Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DelsinGR είπε

Είχε ξεκινήσει πριν από εμένα και δεν είχαν καν τότε άτομο σε αυτή τη θέση οπότε και ήταν το κατάλληλο άτομο τη κατάλληλη στιγμή.  Θα κοιτάξω όλα όσα μου αναφέρατε γιατί κακά τα ψέματα απείχα και λίγο από το άθλημα λόγω σχολής και κακού ωραρίου στη προηγούμενη δουλειά. Σίγουρα δεν θέλω καταβίδι αλλά και δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσει το project αυτό σε εμάς. Κυρίως δουλειά γραφείου κάνω αυτούς τους μήνες που είμαι εδώ.

Η πραγματικοτητα ειναι λιγο πιο σκληρη, δηλαδη, αν ξαναχρειαστουν προτζεκτ με χειρονακτικη εργασια, ποιον θα χωσουν εσενα που το εχεις ξανακανει ή τον DevOps που ειναι "μοδιστρα";

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Η πραγματικοτητα ειναι λιγο πιο σκληρη, δηλαδη, αν ξαναχρειαστουν προτζεκτ με χειρονακτικη εργασια, ποιον θα χωσουν εσενα που το εχεις ξανακανει ή τον DevOps που ειναι "μοδιστρα";

Σαφώς και εμένα. Το γνώριζα πριν ξεκινήσω πρακτική ότι θα ασχοληθώ και με την οπτική ίνα απλά κατάλαβα ότι δεν μου αρέσει καθόλου. Ευτυχώς που στη πορεία είδα πως υπάρχουν πραγματάκια πάνω στα δίκτυα που έχει αναλάβει ο network-ας και χρειάζεται βοήθεια, τα οποία είναι δουλειά γραφείου οπότε και έχω δώσει εκεί μεγάλη βαρύτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...