Georgram Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Έχω το iPhone 14pro και δεν είμαι ευχαριστημένος από την διάρκεια μπαταρίας μετά την 16.3! Σκέφτομαι να κάνω factory reset γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα επειδή περνάει το iOS καθαρό απο την αρχη! Απλά προβληματίζομαι γιατί δεν έχω ξανά κάνει factory reset σε κανένα iPhone! Είδα ότι γίνετε μέσα από iTunes αλλά και μέσα από τις ρυθμισεις! Έχει κάποια διαφορά; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και τι πρέπει να κανω πρώτα ώστε να μην χάσω επαφές,φωτό,κωδικούς κτλπ; Επίσης θα πρεπει να ξανά περάσω όλες τις εφαρμογές ξανά από την αρχή;
koutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Georgram είπε Έχω το iPhone 14pro και δεν είμαι ευχαριστημένος από την διάρκεια μπαταρίας μετά την 16.3! Σκέφτομαι να κάνω factory reset γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα επειδή περνάει το iOS καθαρό απο την αρχη! Απλά προβληματίζομαι γιατί δεν έχω ξανά κάνει factory reset σε κανένα iPhone! Είδα ότι γίνετε μέσα από iTunes αλλά και μέσα από τις ρυθμισεις! Έχει κάποια διαφορά; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και τι πρέπει να κανω πρώτα ώστε να μην χάσω επαφές,φωτό,κωδικούς κτλπ; Επίσης θα πρεπει να ξανά περάσω όλες τις εφαρμογές ξανά από την αρχή; Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα. Ίσως χρειάζεται κάποιες μέρες να στρώσει η κατανάλωση μπαταρίας. Κάνε λίγο υπομονή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αλοίμονο αν σε κάθε minor update καναμε επαναφορά στο κινητό! 5
Georgram Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα. Ίσως χρειάζεται κάποιες μέρες να στρώσει η κατανάλωση μπαταρίας. Κάνε λίγο υπομονή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αλοίμονο αν σε κάθε minor update καναμε επαναφορά στο κινητό! Λες να περιμένω; Επειδή έχω και κάποια μικρό bugs όπως καμία φορά υπερθέρμανση ξαφνική για λίγα λεπτά
koutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Georgram είπε Λες να περιμένω; Επειδή έχω και κάποια μικρό bugs όπως καμία φορά υπερθέρμανση ξαφνική για λίγα λεπτά Να περιμένεις, ναι. 3
Ronnie1985 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Georgram είπε Λες να περιμένω; Επειδή έχω και κάποια μικρό bugs όπως καμία φορά υπερθέρμανση ξαφνική για λίγα λεπτά Μετά από update στο IOS, παρόλο που σου κάνει επανεκκίνηση στη συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης, μετά κάνε και εσύ άλλη μια επανεκκίνηση (απενεργοποίηση iphone με τον normal τροπο και έπειτα άνοιγμα συσκευής με το πλαϊνό κουμπί) Σε μένα (iphone 13) , μετά την αναβάθμιση που μου κάνε στην 16.3. ειδα λίγο draining στη μπαταρία σε σχέση με πριν. Έψαξα στη μπαταρία εκεί που δείχνει το χρόνο που δουλεύουν τα apps και μου δειχνε το mail app, ανεξήγητα να δουλεύει 3 ώρες συνεχόμενα, και δε το χρησιμοποιώ καν γιατί έχω άλλο app για τα email μου. (Outlook) Έκανα λοιπόν επανεκκίνηση, και αυτό ήταν, έστρωσε.
Georgram Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Μετά από update στο IOS, παρόλο που σου κάνει επανεκκίνηση στη συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης, μετά κάνε και εσύ άλλη μια επανεκκίνηση (απενεργοποίηση iphone με τον normal τροπο και έπειτα άνοιγμα συσκευής με το πλαϊνό κουμπί) Σε μένα (iphone 13) , μετά την αναβάθμιση που μου κάνε στην 16.3. ειδα λίγο draining στη μπαταρία σε σχέση με πριν. Έψαξα στη μπαταρία εκεί που δείχνει το χρόνο που δουλεύουν τα apps και μου δειχνε το mail app, ανεξήγητα να δουλεύει 3 ώρες συνεχόμενα, και δε το χρησιμοποιώ καν γιατί έχω άλλο app για τα email μου. (Outlook) Έκανα λοιπόν επανεκκίνηση, και αυτό ήταν, έστρωσε. Γενικά κάνω ανά 4-5 μέρες επανεκκινήσεις δεν είναι αυτό το θέμα! Απλά δεν θυμάμαι να ξανά έχω χειρότερο iOS εγκατεστημένο σε παλιότερα iPhone! Διαβάζοντας ότι σε κάποιους έχει λύσει κάποια θέματα το factory reset,για αυτό με τρώει να το κάνω..αλλά ίσως το δόσω λίγο χρόνο ακόμα
Ronnie1985 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Georgram είπε Γενικά κάνω ανά 4-5 μέρες επανεκκινήσεις δεν είναι αυτό το θέμα! Απλά δεν θυμάμαι να ξανά έχω χειρότερο iOS εγκατεστημένο σε παλιότερα iPhone! Διαβάζοντας ότι σε κάποιους έχει λύσει κάποια θέματα το factory reset,για αυτό με τρώει να το κάνω..αλλά ίσως το δόσω λίγο χρόνο ακόμα Την υπερθερμανση πώς την κατάλαβες; Φοράς θήκη; Χωρίς να κάνεις απολύτως τπτ όλα κλειστά, ξαφνικά πιάνεις πίσω και είναι ζεστο;
Georgram Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Την υπερθερμανση πώς την κατάλαβες; Φοράς θήκη; Χωρίς να κάνεις απολύτως τπτ όλα κλειστά, ξαφνικά πιάνεις πίσω και είναι ζεστο; Την πρώτη φορά που το έκανε έκαιγε το κινητό,το είχα στην τσέπη και το κατάλαβα και είχε χάσει 20% μπαταρία σε λίγα λεπτά και είχα δει ότι είχε κολλήσει το ινστα στο background για 30 λεπτά ενώ ειχα κλειστό παντα το refresh background! Αυτό ήταν με την 16.2! Τώρα δεν υπερθερμαίνεται όπως τότε αλλά που και που ανεβάζει θερμοκρασία για 1-2 λεπτά στο άκυρο! Θήκη εχω ναι
aces Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Georgram είπε Γενικά κάνω ανά 4-5 μέρες επανεκκινήσεις δεν είναι αυτό το θέμα! Απλά δεν θυμάμαι να ξανά έχω χειρότερο iOS εγκατεστημένο σε παλιότερα iPhone! Διαβάζοντας ότι σε κάποιους έχει λύσει κάποια θέματα το factory reset,για αυτό με τρώει να το κάνω..αλλά ίσως το δόσω λίγο χρόνο ακόμα Να δωσεις χρονο σε καθε ενημερωση θελει 3-4 μερες να ολοκληρωσει το indexing στο iOS κ να δεις πως συμπεριφερεται ξανα η συσκευη αλλα και η αυτονομία του. Επαναφορα μπορεις και μεσα απο το μενου ή απο iTunes δεν εχει διαφορα. Η καθε ενημερωση διορθωνει πιθανον παλια προβληματα οποτε δωσε του χρονο κ αν δεν δεις μεγαλη διαφορα στη αυτονομία κανεις επαναφορα εφοσον πρώτα κανεις icloud backup πριν την επαναφορα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από aces 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα