MixMasteR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα AirPods μου. Για κάποιο λόγο δεν συνδεόταν το δεξί ακουστικό και έκανα forget device για να τα κάνω reset. Τώρα μόλις τα βάζω δίπλα στο iphone δεν τα εντοπίζει. Δοκίμασα και στο iPad αλλα και στο MacBook πάλι τίποτα. Μετά δοκίμασα και σε άλλο iphone και παλι δε τα βρίσκει. Μήπως ξέρει κανεις ή είχε κάτι αντίστοιχο να με βοηθήσει; Ευχαριστώ.
Ronnie1985 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, MixMasteR είπε Καλησπέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα AirPods μου. Για κάποιο λόγο δεν συνδεόταν το δεξί ακουστικό και έκανα forget device για να τα κάνω reset. Τώρα μόλις τα βάζω δίπλα στο iphone δεν τα εντοπίζει. Δοκίμασα και στο iPad αλλα και στο MacBook πάλι τίποτα. Μετά δοκίμασα και σε άλλο iphone και παλι δε τα βρίσκει. Μήπως ξέρει κανεις ή είχε κάτι αντίστοιχο να με βοηθήσει; Ευχαριστώ. Σε ποια airpods ακριβώς αναφέρεσαι; Reset τα έκανες με το πίσω κουμπάκι κρατημένο για 15sec? Τα έχεις τσεκαρει αν είναι όντως τα γνήσια;
M A T R I X Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Αν τα έχεις φορτισμένα, κλείσε το case, περίμενε 15", άνοιξε το case και πάντα το πίσω κουμπί για 10-20". Όταν γίνει λευκό είσαι ready. Φέρτα κοντά στο iPhone (με ανοιχτό το case) και θα πρέπει να συνδεθούν.
MixMasteR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Σε ποια airpods ακριβώς αναφέρεσαι; Reset τα έκανες με το πίσω κουμπάκι κρατημένο για 15sec? Τα έχεις τσεκαρει αν είναι όντως τα γνήσια; Εχεις δικιο. Εχω τα airpods τριτης γενιας. τα δοκιμασα αυτα 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Αν τα έχεις φορτισμένα, κλείσε το case, περίμενε 15", άνοιξε το case και πάντα το πίσω κουμπί για 10-20". Όταν γίνει λευκό είσαι ready. Φέρτα κοντά στο iPhone (με ανοιχτό το case) και θα πρέπει να συνδεθούν. τα δοκιμασα ναι. δεν τα εμφανιζει πουθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα