με αφησε σουπερ ικανοποιημένο.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

γκρίνια βλέπω....

σαν να βλέπετε φεραρι και να λέτε καίει βενζίνη και μάλιστα πάρα πολλά λίτρα.

λογικό είναι .

το θέμα είναι να μην φτάσουμε τα 800w να είναι το μίνιμουμ (καλά σε λίγα χρόνια εκεί θα φτασουνε)..

για τις φώτο όλες σωστές ωραίες και το μέγεθος είναι πρόβλημα της nvidia η από της εταιρείες που δεν βγάζουν μεγάλα κουτιά??

νομίζω ότι όπως στα κινητα ξεκίνησαν παντόφλες κάναμε κκο τρεις στο ποσό μικρό θα είναι και τώρα βγάζουμε πάλι παντόφλες.

έτσι και οι υπολογιστές

ξεκίνησαν σαν ένα δωμάτιο τα κάναμε παλάμης ε και σιγά σιγά πάμε σε δωμάτιο δεν λέμε τυχαία computer room

και να μην ξεχνάμε στα νέα κτίρια σπίτια και λοιπά μαζί με υποδομή δικτύου εσωτερικά να βάζουμε και ένα υποσταθμό της ΔΕΗ κάτω μα είμαστε έτοιμοι

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nick_corobos είπε

Πάρα πολύ καλή κάρτα, και εγω αυτή έχω. Τη δεδομένη στιγμή οποιαδήποτε nvidia καρτα ειναι σπαταλη χρημάτων. Τόσα χρόνια ήμουν επιφυλακτικός για amd αλλα τελικά με αφησε σουπερ ικανοποιημένο.

Απο το 2002 με τους Athlon αγοραζω μονο AMD/ATI. Δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με τους drivers και δεν ειχα ποτε θεματα. Οποτε συνεχιζω να αγοραζω μονο απο τους κοκκινους. Αλλα απο την αλλη δεν προκειται να ριξω ποτε ενα σκασμο λεφτα για να πω οτι εχω την τελευταια καρτα γραφικων.

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ!!!! 

Μαζί με την παρουσίαση της κάρτας θα γίνει και παρουσίαση του νέου ασφαλούς βύσματος σύνδεσης :

069300014.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...