Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ή να πάρω έτοιμο ενα mini pc για βασική χρήση γραφείου, όχι παιχνίδια.

Απ'οσα έχω ψάξει και βρεί έχω καταλήξει στο παρακάτω build με το asrock x300.

Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτό το εύρος τιμής να δω ή να αλλάξω κατι απο την σύνθεση;

Ευχαριστώ!

616825998_Screenshotfrom2023-01-2917-46-08.png.b4fdbc2333f4c5ca5442ed0f48848a63.png

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, akiros12 είπε

Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ή να πάρω έτοιμο ενα mini pc για βασική χρήση γραφείου, όχι παιχνίδια.

Απ'οσα έχω ψάξει και βρεί έχω καταλήξει στο παρακάτω build με το asrock x300.

Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτό το εύρος τιμής να δω ή να αλλάξω κατι απο την σύνθεση;

Ευχαριστώ!

616825998_Screenshotfrom2023-01-2917-46-08.png.b4fdbc2333f4c5ca5442ed0f48848a63.png

Το μόνο που θα άλλαζα είναι να βάλω πιο φτηνό nvme στα 500 gb ή μεγαλύτερο με περίπου τα ίδια λεφτά. Δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά στην πράξη με τον samsung για pc γραφείου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τόσο μικρό και δυνατό μάλλον δε θα βρεις σε ανταγωνιστική τιμή.

Από τη σύνθεση προσωπικά θα άλλαζα τον nvme, δε θεωρώ οτι θα σου φέρει τα λεφτά του πίσω.

Ο sn570 για παράδειγμα δίνει σε αυτά τα χρήματα το 1tb

Μόλις τώρα, fotaras76 είπε

Το μόνο που θα άλλαζα είναι να βάλω πιο φτηνό nvme στα 500 gb ή μεγαλύτερο με περίπου τα ίδια λεφτά. Δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά στην πράξη με τον samsung για pc γραφείου.

To γελάκι προφανώς γιατί είπαμε τα ίδια ταυτόχρονα...

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το εψαξα πολύ για τον δίσκο (απλά έλεγα για samsung) οπότε ο sn570 στα 1tb μου φαίνεται μια χαρά και τρομερό vfm..Για 32gb ram αξίζει να δώσω τα διπλά ή δε θα δω κάποια ιδιαίτερη διαφορά στη πράξη από τη στιγμή που δε θα κάνω απαιτητικές εργασίες (μονο ιντερνετ, ταινίες, βιντεο, εγγραφα κλπ)?

Επεξ/σία από akiros12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, akiros12 είπε

Δεν το εψαξα πολύ για τον δίσκο (απλά έλεγα για samsung) οπότε ο sn570 στα 1tb μου φαίνεται μια χαρά και τρομερό vfm..Για 32gb ram αξίζει να δώσω τα διπλά ή δε θα δω κάποια ιδιαίτερη διαφορά στη πράξη από τη στιγμή που δε θα κάνω απαιτητικές εργασίες (μονο ιντερνετ, ταινίες, βιντεο, εγγραφα κλπ)?

16gb πρακτικά χρησιμοποιούν όσοι παίζουν παιχνίδια, στις εργασίες που θα κάνεις εσύ θα βγάλουν αρκετά χρόνια. 32gb δεν έχει νόημα για το σύστημα που φτιάχνεις και τις εργασίες που θες να κάνεις.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, akiros12 είπε

Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, θα τον παραγγείλω αύριο..

Βάλε και τον αντάπτορα που βγάζει 2 USB στο πλάι.

Βάλε και το mount για να το βιδώνεις πίσω από την οθόνη.

Μνήμες κοίταξε κάποιος που να έχουνε λίγο καλύτερα latencies.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, adtakhs είπε

Βάλε και τον αντάπτορα που βγάζει 2 USB στο πλάι.

Βάλε και το mount για να το βιδώνεις πίσω από την οθόνη.

Μνήμες κοίταξε κάποιος που να έχουνε λίγο καλύτερα latencies.

Το mount θα το πάρω αργότερα ναι. Με το USB εννοείς ένα hub για έχω μπροστά θύρες σωστά;

9 ώρες πριν, sotiris123 είπε

χρειάζετε και το πίσω Minijack αν είναι να συνδέσεις ηχεία.

Βάλε αν μπορείς ενα link απο ένα τέτοιο να δω τι εννοείς

Επεξ/σία από akiros12
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/25740287/Asrock-Deskmini-Rear-Audio-Cable-Μαύρο-90-BXG3G0-A0XCR2W.html

https://www.skroutz.gr/s/29434733/Asrock-DeskMini-USB-2-0-cable.html

αυτό είναι το minijack και το usb hub που αναφέρθηκε. έχει μπροστά μία usb 3 και μία usb-c από μόνο του.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...