Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έβαψα πρόσφατα το σπίτι με μπογιές πρακτικερ... δεν φεύγει η μυρωδιά του με τιποτα! έχει πάθει κάνεις παρόμοιο με χρώματα πρακτικερ? σε πόσες μέρες μπορεί να φύγει η μυρωδιά?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, despoina1234 είπε

έβαψα πρόσφατα το σπίτι με μπογιές πρακτικερ... δεν φεύγει η μυρωδιά του με τιποτα! έχει πάθει κάνεις παρόμοιο με χρώματα πρακτικερ? σε πόσες μέρες μπορεί να φύγει η μυρωδιά?

Να αφήσεις πολλές μέρες ανοιχτά... Θέλει 10 μέρες... 

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θυμάμαι είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με χρώματα από το Praktiker πριν πολλά χρόνια (11-12 χρόνια πριν νομίζω)...Δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσο καιρό χρειάστηκε για να σταματήσει η μυρωδιά, θυμάμαι όμως ότι ήταν έντονη και κράτησε μέρες (σε σχέση με άλλα χρώματα, πχ Vechro που σχεδόν δεν μύριζαν ακόμα και όταν βάφαμε).

Πέρα από καλό αερισμό όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα μέσα στην μέρα δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω...

Δημοσ.

εδώ και μια βδομάδα είναι που έχει βαφτεί το σπίτι και η μυρωδιά δεν έχει ελαττωθει καθόλου! ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, despoina1234 είπε

εδώ και μια βδομάδα είναι που έχει βαφτεί το σπίτι και η μυρωδιά δεν έχει ελαττωθει καθόλου! ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Το εβαψες σε λαθος εποχη.

Αυτες οι δουλειες γίνονται ανοιξη καλοκαίρι που τα σπίτια ειναι ανοιχτά.

Τωρα πως θα αεριστει και θα στεγνώσει το χρωμα που η υγρασία είναι στο 100%

Υπομονή λοιπόν 

Ας εβαφές με οικολογία που δεν μυρίζουν.

Δεν φταιει που ειναι χρωματα πρακτικερ, και αλλη μαρκα να ηταν το ιδιο θα συνέβαινε 

• Like 1
Δημοσ.

Vivechrom δουλεύει το πρακτικερ, όπως και πολλά χρωματοπωλεια έξω. Οπως είπε ενας φίλος δε φταίει το χρωμα, είναι θέμα εποχής. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

Vivechrom δουλεύει το πρακτικερ, όπως και πολλά χρωματοπωλεια έξω. Οπως είπε ενας φίλος δε φταίει το χρωμα, είναι θέμα εποχής. 

Την Vivechrom την εκοψε το πρακτικερ, πλεον για να βρεις Vivechrom πρέπει να γινεις μάγος.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, despoina1234 είπε

Με την υγρασία που επικρατεί έξω τις τελευταίες μέρες είναι αδύνατο να στεγνώσουν οι τοίχοι σε εύλογο χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Την Vivechrom την εκοψε το πρακτικερ, πλεον για να βρεις Vivechrom πρέπει να γινεις μάγος.

ωωω την κάτσαμε, κ ήθελα το καλοκαίρι να κάνω κάτι μαζεματα...off topic σχόλιο , in πίκρα όμως εγώ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Πότε την έκοψε; γιατί το καλοκαίρι vivechrom είχα πάρει και σκεφτόμουν τώρα την άνοιξη να ξαναπάρω για μερικά μέρη του σπιτιού

Δημοσ.

Screenshot_2023-01-29-17-09-05-12_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc_1.jpg.c2613bde9bc513469cf0177dce4a9785.jpg

1 ώρα πριν, adversus είπε

Πότε την έκοψε; γιατί το καλοκαίρι vivechrom είχα πάρει και σκεφτόμουν τώρα την άνοιξη να ξαναπάρω για μερικά μέρη του σπιτιού

Το ποτε δεν το ξερω αλλα το καλοκαίρι νομίζω οτι ηδη δεν την ειχε

Τεσπα τωρα εχει αυτές 

• Sad 1
Δημοσ.

Ισχύει ότι μυρίζουν.

Είχα πάρει πριν 4 χρόνια ένα φουλ οικολογικό χρώμα και όταν το έκαναν ανάμιξη με το δικό τους για να πετύχουν τον κωδικό χρώματος που ήθελα, αυτό που έβαλαν μέσα μύριζε παρά πολυ.

2 βδομάδες είχα ανοιχτό το τζαμί στο δωμάτιο και μύριζε και άλλες δύο όταν πήγαινα κοντά στον τοίχο.

Όσο καλή βάση και να πάρεις, αν σου φτιάξουν το χρώμα αυτοί, θα μυρίζει.

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, adversus είπε

Πότε την έκοψε;

Κάπου μέσα στο καλοκαίρι, αρχές. Είχα πάει κι εγώ όλος χαρά να πάρω NEOPAL μέσ' τον Ιούνιο, και δε βρίσκω ούτε για δείγμα. Τους λέω τι έγινε; Μου λέει τις σταματήσαμε. Κι έφυγα με άδεια χέρια. Οκ μικρό το κακό, μιας και έχει το Leroy Merlin ακόμα, αλλά με βόλευε πιο καλά το Praktiker. 

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...