Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Την παράδοση προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρει πλέον η Skroutz, το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το καταναλωτικό κοινό που μπορεί να επωφεληθεί από την ασφάλεια και αξιοπιστία του Skroutz Marketplace.

Πέρα από την Κύπρο, για την οποία είχε ανακοινωθεί πρόσφατα η διαθεσιμότητα αποστολής, οι υπόλοιπες 18 Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες οι χρήστες θα μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αγορές από το Skroutz Marketplace είναι:  Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αυστρία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Μάλτα, Κροατία, Εσθονία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Λιθουανία, Σλοβενία, Σλοβακία και Λετονία.

Στόχος της επέκτασης των διαθέσιμων αποστολών είναι η παροχή των υπηρεσιών του Skroutz στις Ευρωπαϊκές χώρες δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακαλύψουν τα εκατομμύρια προϊόντα που διαθέτει η πλατφόρμα. Επιπλέον, τα συνεργαζόμενα καταστήματα που δεν είχαν τη δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό, πλέον έχουν την ευκαιρία να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε καταναλωτές στην Ευρώπη προσθέτοντας ένα ακόμα κανάλι πωλήσεων στο δυναμικό τους.

skroutz_logo_3.png

Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα αναζήτησης και προσθήκης πολλών και διαφορετικών προϊόντων στο ίδιο καλάθι, καθώς και να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής που επιθυμούν, είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ενώ μπορούν να υλοποιούν τις αγορές τους σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων. Οι χρήστες θα πρέπει να ορίσουν τη διεύθυνση αποστολής, ώστε να διαπιστώσουν τη διαθεσιμότητα της αποστολής των προϊόντων στη χώρα που τους ενδιαφέρει.

Ο Γιάννης Αλιβιζάτος, Chief Operations Officer της Skroutz, δήλωσε σχετικά: “Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο βήμα υλοποίησης της στρατηγικής μας. Η διάθεση της υπηρεσίας αποστολής προϊόντων στους καταναλωτές και στις 20 Ευρωπαϊκές χώρες εγκαινιάζει μία νέα εποχή για την Skroutz. Είναι ένας τρόπος για τους καταναλωτές στην Ευρώπη να απολαμβάνουν την αξιοπιστία του Skroutz, και για τις ελληνικές επιχειρήσεις να βρουν μία δίοδο προς την ευρωπαϊκή αγορά. Στόχος μας είναι πάντα η άψογη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών σε όλα τα στάδια της, καθιστώντας τις online αγορές ευκολότερες και ασφαλέστερες.”

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποιες ελληνικές επιχειρήσεις; Αυτές που είναι υπό τον έλεγχο των αρχών για απάτες μη απόδοσης ΦΠΑ; Για τις εταιρίες που δεν καλύπτουν τις εγγύησεις και καταπατούν κάθε νόμο σε αντίθεση με τους ευρωπαιούς που κοιτούνε πως ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ τον πελάτη και όχι πως θα του κάνουν τη ζωή πατίνι; 

Είχαμε τις προσφυγές στη ΓΓΚ και τον Συνήγορο του Καταναλωτή, τώρα θα ασχολείται και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο με τη μπανανία μας. 

• Like 11
Δημοσ.

Μου συνεβη προσφατα σε δυο αρνητικες κριτικες (εμπρευμα διαθεσιμο, κανω παραγγελια και δεν υπαρχει τιποτα, ακυρωνουν και γεια σας) με καλουν στο τηλεφωνο που εδωσα για επικοινωνια για την παραγγελια και μου ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ να κατεβασω την αρνητικη.
Αυτο το Σκρουτζ θα στελνει στο εξωτερικο; Θα καλουνε τους Ευρωπαιους και θα ζητανε να κατεβασουν την κριτικη;

ΥΓ Το θετικο ειναι οτι δεν με εχουν απειλησει ακομη, περιμενω να συμβει και αυτο.

• Like 9
Δημοσ.

Το ίδιο και σε μενα  σε μια περιπτωση  περιμενα αρκετα  ενω το προιον φαινόταν ετοιμοπαραδοτο.. μου ειπαν οτι τελικά ...δεν υπάρχει στον εισγωγέα και μετά βεβαια ακυρωσα... χωρς κριτικη... Σε μια άλλη περίπτωση που δεν βγιαζομουν.. Το παρήγγειλα στην φθηνότερη  καλή τιμη, το έγραφαν σε 20 μερες ετοιμοπαράδοτο...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ....  με αλλα λογια προπληρωσα  μου κρατηθηκαν τα χρήματα και στο τέλος αγορασα σε τιμη που θα εύρισκα...!!!!

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη υπαρχει μεγαλο κενο στις υποδομες για προωθηση πωλησεων απο Ελλαδα προς το εξωτερικο. Οποια εταιρεια μεταφορικη και αν παρεις ιδιωτικες οπως  DHL κλπ ή ΕΛΤα θα σου εβγαζαν μια εξωφρενικη τιμη και το εγχειρημα θα ειναι ασυμφορο. Αν το σκρουτζ βγαλει παρομοιες τιμες το εγχειρημα τους θα φυγει ακλαφτο. Περιμενω να δω τιμοκαταλογο.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είμαι αρνητικός σε μία τέτοια προσπάθεια και μπράβο που δίνουν τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά...

1. Τι ακριβώς θα πωλούν στο εξωτερικό; Προϊόντα τεχνολογίας που αποτελούν προϊόν παραεισαγωγής; Και σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής ποια εγγύηση θα καλύπτει τον καταναλωτή; Αυτή της ελληνικής αντιπροσωπείας;

2. Μπορεί η amazon να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες, αλλά αντίστοιχες πλατφόρμες υπάρχουν παντού. Γιατί κάποιος να προτιμήσει μία (άγνωστη) ελληνική πλατφόρμα (εκτός από τους έλληνες του εξωτερικού βεβαίως)

3. Ποιο θα είναι το μεταφορικό κόστος; Όταν στο εξωτερικό έχεις τη δυνατότητα συνδρομής τύπου prime με δωρεάν μεταφορικά (χωρίς ελάχιστο ποσό παραγγελίας) πως θα τους ανταγωνιστεί το skroutz με αποστολή από Ελλάδα;

Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια Ολλανδία, θεωρώ ότι το εγχείρημα θα μείνει σε θεωρητικό και μόνο επίπεδο. Εκτός και αν έχουν κάποιον άλλο άσσο στο μανίκι που δεν τον ξέρουμε.

• Like 5
Δημοσ.

Μην ειμαστε μεσα στη γκρινια.Ειναι μια προσπαθεια που θα ειναι καλο για ολους να επιτυχει.

Η Ελλαδα ειναι φτηνη σε πολλα προιοντα,αν πουλαει και με ΦΠΑ αλλου κρατους μπορει να ειναι ακομα πιο φτηνη.

Επισης υπαρχουν τοπικα προιοντα ( πχ μελι) που δεν μπορουν να βρεθουν αλλου και σταδιακα μπορει να μεγαλωσει η λιστα αυτη.

Προσωπικα θα ηθελα να δω περισσοτερη δουλεια στο μεταφορικο κοστος,ακυρωσα τη συνδρομη μου skroutz plus γιατι ειδα οτι δεν εχει κανενα οφελος στα μεταφορικα παρα μονο ισως αν αγοραζεις  μεγαλες οικιακες συσκευες

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagos789 είπε

Μην ειμαστε μεσα στη γκρινια.Ειναι μια προσπαθεια που θα ειναι καλο για ολους να επιτυχει.

Η Ελλαδα ειναι φτηνη σε πολλα προιοντα,αν πουλαει και με ΦΠΑ αλλου κρατους μπορει να ειναι ακομα πιο φτηνη.

Επισης υπαρχουν τοπικα προιοντα ( πχ μελι) που δεν μπορουν να βρεθουν αλλου και σταδιακα μπορει να μεγαλωσει η λιστα αυτη.

Προσωπικα θα ηθελα να δω περισσοτερη δουλεια στο μεταφορικο κοστος,ακυρωσα τη συνδρομη μου skroutz plus γιατι ειδα οτι δεν εχει κανενα οφελος στα μεταφορικα παρα μονο ισως αν αγοραζεις  μεγαλες οικιακες συσκευες

Πως θα πουλησεις με ΦΠΑ ξένου κράτους; δες τι χρεώνει το σκρουτζ μεταφορικά στην Κύπρο και τι υπάρχει στην αγορά εάν πας ο ίδιος να βρεις μεταφορική και ξαναμιλάμε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΣΚΡΟΥΤΖ, ΑΝ ΘΕΣ να κανεις κατι που θα βοηθησεις τον ελληνα:

βαλε μεσα στο site σου section με μεταχειρισμένα προιοντα. Κρατα μια προμηθεια σε καθε συναλλαγη. Προστάτεψε αγοραστη και πωλητη και κανε τον ενδιαμεσο στα μεταφορικα απο και προς. 

Στα @@ μας το εξωτερικο, αλλωστε ΚΑΘΕ χωρα εχει το δικο της ανάλογο σαν το skroutz και θα αγορασω απο εκει οτι θελω. Και μη σου και φθηνοτερα γιατι στην ευρωπη εχουν μικροτερο ΦΠΑ....

Επεξ/σία από Allan-Wake
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, james01gr said:

Πως θα πουλησεις με ΦΠΑ ξένου κράτους; [...] 

43 minutes ago, Allan-Wake said:

[...]

Στα @@ μας το εξωτερικο, αλλωστε ΚΑΘΕ χωρα εχει το δικο της ανάλογο σαν το skroutz και θα αγορασω απο εκει οτι θελω. Και μη σου και φθηνοτερα γιατι στην ευρωπη εχουν μικροτερο ΦΠΑ....

Ο πωλητής χρεώνει (και αποδίδει) τον ΦΠΑ που ισχύει στη χώρα όπου είναι εγκατεστημένος ο αγοραστής. 
https://www.naftemporiki.gr/finance/616027/allages-ston-fpa-gia-agores-apo-to-exoteriko-meso-diadiktyou-e-shop/

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, paredwse είπε

Ο πωλητής χρεώνει (και αποδίδει) τον ΦΠΑ που ισχύει στη χώρα όπου είναι εγκατεστημένος ο αγοραστής. 
https://www.naftemporiki.gr/finance/616027/allages-ston-fpa-gia-agores-apo-to-exoteriko-meso-diadiktyou-e-shop/

και γιατι να μην το παρω απο το idealo.de αν ειμαι γερμανια? γιατι να μπλεκω με τους ελληνες? Επισης θεμα εγγυησης, θα μου πει ο γερμανος δεν το πηρες απο δω το λαπτοπ σου, τραβα στην ελλαδα.

ΑΝΤΕ φτιαξτε ενα καλο site με μεταχειρισμενα που δεν υπαρχει στην ελλαδα, ενα ελληνικο ebay να χτυπας bid και οποιος το παρει... Αυτο δε το εβγαλα απτο μυαλο μου, υπαρχουν σε αλλες χωρες αναλογα σκρουτζ που εχουν και τομεα με μεταχειρισμενα ΚΑΙ να χτυπας bids...

Επεξ/σία από Allan-Wake
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

και γιατι να μην το παρω απο το idealo.de αν ειμαι γερμανια? γιατι να μπλεκω με τους ελληνες? Επισης θεμα εγγυησης, θα μου πει ο γερμανος δεν το πηρες απο δω το λαπτοπ σου, τραβα στην ελλαδα.

ΑΝΤΕ φτιαξτε ενα καλο site με μεταχειρισμενα που δεν υπαρχει στην ελλαδα, ενα ελληνικο ebay να χτυπας bid και οποιος το παρει... Αυτο δε το εβγαλα απτο μυαλο μου, υπαρχουν σε αλλες χωρες αναλογα σκρουτζ που εχουν και τομεα με μεταχειρισμενα ΚΑΙ να χτυπας bids...

Αυοτ με τα μεταχειρισμένα έχει γινει 2 φορές και έχει αποτύχει. Δεν υπάρχουν μόνο προϊόντα τεχνολογίας. Υπάρχουν ρούχα, αξεσουάρ για το κάθε τι κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ βολικό πάντως για να τον κόσμο που ζει εξωτερικό και θέλει πράγματα που βρίσκει μόνο Ελλάδα ή για κάποιους που θέλουν να στείλουν κάτι έξω και έτσι γλιτώνουν μπλέξιμο με ταχυδρομεία. Πχ το να στείλεις μια λαμπάδα ή ένα ελληνικό βιβλίο είναι κάτι που θα βολέψει πολύ κόσμο.

• Like 5
Δημοσ.
Στις 31/1/2023 στις 5:25 ΜΜ, Allan-Wake είπε

ΣΚΡΟΥΤΖ, ΑΝ ΘΕΣ να κανεις κατι που θα βοηθησεις τον ελληνα:

βαλε μεσα στο site σου section με μεταχειρισμένα προιοντα. Κρατα μια προμηθεια σε καθε συναλλαγη. Προστάτεψε αγοραστη και πωλητη και κανε τον ενδιαμεσο στα μεταφορικα απο και προς. 

Έτοιμα τα μεταχειρισμένα

https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/12306493985937 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...