Kaboomzer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, όπως λέει και το θεμα εχω το εν λογω ποντικι εδω και 4 χρονια. Τον τελευταίο καιρό μου εμφανίζει double click στο αριστερό πληκτρο και όσο πάει γίνεται χειρότερο. Το έχω ήδη παροπλίσει με ενα άλλο που ειχα, αλλά θα ηθελα να δοκιμασω να το φτιάξω. Με μια προχειρη αναζήτηση οι διακοπτες του είναι οι Omron D2FC-F-7N(10M). Μπορώ να βρω απο Ελλάδα σε λογική τιμή , κάτω απο 10ευρο, ή μονο Ebay, AliExpress; Ευχαριστώ .
manolis940 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 dude. Το πρώτο αποτέλεσμα που μου βγάζει το skroutz είναι οι διακόπτες σε skroutz και κάτω απ' τα 10€ Υπερτιμημένοι και πάλι βέβαια, αλλά αν τον βιάζεσαι. Κολλητήρι και τρόμπα flux θα σου χρειαστούν σίγουρα, φυσικά αν έχεις θερμό αέρα και φιτίλι ακόμη καλύτερα.
Kaboomzer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστώ, το είχα δει κι εγώ αυτό αλλά με μεταφορικά βγαίνει πάνω από 10 ευρώ και δεν ξέρω αν αξίζουν τόσα. Τελικά παρήγγειλα 2 διακόπτες για 2 ευρώ σύνολο από ebay και όποτε φτάσουν, δε βιάζομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα