Προς το περιεχόμενο

Φρέσκο NERO 6.3.1.17

Arkassa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Changes from Nero 6.3.1.15 to 6.3.1.17

Release Date: 07-02-2004

Features Added

Nero Burning ROM:

Added support for new recorders

Added more user-friendly method of changing the Booktype

Bug Fixes

Nero Burning ROM/Nero Express 6:

Fixed a problem appearing during the erasing of CD-RW medias

Fixed a compatibility problem with Windows XP SP2

The problem that no preview was available for (S)VCD compilations has been fixed

Fixed that MPEG2 files did not show any duration

Improvement of booktype setting for some drives

A problem with the slider button on audio file playback window is solved

Fixed a problem with erasing rewritable medias

A problem with creating wma discs under Windows XP ® SP2 is solved

Nero preview player does now play back mp4 files

Fixed that adding AVI files to a (S)-VCD compilation caused a problem

A problem was fixed that might cause playback problems on CE DVD players

Nero Burning ROM:

Improvements for DVD-R multi-border recording

Updating multisession disc “remove deleted files from compilation” was not working correctly and has been fixed

• Moderators
Δημοσ.

Aντε παλι....προχτες κατεβασα την @!$!$@#.15 με το 56αρι...Ουφ!ΚωλΟΤΕ!Οπου σταθω και οπου βρεθω θα το φωναζω!

Δημοσ.

Aντε παλι....προχτες κατεβασα την @!$!$@#.15

Η Ahead βγάζει νέα έκδοση στις αρχές ΚΑΘΕ μήνα. Ελάχιστες μόνο φορές έχει καθυστέρηση. Ποτέ λοιπόν μην κατεβάζεις nero στο τέλος του μήνα... :) :)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά αν δεν μου εμφανιστεί κανένα σημαντικό πρόβλημα με την έκδοση του Nero που χρησιμοποιώ δεν κατεβάζω καν το update (και ας έχω DSL). Τώρα από την .15 να πάω στην .17 επειδή την έβγαλε η Ahead το βρίσκω λίγο.... κάπως! Άκου 6.3.1.17!! Όταν βγάλει την 7.0.0.0 (LOL!) τότε θα δούμε (αν και βλέπω να παίρνει χρόνια αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό :shock: )

Φιλικά.

Δημοσ.

Τα updates του Nero γίνονται για 2 λόγους:

1. Για να διορθώσουν διάφορα μικρά bugs και να προσθέσουν υποστήριξη για νέα Recorders.

2. Γιατί η Demo έκδοση (αν δηλαδή κατεβάσουμε το Nero και το εγκαταστήσουμε χωρίς να δώσουμε serial number κατά την εγκατάσταση) έχει χρονικό όριο λειτουργίας 1 μήνα από την κυκλοφορία του. Δηλαδή, για παράδειγμα, αν ΔΕΝ βάλουμε serial number στο Nero 6.3.1.17, θα πάψει να λειτουργεί στις 31 Ιουλίου 2004. Έτσι, είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ahead θα βγάλει το 6.3.1.18 τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Ούτε εμένα μου φαίνεται λογικό αυτό, αλλά αυτή είναι η πολιτική της. Οπότε, αν το Change Log της νέας έκδοσης δεν αναφέρει κάτι που επηρεάζει το δικό σας σύστημα (πχ κάποιο Bug), ή αν έχετε αγοράσει κανονικά το πρόγραμμα και έχετε σωστό serial number, δεν χρειάζεται να κατεβάζετε όλα τα updates... :)

Δημοσ.

Πάντως εμένα μου φαίνεται γελοίο αυτό με τα serial numbers του Nero. Και ο πλέον άσχετος μπορεί πανεύκολα να βρει ένα serial στο internet για το "demo" του.

Απορώ πώς δεν εχουν σκαρφιστεί κάτι καλύτερο για να κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη.

Μάλιστα κάποια νέα DVDrecorders όπως το Nec 2500 βγαίνουν σε bulk και retail εκδόσεις με μόνη διαφορά το Nero (και καμιά 15-20αριά euro). Εδώ είναι που γελάνε!... :D

• Moderators
Δημοσ.

Aντε παλι....προχτες κατεβασα την @!$!$@#.15

Η Ahead βγάζει νέα έκδοση στις αρχές ΚΑΘΕ μήνα. Ελάχιστες μόνο φορές έχει καθυστέρηση. Ποτέ λοιπόν μην κατεβάζεις nero στο τέλος του μήνα... :) :)

Ok...να πω την μαυρη αληθεια ουτε που το ειχα παρατηρησει.. :shock:

Δημοσ.

file mou to xeroun oti tha breis serial eukola.de tous noiazei omos.to poso diadedo meno einai to nero tous arkei kai na eisai sigouros oti gia ayto to logo poulane kai arketa original pacjets,

alloste to idio den ekane kai i microsoft me toleitourgiko tis systima?

Δημοσ.

etsi opos ta leei o white ;)

monterno marketing! :D

den yparxei logos re paidia na allazei kaneis kathe 30 meres ena programma eleos!!!! Afta de ta ...makrynaria ta versions aidia exei katantisei! :D V: 6. 3. 1. 17 :shock:

giati diladi na to allakseis se 30 meres an soy doylevei MIA XARA afto poy exeis?

den yparxei logos... xalaraaaaa ;)

Δημοσ.

Υeap αυτό περί marketing ισχύει. Ρίξτε μια ματιά στα πιο διαδεμένα προγράμματα σε κάθε κατηγορία. Ίσως να παρατηρήσετε ότι κ αυτά έχουν μακρυνάρια εκδόσεις όπως είπε ο mouskaros, και αυτά έχουν πολύ συχνά updates. Stadar αν δεν σου χρειάζεται κάτι δε το κατεβάζεις άλλα αν έχεις prob τί κάνεις;

Π.χ. Σε μένα το .10 τράβαγε ζόρια με τα dvd-rw με το .15 οκ

Τα υπόλοιπα είναι καθαρά πολιτική της εκάστοτε εταιρείας.

/sc

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά έχω πρόβλημα μετά το νέο update δεν μπορώ να κάνω reboot σε winxp/98 dual boot σύστημα. Για την ακρίβεια δεν μπαίνω σε xp, βγάζει την αρχική σελίδα με την μπάρα που πηγαινοέρχεται και μετά κρεμάει. Υπάρχει κάποια λύση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...