Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι έχω ένα αυτοκίνητο στο οποίο είναι με συνιδιοκτησία μαζί με τον πατέρα μου από 50% ο καθένας.

Έφτασε η ώρα να το πουλήσουμε πρέπει να περάσει το 100% σε κάποιον και μετά να το πουλήσεις ή μπορείς να κάνεις τη μεταβίβαση με μία απλή εξουσιοδότηση ο ένας τον άλλον δηλαδή ο πατέρας μου εξουσιοδότηση σε μένα και μετά εγώ να το πουλήσω σε κάποιον άλλον;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μονο που δεν μπορει να γινει ηλεκτρονικα η μεταβιβαση αν η κυριοτητα δεν ειναι 100 % σε να ατομο

Το βασικό πρόβλημα μου είναι ότι ο πατέρας μου μένει Ιωάννινα εγώ Αλεξανδρούπολη και το αυτοκίνητο θα το πουλήσω σε έναν από Κομοτηνή..... Άρα λογικά θα μου κάνει μια εξουσιοδότηση ο πατέρας μου και μετά θα πάω εγώ να πουλήσω και να κάνω τη μεταβίβαση 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, prokpapa είπε

Καλησπέρα

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι έχω ένα αυτοκίνητο στο οποίο είναι με συνιδιοκτησία μαζί με τον πατέρα μου από 50% ο καθένας.

Έφτασε η ώρα να το πουλήσουμε πρέπει να περάσει το 100% σε κάποιον και μετά να το πουλήσεις ή μπορείς να κάνεις τη μεταβίβαση με μία απλή εξουσιοδότηση ο ένας τον άλλον δηλαδή ο πατέρας μου εξουσιοδότηση σε μένα και μετά εγώ να το πουλήσω σε κάποιον άλλον;

Βασικά το μερίδιο του πατέρα σου θα το μεταβιβάσει στον αγοραστή ο ίδιος, και αν εξουσιοδοτήσει εσένα τότε απλά τη στιγμή της μεταβίβασης θα υπογράψεις εσύ αντί για αυτόν. Το διευκρινίζω γιατί έτσι όπως το έχεις διατυπώσει φαίνεται σαν να μην κατανοείς τι σημαίνει εξουσιοδότηση.

16 λεπτά πριν, prokpapa είπε

Το βασικό πρόβλημα μου είναι ότι ο πατέρας μου μένει Ιωάννινα εγώ Αλεξανδρούπολη και το αυτοκίνητο θα το πουλήσω σε έναν από Κομοτηνή..... Άρα λογικά θα μου κάνει μια εξουσιοδότηση ο πατέρας μου και μετά θα πάω εγώ να πουλήσω και να κάνω τη μεταβίβαση 

Δεν ξέρω πως το σκέφτεσαι για την πώληση, αλλά για την μεταβίβαση όντως γίνεται αυτό που περιγράφεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...