PewPewPew Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρες κόσμε. Έχω μια παλιά οθόνη, LG 22M35, με δυο σειρές από καμένα pixels κατά μήκος. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να την κάνω; Με μια πρώτη ματιά βρήκα ότι μπορεί να γίνει για παράδειγμα light panel, αλλά δε με ενδιαφέρει να μπλέξω τόσο πολύ. Αν ήταν crt θα την έκανα γλάστρα ξέρω γω. Είμαι όλος αυτιά για ιδέες, εναλλακτικά θα ψάξω να δω πως μπορώ να την δώσω για ανακύκλωση.
Kag1ante Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Κοίτα πρίν φτάσεις στην ανακύκλωση δες αν τη θέλει κάποιος (έστω για ανταλλακτικά) εδώ 2
PewPewPew Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Κοίτα πρίν φτάσεις στην ανακύκλωση δες αν τη θέλει κάποιος (έστω για ανταλλακτικά) εδώ Ωπ δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό. Ωραίος, σ'ευχαριστώ. 1
Kag1ante Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, PewPewPew είπε Ωπ δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό. Ωραίος, σ'ευχαριστώ. Τίποτα φίλε μου, να σαι καλά
triplex1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 κρατας πισω μπρος τα πλαστικα , βαζεις μια φωτο μαζι με ενα χαρτονι και την κανεις καδρο στον τοιχο
PewPewPew Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, triplex1 είπε κρατας πισω μπρος τα πλαστικα , βαζεις μια φωτο μαζι με ενα χαρτονι και την κανεις καδρο στον τοιχο Το σκέφτηκα το ενδεχόμενο για κάδρο η αλήθεια είναι. Δεν είναι άσχημη ιδέα
triplex1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 περιμετρικα και απο μεσα και μια λεντοταινια στα 5v και εισαι αρχηγος
jim_p Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Πριν πολλα χρονια, ενας γνωστος μου ειχε βαλει μια μικρη οθονη μεσα σε ενα τοιχο (γυψοσανιδες κλπ) και σε αυτη εδειχνε ενα ενυδρειο. Πρακτικα, το ενυδρειο ηταν το screensaver του συστηματος πανω στο οποιο ηταν συνδεδεμενη η οθονη και εκτελουσε χρεη samba server. Πιο μετα αλλαξε την μικρη οθονη με μια tv, προφανως εξω απο τον τοιχο πλεον, και εκει εδειχνε slideshow τις φωτογραφιες της δουλειας του που ειχε στο σερβερ.
PewPewPew Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, jim_p είπε Πριν πολλα χρονια, ενας γνωστος μου ειχε βαλει μια μικρη οθονη μεσα σε ενα τοιχο (γυψοσανιδες κλπ) και σε αυτη εδειχνε ενα ενυδρειο. Πρακτικα, το ενυδρειο ηταν το screensaver του συστηματος πανω στο οποιο ηταν συνδεδεμενη η οθονη και εκτελουσε χρεη samba server. Πιο μετα αλλαξε την μικρη οθονη με μια tv, προφανως εξω απο τον τοιχο πλεον, και εκει εδειχνε slideshow τις φωτογραφιες της δουλειας του που ειχε στο σερβερ. Ωραίο, αλλά δυστυχώς με δυο σειρές καμένα pixels θα φαίνεται άσχημο, αλλιώς θα ήταν πολύ όμορφο ένα τέτοιο σενάριο
dj_takis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Smart Mirror ίσως. Ανάλογα που είναι τα καμένα πίξελ, ίσως και να μην επηρεάζει.
newnick Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dj_takis είπε Smart Mirror ίσως. Ανάλογα που είναι τα καμένα πίξελ, ίσως και να μην επηρεάζει. Συμφωνώ και εγώ για magic mirror ακόμα μπορείς να την έχεις για home assistant 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα