Marios Rios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Dantε είπε Δε χρειαζεται να συνδεσεις το UPS πανω πουθενα. Το UPS κανει ολη τη δουλεια μονο του οποτε και το βαζεις απευθειας στη πριζα. Χοντρικα τι προτεινω οταν ρωταει κοσμος για προστασια: UPS για υπολογιστη και τηλεοραση. Αν δεν υπαρχει δυνατοτητα για UPS ,τοτε σταθεροποιητη. Αν το μπατζετ ειναι τελειως χωμα,εστω το πριζακι κεινο που σου προτεινα. Και για τις ενεργοβορες συσκευες που δε μπορεις να βαλεις UPS/σταθεροποιητη ,παλι το ιδιο πριζακι. Φαντασου εχω παρει 4 και εχω βαλει στα πλυντηρια,στο ψυγειο κτλ. Και σε τηλεοραση και υπολογιστη εχω UPS.Και οτι και να γινει ειμαι καλυμμενος. Επαναλαμβανω οτι εχει ολες τις προστασιες του πολυπριζου ασφαλειας αλλα εχει και μικροελεγκτη και κοβει και τις υποτασεις που κανουν ζημια και αυτες. Και πανω στο πριζακι βαζεις ενα απλο οικιακο πολυπριζο και συνδεεις οτι θες. Οοοοοοκ με καλυψες απολύτως! Θα πάρω το Ups που πρότεινες να τελειώνουμε... Μέχρι να μπορέσω να το πάρω θα αγοράσω το πριζακι που είπες! Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 4:42 ΜΜ, Dantε είπε Αυτο που σου εβαλα ειναι καλυτερο απο πολυπριζο ασφαλειας. Το επισημαινω ενημερωτικα. Κατ εμε τα πολυπριζα ασφαλειας βασικα ειναι ψιλοαχρηστα σε χοντρες περιπτωσεις. Το πιο οικονομικο UPS που προσωπικα θα εμπιστευομουν ειναι αυτο: https://www.skroutz.gr/s/4799663/Eaton-5E-650VA-USB-DIN-UPS-Line-Interactive-360W-με-3-Schuko-Πρίζες.html Φίλε μου καλησπέρα! Το Ups που μου πρότεινες ήρθε στα χέρια μου! Το πρόβλημα είναι (δες φώτο) ότι ήρθε έτσι! Τι πρέπει να αγοράσω για να μπει στη πρίζα τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μόνο αυτό το καλώδιο είχε η συσκευασία; Κανονικά έπρεπε να έχει και ένα σαν ΑΥΤΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, shodan είπε Μόνο αυτό το καλώδιο είχε η συσκευασία; Κανονικά έπρεπε να έχει και ένα σαν ΑΥΤΟ. Ναι ρε φίλε άστα... Μόνο αυτό που βλέπεις! Τι φάση? Αυτό που μου δείχνεις κάνει ή είναι για pc? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από Marios Rios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Το ίδιο καλώδιο είναι με αυτά που παίρνουν τα τροφοδοτικά των πισι. Απλά μου κάνει εντύπωση που είχε μόνο το άλλο καλώδιο και όχι της τροφοδοσίας. Μήπως ήταν ανοιγμένο το κουτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, shodan είπε Το ίδιο καλώδιο είναι με αυτά που παίρνουν τα τροφοδοτικά των πισι. Απλά μου κάνει εντύπωση που είχε μόνο το άλλο καλώδιο και όχι της τροφοδοσίας. Μήπως ήταν ανοιγμένο το κουτί; Ήρθε τυλιγμένο καλά με πλαστικό και ταινία... Τα έβγαλα αυτά και το κουτί από κάτω ήταν κλειστό (χωρίς ταινία ασφαλείας βέβαια) και χωρίς σημάδια ανοίγματος! Μέσα ήταν το UPS προστατευμένο με φελιζολ και κλεισμένο μέσα σε πλαστικό όπως και το καλώδιο που βλέπεις στη φώτο! Καλώδιο για να μπει στη πρίζα δεν υπήρχε μέσα πάντως!!! Μήπως το συγκεκριμένο έρχεται χωρίς το καλώδιο που μπαίνει στη πρίζα? Έχω κάνει ήδη ερώτηση στο skroutz να μάθω από άλλους χρήστες... Εν το μεταξύ έχω καλώδιο από το παλιό μου Pc... Να χρησιμοποιήσω αυτό ε? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από Marios Rios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Ναι βαλε αυτο που εχεις, μια χαρα ειναι. Περιεργο οντως, μαλλον καποιος λαθος συσκευασιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Dantε είπε Ναι βαλε αυτο που εχεις, μια χαρα ειναι. Περιεργο οντως, μαλλον καποιος λαθος συσκευασιας. Και το πιο περίεργο από όλα ξέρεις ποιο είναι? Εξαρχής είχα τον φόβο μήπως δεν έχει μέσα αυτό το καλώδιο... Και τελικά έτσι έγινε χαχαχα Έβαλα το καλώδιο από το παλιό pc και όλα οκ! Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapart Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στις 30/1/2023 στις 6:08 ΜΜ, Dantε είπε Δε χρειαζεται να συνδεσεις το UPS πανω πουθενα. Το UPS κανει ολη τη δουλεια μονο του οποτε και το βαζεις απευθειας στη πριζα. Χοντρικα τι προτεινω οταν ρωταει κοσμος για προστασια: UPS για υπολογιστη και τηλεοραση. Αν δεν υπαρχει δυνατοτητα για UPS ,τοτε σταθεροποιητη. Αν το μπατζετ ειναι τελειως χωμα,εστω το πριζακι κεινο που σου προτεινα. Και για τις ενεργοβορες συσκευες που δε μπορεις να βαλεις UPS/σταθεροποιητη ,παλι το ιδιο πριζακι. Φαντασου εχω παρει 4 και εχω βαλει στα πλυντηρια,στο ψυγειο κτλ. Και σε τηλεοραση και υπολογιστη εχω UPS.Και οτι και να γινει ειμαι καλυμμενος. Επαναλαμβανω οτι εχει ολες τις προστασιες του πολυπριζου ασφαλειας αλλα εχει και μικροελεγκτη και κοβει και τις υποτασεις που κανουν ζημια και αυτες. Και πανω στο πριζακι βαζεις ενα απλο οικιακο πολυπριζο και συνδεεις οτι θες. Kαλησπερα φιλε. Επεσα στο σχολιο σου και επειδη κοιταω πριζακια ασφαλειας και πολυπριζα θελω να ρωτησω για το well. Ειναι πολυ ´φανταχτερο΄ αυτο που κανει με την υποταση. Αλλα δεν αναφερει καπου καθαρα τις προστασιες του. Ποια ειναι αυτη η εταιρεια? Ο κατασκευαστης? Απλα φοβαμαι να το εμπιστευτω και ας εχει προστασια και απο υποταση κατι που λειπει στο γνωστο καλο apc. Θα βοηθουσε ενα feedback! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, gapart είπε Kαλησπερα φιλε. Επεσα στο σχολιο σου και επειδη κοιταω πριζακια ασφαλειας και πολυπριζα θελω να ρωτησω για το well. Ειναι πολυ ´φανταχτερο΄ αυτο που κανει με την υποταση. Αλλα δεν αναφερει καπου καθαρα τις προστασιες του. Ποια ειναι αυτη η εταιρεια? Ο κατασκευαστης? Απλα φοβαμαι να το εμπιστευτω και ας εχει προστασια και απο υποταση κατι που λειπει στο γνωστο καλο apc. Θα βοηθουσε ενα feedback! Δεν ειναι καμια πυρηνικη φυσικη γενικα η κατασκευη τους (υπαρχουν οδηγοι να φτιαξεις και μονος σου, φυσικα οχι με το μικροελεγκτη που θελει προγραμματισμο οποτε δε θα εχεις τη προστασια της υποτασης) οποτε νομιζω δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια εαν ειναι απο γνωστο κατασκευαστη. Προσωπικα τα εχω αρκετο καιρο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Σκεψου στο 3D printer μου περναγε θορυβος μεσω του ρευματος και δημιουργουσε θεμα στο usb και εβαλα ενα τετοιο πριζακι ,καθαρισε αρκετα απο θορυβο και βελτιωθηκε κατα πολυ το προβλημα. Συνεχιζω να τα προτεινω δηλαδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skyrios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα! Ήθελα να βάλω επιτηρητή τάσης απευθείας στον πίνακα για να μην έχω γενικά θέμα και με τα κλιματιστικά. Τώρια διάβασα για το Eaton ups που προτεινες για την TV αλλά δεν το βλέπω διαθεσιμο. Έχεις καμία άλλη οικονομική πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 38 λεπτά πριν, skyrios είπε Καλησπέρα! Ήθελα να βάλω επιτηρητή τάσης απευθείας στον πίνακα για να μην έχω γενικά θέμα και με τα κλιματιστικά. Τώρια διάβασα για το Eaton ups που προτεινες για την TV αλλά δεν το βλέπω διαθεσιμο. Έχεις καμία άλλη οικονομική πρόταση; Ο επιτηρητής θα κόψει το ρεύμα σε ολόκληρο το σπίτι, αν έχεις μονοφασικό, ή θα απομονώσει μία φάση αν έχεις τριφασικό στην περίπτωση που το ρεύμα ξεφύγει πολύ πάνω ή πολύ κάτω από τα όρια που έχεις θέσει στις ρυθμίσεις του. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που οι διακυμάνσεις της τάσης υπάρχουν αλλά είναι σχετικά μικρές και περνάνε κάτω από το ραντάρ του επιτηρητή θα φτάσουν στα μηχανήματα σου και θα τα ταλαιπωρήσουν μακροπρόθεσμα. Ο σταθεροποιητής τάσης είναι αυτός που θα φιλτράρει το ρεύμα και θα κόψει ότι φεύγει πάνω ή κάτω φροντίζωντας να είναι εντός των σωστών ορίων όταν φτάσει για να τροφοδοτήσει τα μηχανήματα αλλά για οικιακή χρήση με όλες τις συσκευές και τις απαιτήσεις που έχουν σε ρεύματα δεν είναι εύκολο ή οικονομικά εφικτό να τοποθετηθεί ένας για όλο το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapart Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Στις 24/9/2024 στις 11:02 ΠΜ, Dantε είπε Δεν ειναι καμια πυρηνικη φυσικη γενικα η κατασκευη τους (υπαρχουν οδηγοι να φτιαξεις και μονος σου, φυσικα οχι με το μικροελεγκτη που θελει προγραμματισμο οποτε δε θα εχεις τη προστασια της υποτασης) οποτε νομιζω δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια εαν ειναι απο γνωστο κατασκευαστη. Προσωπικα τα εχω αρκετο καιρο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Σκεψου στο 3D printer μου περναγε θορυβος μεσω του ρευματος και δημιουργουσε θεμα στο usb και εβαλα ενα τετοιο πριζακι ,καθαρισε αρκετα απο θορυβο και βελτιωθηκε κατα πολυ το προβλημα. Συνεχιζω να τα προτεινω δηλαδη. Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα τα τιμήσω! Από πολύπριζα πέραν της apc έχεις να προτείνεις κάτι; Κοιτάω crystal audio, legrand, Philips κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα