aklostr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό τηλέφωνο από amazon.co.uk Η ερώτησή μου είναι: αν θέλω να το επιστρέψω γιατί έχει κάποιο πρόβλημα ή απλά δεν έμεινα ευχαριστημένος, γνωρίζει κάποιος αν και πόσο θα πληρώσω για τελωνείο; Σε συνομιλία με το customer support δεν πήρα συγκεκριμένη απάντηση. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει επιστροφή να μου πει την εμπειρία του; Σε αντίστοιχη περίπτωση με το amazon.de, είχα απλά αφήσει το δέμα στην dhl και μου έκαναν refund όταν έφτασε, αλλά φυσικά Γερμανία δεν υπάρχει θέμα με δασμούς. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από aklostr
aklostr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Τι γίνεται ρε παιδιά, ολόκληρο insomnia και κανείς δεν χρειάστηκε να επιστρέψει κάτι στο amazon.co.uk??? 😀😄😀
csontheline Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Αν θυμάμαι καλά, θεωρείται επιστροφή, οπότε δεν πληρώνει τελωνείο (παίζει να επιστρέφονται και τα αρχικά τέλη). Εξάλλου, εσένα τι σε σκάει; Αφού το άμαζον σου λέει εκτύπωσε την ετικέτα και πήγαινέ το στην τάδε μεταφορική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα