Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες κόσμε.

Έχω μια παλιά οθόνη, LG 22M35, με δυο σειρές από καμένα pixels κατά μήκος. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να την κάνω; Με μια πρώτη ματιά βρήκα ότι μπορεί να γίνει για παράδειγμα light panel, αλλά δε με ενδιαφέρει να μπλέξω τόσο πολύ. Αν ήταν crt θα την έκανα γλάστρα ξέρω γω. Είμαι όλος αυτιά για ιδέες, εναλλακτικά θα ψάξω να δω πως μπορώ να την δώσω για ανακύκλωση.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Κοίτα πρίν φτάσεις στην ανακύκλωση δες αν τη θέλει κάποιος (έστω για ανταλλακτικά) εδώ

Ωπ δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό. Ωραίος, σ'ευχαριστώ.

• Thanks 1
Δημοσ.

κρατας πισω μπρος τα πλαστικα , βαζεις μια φωτο μαζι με ενα χαρτονι και την κανεις καδρο στον τοιχο

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, triplex1 είπε

κρατας πισω μπρος τα πλαστικα , βαζεις μια φωτο μαζι με ενα χαρτονι και την κανεις καδρο στον τοιχο

Το σκέφτηκα το ενδεχόμενο για κάδρο η αλήθεια είναι. Δεν είναι άσχημη ιδέα

Δημοσ.

Πριν πολλα χρονια, ενας γνωστος μου ειχε βαλει μια μικρη οθονη μεσα σε ενα τοιχο (γυψοσανιδες κλπ) και σε αυτη εδειχνε ενα ενυδρειο. Πρακτικα, το ενυδρειο ηταν το screensaver του συστηματος πανω στο οποιο ηταν συνδεδεμενη η οθονη και εκτελουσε χρεη samba server. Πιο μετα αλλαξε την μικρη οθονη με μια tv, προφανως εξω απο τον τοιχο πλεον, και εκει εδειχνε slideshow τις φωτογραφιες της δουλειας του που ειχε στο σερβερ.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jim_p είπε

Πριν πολλα χρονια, ενας γνωστος μου ειχε βαλει μια μικρη οθονη μεσα σε ενα τοιχο (γυψοσανιδες κλπ) και σε αυτη εδειχνε ενα ενυδρειο. Πρακτικα, το ενυδρειο ηταν το screensaver του συστηματος πανω στο οποιο ηταν συνδεδεμενη η οθονη και εκτελουσε χρεη samba server. Πιο μετα αλλαξε την μικρη οθονη με μια tv, προφανως εξω απο τον τοιχο πλεον, και εκει εδειχνε slideshow τις φωτογραφιες της δουλειας του που ειχε στο σερβερ.

Ωραίο, αλλά δυστυχώς με δυο σειρές καμένα pixels θα φαίνεται άσχημο, αλλιώς θα ήταν πολύ όμορφο ένα τέτοιο σενάριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...