Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/2/2023 στις 3:41 ΜΜ, poulinos είπε

αν θυμαμαι καλα ακομα και data να μην εχεις στο πακετο το 4g+ ,4g,edge κτλ θα εμφανιστους εκτος αν κλεισεις τα data.

Έτσι νόμιζα και γω. Αλλά όταν ανοίγω τα δεδομένα γράφει Ε (χωρίς να χω καθόλου ιντερνετ, ούτε καν αργό). Σε 2-3 μέρες θα ενεργοποιησω ένα φρι πακέτο που θα χω για να δω αν θα χω ή όχι ιντερνετ (προσωρινά έχω απενεργοποιήσει εντελώς την υπηρεσία my internet)

Δημοσ.
Στις 10/2/2023 στις 9:51 ΜΜ, Haris1977 είπε

Έτσι νόμιζα και γω. Αλλά όταν ανοίγω τα δεδομένα γράφει Ε (χωρίς να χω καθόλου ίντερνετ, ούτε καν αργό). Σε 2-3 μέρες θα ενεργοποίηση ένα φρι πακέτο που θα χω για να δω αν θα χω ή όχι ιντερνετ (προσωρινά έχω απενεργοποιήσει εντελώς την υπηρεσία my internet)

Η υπηρεσία my internet είναι όταν τελειώνει το πρόγραμμα των mb να μην σε χρεώνει επιπλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω φιλε μου, δεν ξέρω τι παίζει😒

Εγώ - έχοντας απενεργοποιήσει την υπηρεσία my internet - όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν έχω ιντερνετ πάντως

Για να χω internet, θα πρέπει ΚΑΙ να χω ενεργοποιημένη την υπηρεσία ΚΑΙ να χω κάποιο data plan..

Αυριο θα κάνω ένα τεστ μ ένα φρι data plan 2 ωρών που θα χω να δω τι αποτέλεσμα θα χω..

Επεξ/σία από Haris1977
Δημοσ.

εχοντας δουλεψει στην cosmote σαν προγραμματιστης (και απο το κομματι με τα αυτοματοποιημενα), υπαρχει νομικο πλαισιο (Κώδικας Δεοντολογίας ΕΕΤ νομιζω) για το να μην στελνουν sms/notifications σε ωρες κοινης ησυχιας (τουλαχιστον το 2019 υπηρχε, δεν νομιζω να αλλαξε κατι), και ηταν και πολυ strict στον τομεα αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

εχοντας δουλεψει στην cosmote σαν προγραμματιστης (και απο το κομματι με τα αυτοματοποιημενα), υπαρχει νομικο πλαισιο (Κώδικας Δεοντολογίας ΕΕΤ νομιζω) για το να μην στελνουν sms/notifications σε ωρες κοινης ησυχιας (τουλαχιστον το 2019 υπηρχε, δεν νομιζω να αλλαξε κατι), και ηταν και πολυ strict στον τομεα αυτο.

Το μήνυμα μου ερχόταν 10 με 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα

Αυτό γινόταν καθημερινά

Φυσικά, μπορώ να το κάνω mute, αλλά δεν είναι λύση αυτή

Επεξ/σία από Haris1977
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Haris1977 είπε

Το μήνυμα μου ερχόταν 10 με 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα

Αυτό γινόταν καθημερινά

Φυσικά, μπορώ να το κάνω mute, αλλά δεν είναι λύση αυτή

Τελικα αυτο που αναφερα ηταν για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στους καταναλωτές.

Αυτο που σου στελνουν, ειναι sms cost control, οπως φαινεται παρακατω (cost control κεφαλαιο 8. )

https://www.cosmote.gr/pdf/Cost_Control_FAQs.pdf

Επεξ/σία από jimakos234
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το γνωρίζω.

Απενεργοποίησα το σμς αλλά αυτό συνεχίζει να ρχεται :(

Δυστυχως θα πρεπει ή να αγοράσω πακέτο Ή να περιμένω 1 μήνα ακόμα για να χω φρι 2 ώρες ιντερνετ, οπότε και να μπορώ να βγάλω συμπέρασμα τι συμβαίνει

PS Το μηνυμα που μου ρχεται δεν λεει για 80% καταναλωση αλλά για 100% κατανάλωση btw..

Επεξ/σία από Haris1977
Δημοσ.

Λοιπον,

Μολις ενεργοποιησα το δωρεαν πακετο που χω. Τζιφος

Χρειαζεται να χεις ενεργοποιησει και το cosmote my internet, αλλιως δεν δουλευει

Τι να πω, δεν ξερω τι παιζει πραγματικα..

Δημοσ.
On 10/02/2023 at 21:51, Haris1977 said:

Έτσι νόμιζα και γω. Αλλά όταν ανοίγω τα δεδομένα γράφει Ε (χωρίς να χω καθόλου ιντερνετ, ούτε καν αργό). Σε 2-3 μέρες θα ενεργοποιησω ένα φρι πακέτο που θα χω για να δω αν θα χω ή όχι ιντερνετ (προσωρινά έχω απενεργοποιήσει εντελώς την υπηρεσία my internet)

Μηπως στο μερος που εισαι πιανεις μονο edge για αυτο βγαινει το E? ακομα και εγω που εχω Data σε μερη που δεν εχω καλο σημα με πεταει σε edge δηλαση στο γνωστο E και εχω Data αλλα μονο για viber κανει και αυτο με δυσκολια. μου φαινεται κουφο οταν εχεις data να βγαινει 4g,4g+, h+ και οταν δεν εχεις να βγαινει E.

αν καταλαβα καλα αν εχεις ενεργοποιησει απλα την υπηρεσια και δεν βαλεις πακετο δεν εχεις ιντερνετ και εχδεις το sms καθε βραδυ.αν βαλεις πακετο σταματαει.αν κλησεις την υπηρεσια σταματαει.αρα το προβλημα ειναι οταν εχεις την υπηρεσια αλλα δεν βαλεις πακετο.εκει το μονο που βλεπω ειναι να κλεινεις και την υπηρεσια και να την ανοιγεις κατα βουληση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, poulinos είπε

Μηπως στο μερος που εισαι πιανεις μονο edge για αυτο βγαινει το E? ακομα και εγω που εχω Data σε μερη που δεν εχω καλο σημα με πεταει σε edge δηλαση στο γνωστο E και εχω Data αλλα μονο για viber κανει και αυτο με δυσκολια. μου φαινεται κουφο οταν εχεις data να βγαινει 4g,4g+, h+ και οταν δεν εχεις να βγαινει E.

αν καταλαβα καλα αν εχεις ενεργοποιησει απλα την υπηρεσια και δεν βαλεις πακετο δεν εχεις ιντερνετ και εχδεις το sms καθε βραδυ.αν βαλεις πακετο σταματαει.αν κλησεις την υπηρεσια σταματαει.αρα το προβλημα ειναι οταν εχεις την υπηρεσια αλλα δεν βαλεις πακετο.εκει το μονο που βλεπω ειναι να κλεινεις και την υπηρεσια και να την ανοιγεις κατα βουληση

Στο μέρος που είμαι πιάνω 4g κανονικά. Πάντα έπιανα

Έτσι νόμιζα και γω για το edge. Ότι θα είχα ίντερνετ έστω και αργό. Αλλά δεν ισχύει αυτό. Μπορεί να γράφει Ε αλλά δεν έχει ιντερνετ, καθόλου και πουθενά

Για να χω ιντερνετ θα πρέπει να συμβαίνουν 2 πράγματα ταυτόχρονα: ΚΑΙ να έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία my internet ΚΑΙ να έχω "αγοράσει" ένα οποιοδήποτε πακέτο δεδομένων (ή να έχω κάποιο φρι,  όπως πχ δίνουν πολλές φορές λόγω γιορτών)

Τότε όμως έχω και το ενοχλητικό sms.

Για κάποιο λόγο δλδ δεν έχω ιντερνετ όποτε γουστάρω (και ας το πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό). Λες και xy λόγους το χουν "κόψει"

Θα πρέπει να περιμένω ξανά ένα μήνα το φρι πακέτο για να ξανακάνω τα τεστ μου

Επεξ/σία από Haris1977
Δημοσ.
7 hours ago, Haris1977 said:

Στο μέρος που είμαι πιάνω 4g κανονικά. Πάντα έπιανα

Έτσι νόμιζα και γω για το edge. Ότι θα είχα ίντερνετ έστω και αργό. Αλλά δεν ισχύει αυτό. Μπορεί να γράφει Ε αλλά δεν έχει ιντερνετ, καθόλου και πουθενά

Για να χω ιντερνετ θα πρέπει να συμβαίνουν 2 πράγματα ταυτόχρονα: ΚΑΙ να έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία my internet ΚΑΙ να έχω "αγοράσει" ένα οποιοδήποτε πακέτο δεδομένων (ή να έχω κάποιο φρι,  όπως πχ δίνουν πολλές φορές λόγω γιορτών)

Τότε όμως έχω και το ενοχλητικό sms.

Για κάποιο λόγο δλδ δεν έχω ιντερνετ όποτε γουστάρω (και ας το πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό). Λες και xy λόγους το χουν "κόψει"

Θα πρέπει να περιμένω ξανά ένα μήνα το φρι πακέτο για να ξανακάνω τα τεστ μου

το edge κανονικα σημαινει οτι μπορεις να παιξεις μεχρι edge.το αν εχεις ιντερνετ ή οχι ειναι αναλογως το πακετο σου. τουλαχιστον οσο ξερω.θα μπορουσες μαλλον να εχεις και 4g σήμα και ας μην εχειςκαποιο πακετο. το edge οχι δεν σημαινει δωρεαν ιντερνετ εστω και με αργη ταχυτητα. τωρα αν οταν δεν εχεις πακετο σε βαζει σε edge αντι για 4g δεν το ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...