Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..Τι γνωμη εχετε για τα ρουχα McKinley?Ειναι ζεστα?Εχουνε κατι μπουφανακια σε καλες τιμες 30-40€ κ ελεγα να πάρω στα μικρά!

Εχετε να προτεινετε κ καμια αλλη μαρκα που προσφερει ζεστασια αλλα δεν πετσοκοβει σε τιμες??

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, εμείς είχαμε πάρει στολή σκι για τον μικρό και μπουφάν. Για σκι δεν πήγαμε ποτέ αλλά δύο χειμώνες τα έχει καταευχαριστηθεί ο μικρός σε χιόνια, κρύο κτλ. Ζεστά και αδιάβροχα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για μένα, αξίζουν επίσης πολύ τα προϊόντα στο Decathlon - αν είσαι Αττική ή Κόρινθο μπορείς να πας να τα δεις κι από κοντά.

(μου κάνει τρομακτική εντύπωση η παντελής απουσία στη Βόρεια Ελλάδα)

• Like 1
Δημοσ.

φίλε καλησπέρα,πήρα μπουφαν McKinley από intersport 3 σε 1,fleece αποσπώμενο εσωτερικά,αδιάβροχο αντιανεμικό με κουκούλα στα 70 ευρώ,είναι απίστευτα ζεστο για την τιμή του,ναι στα χιόνια δεν πας αλλά εγώ που δουλεύω με μηχανάκι με έχει σώσει,πολύ vfm

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Morosis είπε

φίλε καλησπέρα,πήρα μπουφαν McKinley από intersport 3 σε 1,fleece αποσπώμενο εσωτερικά,αδιάβροχο αντιανεμικό με κουκούλα στα 70 ευρώ,είναι απίστευτα ζεστο για την τιμή του,ναι στα χιόνια δεν πας αλλά εγώ που δουλεύω με μηχανάκι με έχει σώσει,πολύ vfm

To ίδιο πήρα και εγώ πέρυσι και είναι μια χαρά, το φοράω στο ποδήλατο ή και όταν βγαίνω έξω.
Πολύ ζεστό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τρίτος εδώ με το McKinley 3 σε 1 από το intersport. Στα 70 Ευρώ με την αφαιρούμενη fleece ζακετα/επενδυση πιστευω ειναι vfm. Και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Είναι vfm αν και τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει οι τιμές τους, όπως βέβαια σε όλα τα προϊόντα. Το 3 σε 1 είναι το πιο "απλο" σαν χαρακτηριστικά, μετά υπάρχουν και άλλες επιλογές ανάλογα την χρήση που θες να κάνεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...