Προς το περιεχόμενο

Ebike η scooter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Preface: τα τελευταία 2 χρόνια έχω κάνει 6.000χλμ ποδήλατο και 25.000 υψομετρικά με ένα σαραβάλακι ποδήλατο των 450ε. Βέβαια μου έχει βγάλει πολλά προβλήματα και τα σέρβις έχουν φτάσει τα 1.000ε.

Με το παραπάνω, χρησιμοποιώ ποδήλατο για διασκέδαση, touring, αλλά και για commuting. Το πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο λόγο τιμής ήταν ένα απλό τρεκινγκ χωρίς κάτι ιδιαίτερο και οριακά με καλύπτει (σε κιλά είμαι 120 και αυτό λέει μέχρι 100 πχ).

Είμαι σε φάση τώρα που έχω κάποια αρκετά λεφτά στην άκρη. Είμαι μεταξύ ενός πολύ καλού ebike που φτάνει τα 45kmh αν θέλω με χειρογκαζο (αν και δεν θα χρειαστεί γιατί φτάνω 25χλμ εύκολα με τα πόδια μου), έχει καλύτερα μέρη (αναρτήσεις, φαρδιές ροδες, ταχύτητες), δυνατή μηχανή και μεγάλη μπαταρία.

Εναλλακτικά θα πάω σε 125cc scooter μάλλον προς sym λόγο τιμής και θα ξαναφτιάξω την σακαρακα. Εδώ θα έχω εύκολες μετακ8σρ αστικό ιστό και ίσως υπεραστικό. Θα μπορώ να ανεβάζω δεύτερο άτομο για καμιά βόλτα και θα παρκάρω εύκολα. Συν θα γεμίζω βενζινα όπου θέλω. Αλλά δεν θα γυμνάζομαι.

Τα λεφτά και για τα δύο είναι ακριβώς τα ίδια.

Για πείτε γνώμες!

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.
3 ώρες πριν, logo15 είπε

Βέβαια μου έχει βγάλει πολλά προβλήματα και τα σέρβις έχουν φτάσει τα 1.000ε.

ξεκινάμε απο εκεί

τι εννοείς 1000€ σέρβις και σε πόσο διάστημα ? Λιγότερο απο 10ετία ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

ξεκινάμε απο εκεί

τι εννοείς 1000€ σέρβις και σε πόσο διάστημα ? Λιγότερο απο 10ετία ?

Τα τελευταία 2 χρόνια λέει και πιθανότατα δεν έχει άδικο.

Τα πολύ φθηνά trekking ποδήλατα όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς τόσο περισσότερες βλάβες βγάζουν συνήθως.

.

Τα όλο νήμα πάντως είναι λίγο άσχετο.
Άλλο πράμα το ποδήλατο, άλλο το ηλεκτρικό ποδήλατο και άλλο το μηχανάκι.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dpolal είπε

Τα τελευταία 2 χρόνια λέει και πιθανότατα δεν έχει άδικο.

Τα πολύ φθηνά trekking ποδήλατα όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς τόσο περισσότερες βλάβες βγάζουν συνήθως.

οκ, δεν είχα εικόνα για την κατηγορία , προσωπικά μου ακούγεται εξωπραγματικό το κόστος , αλλά τα χόμπι τα πληρώνουμε και πάσο :)

4 λεπτά πριν, dpolal είπε

Τα όλο νήμα πάντως είναι λίγο άσχετο.
Άλλο πράμα το ποδήλατο, άλλο το ηλεκτρικό ποδήλατο και άλλο το μηχανάκι.

όντως , αν θέλει 2ο άτομο ή και για κύριο μεταφορικό μέσο για εργασία ή μεγάλες διαδρομές πάει σε μηχανάκι ,δεν υπάρχει κάτι άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...