Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως αναφερθηκε και παραπανω K-Othrine και θα ξεμπερδεψεις, 2 φορες τον χρονο ψεκασμα.

Επεξ/σία από Menelaos83
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω απο προσωπικη εμπειρια προτεινω την Bayer Maxforce White IC Gel

την χρησιμοποιησα στο προηγουμενο σπιτι που στον 1ο χρονο ειχα βρει κατσαριδα και απο τοτε εβαζα σε καθε γωνια κ βρηκα τν υγεια μ

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν τρια τεσσερά χρόνια και εγώ το ίδιο θέμα έβλεπα κάθε μέρα πρωί και βράδυ σκότωνα γύρω στις 20 κατσαρίδες μικρές την μέρα, αυτό που έκανα εγώ και είχε αποτελεσματικότητα ήταν να χρησιμοποιήσω Goliath σε τζελ έβαλα σε όλο το σπίτι και πραγματικά σε μία βδομάδα σταμάτησα να βλέπω μετά κατά καιρούς έβλεπα μία στο τόσο, μικρή τώρα έχω τέσσερα χρόνια και δεν έχω ξαναδεί.

Μάιο Ιούνιο ψεκάζουν κιόλας με συνεργείο και δεν έχω ούτε μεγάλες.

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.
Στις 29/1/2023 στις 5:15 ΜΜ, XarisArgy είπε

Μενουμε σε διαμερισμα για αρχή και ειχαμε προβλημα με τις κατσαριδες κατα καιρους εδω και πολλα χρόνια, αλλα τοσες πολλες πρωτη φορα βλεπω. Παλιότερα υπήρχαν κυρίως αμερικανικες (οι μεγαλες σκουροκοκκινες), τωρα ομως είναι μονο γερμανικές (οι μικροτερες ανοιχτοχρωμες με την γραμμη). Εχει γεμισει ο τοπος, τις περισσοτερες τις βλεπω σε ηλεκτρονικές συσκευες που ειναι μονίμως στο ρευμα (ρουτερ, βαση τηλεφώνου) και πισω απο το ψυγείο. Μιλήσαμε με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και μας συστησε ανθρωπο για απεντομωση ο οποιος ηρθε 2 φορες, ψεκασε τα παντα, εβαλε και καποιου ειδους παστα σε διαφορα σημεια, και παρολα αυτα δεν ειδαμε ουτε μια νεκρη κατσαρίδα, κυριολεκτικά ουτε μια, δεν υπερβάλω. Πηρα βορικο οξυ σκονη απο το φαρμακείο, μαγειρική σοδα, εβαλα όπου εχω δει να κυκλοφορούν πολυ η να κρυβονται, μαζι με δόλωμα (ζάχαρη, τυρι, φυστικοβουτυρο), και μια εβδομαδα μετα το πολυ να εχω βρει 5-6 πεθαμένες. Κυκλοφορούν όλο και περισσότερες, πλεον ακομα και με φως μεσα στην ημέρα, και πραγματικά δεν ξερω τι αλλο να κανω, αρχίζω να πιστευω οτι η μόνη λύση ειναι να λουσω το διαμέρισμα με βενζίνη και να το καψω. Προσπαθούμε να μην αφήνουμε καθολου φαγητό η ψιχουλα εξω πλεον, περα απο τα δολώματα, ουτε νερο, αλλα δεν φαινεται να κανει κατι. Τις εχω δει τελευταία να κυκλοφορούν μεχρι και μεσα σε υπνοδωματιο μερικες φορές, και πριν μερικες μερες για πρωτη φορα επιασα μια να περπαταει πανω μου. Περιττό να πω οτι τα παπουτσια και οι παντοφλες εχουν ολα γεμισει πτώματα κατσαριδων, οπως και το πάτωμα ΚΑΙ οι τοίχοι τα οποια θελουν σκουπισμα και καθαρισμα καθε μερα, και το πιο αστείο της υπόθεσης ειναι ο διαχειριστής που λεει δεν εχω ακουσει κανεναν αλλον στην πολυκατοικία να παραπονιέται για κατσαρίδες. Ειμαι πραγματικα απελπισμένος. 

Μετακόμιση φίλος....

Στις 29/1/2023 στις 5:43 ΜΜ, XarisArgy είπε

Και τι να κανω πια ρε παιδιά, να αφησω τις κατσαρίδες να μου κλεψουν το σπιτι? Ξερω πως ακούγεται αστειο αλλά έτσι νιωθω. Ποιος εχει λεφτα τωρα για ξενοδοχεία και για ξηλωματα. 

Troll? Cockroach Roaches GIF

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2023 στις 5:15 ΜΜ, XarisArgy είπε

Ειμαι πραγματικα απελπισμένος. 

Φίλε @XarisArgy τελικά τι έγινε; Βρήκες λύση στο θέμα; Και αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή έμενες ή μένεις; 

Επεξ/σία από Rebirth
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2024 στις 1:25 ΠΜ, Rebirth είπε

Φίλε @XarisArgy τελικά τι έγινε; Βρήκες λύση στο θέμα; Και αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή έμενες ή μένεις; 

Συνεχισα να χρησιμοποιω βορικο οξυ, σκονη απο φαρμακειο. Εβαλα κυριολεκτικα παντου, τρυπες, κενα σε ξυλο και πλακακι, παντου. Πηρε περιπου 2 εβδομαδες αλλα τις εξαφανισε ολες, κυριολεκτικα ολες. Εβαζα και ξαναεβαζα καθε δευτερη μερα νομιζω. Λενε να το καθαριζεις πριν βαλεις αλλο αλλα δεν το καθαρισα ποτε, το αφησα οπως ειναι και καμια εβδομαδα αφου σταματησα να βλεπω κατσαριδες το καθαρισα στα περισσοτερα σημεια. Πριν κανενα 4μηνο εμφανιστηκαν 2-3 αμερικανικες μεγαλες μεσα στο μπανιο, εβαλα και παλι σε οτι τρυπα και κενο μπορουσα να βρω (μαζι με ζαχαρη), σε μια εβδομαδα εξαφανιζολ και αυτες.

Επεξ/σία από XarisArgy
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Συνεχισα να χρησιμοποιω βορικο οξυ, σκονη απο φαρμακειο. Εβαλα κυριολεκτικα παντου, τρυπες, κενα σε ξυλο και πλακακι, παντου. Πηρε περιπου 2 εβδομαδες αλλα τις εξαφανισε ολες, κυριολεκτικα ολες. Εβαζα και ξαναεβαζα καθε δευτερη μερα νομιζω. Λενε να το καθαριζεις πριν βαλεις αλλο αλλα δεν το καθαρισα ποτε, το αφησα οπως ειναι και καμια εβδομαδα αφου σταματησα να βλεπω κατσαριδες το καθαρισα στα περισσοτερα σημεια. Πριν κανενα 4μηνο εμφανιστηκαν 2-3 αμερικανικες μεγαλες μεσα στο μπανιο, εβαλα και παλι σε οτι τρυπα και κενο μπορουσα να βρω (μαζι με ζαχαρη), σε μια εβδομαδα εξαφανιζολ και αυτες.

Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή, αντε ωραία! Είμαι κατσαριδοφοβικός (με τις μεγάλες), μέγα θέμα. 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολλά λέγονται για τις κατσαρίδες σε αυτό το thread, τελικά ποιό είναι το καλύτερο φάρμακο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που είναι σε σύριγγα σε μορφή gel είναι τα καλύτερα.

Το Maxforce white ic είναι καλό.

Πλέον έχουν βγάλει πολλές εταιρείες παρόμοια προϊόντα:

https://www.skroutz.gr/c/4215/entomoktona-entomoapothitika-xwrou/f/1110734/Gel.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zoranb είπε

Πολλά λέγονται για τις κατσαρίδες σε αυτό το thread, τελικά ποιό είναι το καλύτερο φάρμακο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

To καλύτερο φάρμακο είναι να βρεις από που μπαίνουν και να πάρεις μέτρα για να φράξεις την είσοδο. Και τα σπρέι που πουλάνε στα Σ/Μ μια χαρά είναι μετά, απλά να ακολουθείς τις οδηγίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...